Italië, Imperia
...De Extra Virgin Rêuza is ontstaan uit de vereniging van twee Italiaanse cultivars van grote waarde, met elk hun eigen unieke eigenschappen: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf. Extra Virgin Olijfolie · 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd · Verkregen uit Biancolilla-olijven en Taggiasca-olijven · Zoet en aromatisch, uitstekende dressing voor salades en rauwkost. Rêuza is een...
Portfolio (44)
...Extra vierge olijfolie geproduceerd in Puglia, Italië. We selecteren de beste olijven om onze extra vierge olie te produceren en de hoogste kwaliteit te garanderen.
Portfolio (3)
Italië, Paterno'
...De cultivar "Nocellara Etnea" vertegenwoordigt de uitmuntendheid, de trots van de Etnea olijfolieproductie. Volgens een lange bedrijfstraditie worden de groene olijven op de bomen geselecteerd, gemonitord en, zodra ze zijn geoogst, met vakmanschap en bewezen ervaring verwerkt. Vervolgens worden ze omgevormd, kunstzinnig geplet en pas op het juiste moment op smaak gebracht met selderij en verse munt, licht gekruid met oregano en chilipeper, en strikt bewaard in extra vierge olijfolie.
Portfolio (9)
Italië, Campello Sul Clitunno
...Il Bio 100% Italiano Bonoli is een 100% biologische extra vergine olie die voortkomt uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen, met voortdurende controles voor de maximale zorg voor alle kwaliteits- en echtheidsparameters van het product. Flesformaten 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml...
Portfolio (9)
Italië, Lucca Sicula
...Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in Sicilië bij het landbouwbedrijf Pagano. Alle primaire producten van het bedrijf worden geteeld en geproduceerd volgens de richtlijnen van biologisch, DOP, IGP. De biologische olie wordt geperst volgens mechanische processen in een koude pers.
Portfolio (3)
Italië, Biancavilla
...Vaas met zwarte of groene olijven in pekel van 3100 gr (Kg 3,1), van 300 gr, emmers van 1 kg, emmers van 5 kg. Hele of geplette zoute olijven. Onze olijven zijn biologisch gecertificeerd, geteeld in onze olijfgaarden, zonder het gebruik van pesticiden, met de hand geplukt met passie en toewijding. Sinds 1904 teelt en produceert het bedrijf Cuscunà extra vierge olijfolie en olijven in pekel...
Portfolio (8)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
... agronomisch vlak, productkwaliteit en geven een toegevoegde waarde aan toekomstige generaties. De geteelde variëteiten zijn de Leccino, de Frantoio, maar de autochtone Itrana overheerst. Dankzij de zorgvuldige teelt, de aandacht voor de oogst en de zorg voor de persing, verkrijgen we een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, met een intense kleur, fris in de geur, met herinneringen aan olijf...
Portfolio (1)
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
Italië, Castelfidardo
Poldo Service is ontstaan als een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van groene ruimtes, zowel openbaar als privé. Met de passie en liefde voor de natuur en planten, heeft een tak van het bedrijf zich gespecialiseerd in de olijventeelt, en dus in het product van de olijf: de EXTRA VERGINE OLIE. We zijn grote liefhebbers van de olijfolie- en olie-industrie en streven...
Portfolio (4)
Italië, Castronovo Di Sicilia
... producten. We oogsten de vruchten uitsluitend met de hand om elk contact met de grond te vermijden en de hele smaak en geur te behouden. Vervolgens wordt de oogst snel naar de olijfpers vervoerd en, eenmaal in de fabriek aangekomen, na veel werk en moeite, wordt elke olijf zorgvuldig ontdaan van bladeren, gewassen en vervolgens gemalen. De maling vindt plaats binnen 24/48 uur na de oogst.
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
De Offici Meccaniche Porcelli zijn gespecialiseerd in de bouw en het onderhoud van machines voor olijfolieperserijen al meer dan 90 jaar. De activiteit richt zich op de productie van machines die betrekking hebben op enkele specifieke fasen van het bredere productieproces dat leidt tot de transformatie van de olijf in Extra Vergine olijfolie, zoals de ontbladering, het malen van takken, de scheiding van de pitten van de pulp, en de pompen voor het overpompen van olijfolie.
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Caltabellotta
Na mijn afstuderen in de natuurwetenschappen probeer ik mijn boerderij te leiden, gelegen in Caltabellotta (prov. AG) Sicilië, met een oppervlakte van 18 hectare, voornamelijk beplant met olijf- en amandelbomen. Ik produceer extra vierge olijfolie in biologische conversie (die vanaf volgend jaar onder de Dop Val di Mazzara valt) en uiteindelijk geschenkte amandelen in verschillende...
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
Italië, Arma di Taggia
Wij produceren extra vierge olijfolie van Taggiasca, de Taggiasca-olijf is wereldwijd bekend om zijn buitengewone kwaliteit. Verzendingen worden ook buiten Italië gedaan.
Italië, Carpignano Salentino
... "Poort van Europa". Het is ontstaan in Otranto, een stad met duizend gezichten en duizend kleuren, een mozaïek van tradities en culturen die uit alle hoeken van de Middellandse Zee zijn gekomen. Precies zoals de Olijf.
... gereedschappen uit verschillende tijdperken. Een indrukwekkende houten pers met een hefmechanisme van eikenhout, een oliemolen aangedreven door een waterwiel (volledig operationeel) en andere originele exemplaren van persen en specifieke apparatuur springen in het oog. Een speciale sectie vertelt over de teelt van de olijf en de productie van olie, aan de hand van educatieve panelen en video's.
Italië, Torino
... extra gestreept, gestreept met vlam, vlam, vlam met knoop, rustiek, rustiek met knoop. Momenteel hebben we de volgende formaten parket geselecteerd, beschikbaar in diktes van 10 mm, 11 mm, 14 mm, 15 mm en 20 mm: voor traditionele massieve houten vloeren zijn de beschikbare formaten lamparquet, listoncino, listone, maxi listone, tavolato, lamelparquet, industriële parket, mozaïek; voor voorgelakte meerlaags houten vloeren zijn de beschikbare formaten de twee-laags listello, de twee-laags maxilistone, en de drie-laags tavolato.
Italië, Castronovo Di Sicilia
...L'Oleificio Milazzo biedt verschillende soorten extra vierge olijfolie, die uitsluitend in het binnenland van Sicilië worden geproduceerd. Naast de productie die voortkomt uit de oogst en het malen van hun eigen olijven, steunt L'Oleificio Milazzo op enkele landbouwbedrijven met uitgestrekte olijfgaarden in de regio Castelvetrano (TP) met de typische olijf van het gebied, die gewoonlijk "Nocellara Del Belice" wordt genoemd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play