Italië, Ponte Galeria
...-smaak, met een heldere en frisse geur. Deze gefermenteerde mix van sojabonen, tarwe, zout en koji-schimmel is een van de meest gebruikte smaakmakers in Japan, een veelzijdige saus die geschikt is voor het op smaak brengen van noedelsoepen, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu en nog veel meer. Er is echt geen vervanging voor sojasaus. Er zijn veel variëteiten om uit te kiezen, waaronder donkere sojasaus, lichte sojasaus, sojasaus met een laag natriumgehalte en hele of marudaizu-sojasaus.
Portfolio (8)
Italië, Reggio Emilia
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen! Deze Napoli Food Box bevat: - Durum tarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml.
Portfolio (10)
Italië, Messina
La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
Portfolio (10)
Eli.S.An Natural Food is een jong bedrijf met innovatieve ideeën, maar met een diepgeworteld geloof: we zijn wat we eten. Zo ontstaat Pastaelisan, een product, strikt made in Italy, dat traditie, innovatie en onderzoek combineert. 100% Italiaans durumtarwe, bronzen matrijzen, microbiologisch puur water, langzame droging, ambachtelijke productie en nieuwe ideeën: dat is het geheim van onze welzijns...
Italië, Cologna Veneta
... Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Glucose, Sorbitol, Sodium Glutamate, Urea, Sodium PCA, Glycine, Lactic Acid, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Panthenol, Cyclodextrin, Parfum...
Portfolio (2)
Italië, Calenzano
...sandwiches of aperitiefhapjes. Het bevat geen eieren, soja, lactose, tarwe en gluten, en is geschikt voor iedereen met speciale dieetwensen. De aluminium tube maakt het mogelijk om het product zonder verspilling te gebruiken en is volledig recyclebaar; de handige "ster"-dop maakt het ook mogelijk om het product te gebruiken voor het garneren van gerechten. Probeer het ook in de kruidenversie in tube, met...
Portfolio (1)
Italië, Marcianise
...Ingrediënten: Water, suiker, alcohol van agrarische oorsprong, magere melkpoeder, smaakstoffen, baba in stukjes. Baba in stukjes: Tarwebloem (TARWE) Type "0," eieren, plantaardige margarine, geen gehydrogeneerde vetten bestaande uit plantaardige oliën en vetten (palm- en zonnebloemolie), water, zuurteregelaar E330, smaakstoffen, suiker, zout, natuurlijke gist. Kan sporen van noten bevatten. Bevat allergenen. Vol 17%...
Portfolio (2)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: tarwebloem type "O", gepasteuriseerd eigeel, boter, fructose, suiker, natuurlijke zuurdesempoeder (tarwe), emulgator E471, volle melkpoeder, biergist, zout, aroma's. Vulling: suiker, hazelnootpasta 30% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), plantaardige oliën en vetten (palm, palmolie), oliën (zonnebloem), magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder, emulgator (E322 sojalecithine), aroma's...
Portfolio (56)
Italië, Catania
...SPECIALITEITEN OP BASIS VAN DURUM TARWE SEMOLINA EN 6% HENNEPZAADMEEL. De granen zijn geteeld in Sicilië. De pasta is het resultaat van ambachtelijke verwerking, wordt door bronzen matrijzen geperst, langzaam gedroogd en handmatig verpakt. INGREDIËNTEN: Sicilaanse durum tarwe semolina, 6% Siciliaans hennepzaadmeel, water. Informatie over allergenen: Bevat GLUTEN. Nettogewicht 500 g.
Portfolio (8)
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Gragnano
Il Re della pasta is een pastafabriek gelegen in Gragnano, dat al lange tijd beroemd is om de nobele productie van voedingswaren en op 9 oktober 2013 het IGP-keurmerk van de Europese Gemeenschap heeft verkregen. Ons idee is om te produceren alsof het product voor onze eigen familie is, de klant staat centraal in onze wereld. Voordat we het product op de markt brengen, is het traditie dat het door ...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Italië, Poggio Torriana
... verpakken van meel (tarwe, maïs, griesmeel, mix), suiker (wit, rietsuiker), andere voedingsmiddelen en niet-voedingsmiddelen van algemeen gebruik (thee, infusies, yerba mate, couscous, bulgur, geroosterde specerijen… houtskool, chemische producten, bouw- en doe-het-zelfproducten).
... voedingsproducten zoals tarwe, rijst, groenten, eetbare olie en we zijn er trots op deze tegen concurrerende prijzen op de markt aan te bieden. Andere producten die wij kunnen aanbieden zijn olie en samenwerkingsverbanden in de zonne-energie sector. Voor ons zijn de klant en zijn wensen zeer belangrijk en we laten geen steen onberoerd om aan hun wensen op elke mogelijke manier te voldoen. Ons doel is...
Portfolio (4)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Verkoop van pellets en brandhout in pallets voor verwarming met levering aan huis en ambachtelijke bloem van harde en zachte tarwe. We hebben gecertificeerde pellets in A1 en A2 van hoge kwaliteit en droog brandhout in pallets het hele jaar door beschikbaar. De levering aan huis van pallets met pellets of pallets met hout wordt snel uitgevoerd in de gemeenten Vicenza en Verona. Daarnaast...
Italië, Monte Di Malo
Molino Fochesato is gespecialiseerd in de verwerking van tarwe voor de productie van meel en bijproducten voor voedings-, diervoeder- en industriële toepassingen. De geschiedenis van onze molen is een familieverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt, met voortdurende veranderingen en verbeteringen in de juiste balans tussen traditie en innovatie. Wij beschouwen het als essentieel om de...
... gedroogde en opgeslagen producten te handhaven. Momenteel is het bedrijf in staat om een breed scala aan producten aan te bieden, variërend van tarwe, maïs, geroosterde en volle soja, gerst, geroosterde sojameel, maïsmeel, geroosterde maïs, luzerne, koolzaad, ongeraffineerde plantaardige oliën en bijbehorende perskoeken, en tot slot PAULOWNIA HOUT in stammen of gedroogde planken.
Portfolio (2)
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn...
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten...
Portfolio (3)
Italië, Germignaga
Wij zijn een Zwitsers-Oezbeekse onderneming. Wij importeren landbouwproducten uit Oekraïne (maïs en tarwe) en uit Oezbekistan (zoutgecapte kappertjes, fruit, ruwe en halfafgewerkte katoen, gedroogde peulvruchten, geconserveerde landbouwproducten) naar de Europese Unie. Bestellingen vanaf 20 ton. Wij leveren aan de ontvanger. Betalingen met een kredietbrief franco bestemming worden geaccepteerd. Al onze producten zijn GMO-vrij en gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 22000. Wij zijn op zoek naar een Italiaanse import- en distributiebedrijf.
... landbouwdieren, met gebruik van granen en andere kwaliteitsgrondstoffen, bij voorkeur geproduceerd in onze regio (maïs, tarwe, veldbonen, gerst, haver, soja, kikkererwten, enz.) die zorgvuldig zijn geselecteerd en geanalyseerd. In onze winkel zijn altijd diervoeders en natuurlijke mengsels beschikbaar voor: - Pluimvee: Leghennen, Kuikens, Krielkippen en Vleeskuikens, Kalkoenen, enz.; - Konijnen; - Paarden...
Portfolio (2)
Italië, Lagnasco
De Sacchetto Spa is een Italiaans familiebedrijf dat leider is in de sector van de productie van zetmeel. Giuliano en Giuseppe, de twee zonen van de oprichter, samen met de twee kleinkinderen Paolo en Alberto, leiden het bedrijf. De familie Sacchetto heeft 100% eigendom. In de loop der jaren heeft de familie geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en nieuwe structuren, met als doel de liefde en pa...
... de kracht van het water. Ook vandaag de dag zijn de oude waterwielen en binnenin de gebouwen de antieke molens voor de productie van tarwe- en kastanjemeel nog steeds te bewonderen. De activiteit van de oliemolen, die van oktober tot maart loopt, omvat de verwerking van olijven voor derden en de productie van olie voor verkoop. In deze periode is het mogelijk om vrijelijk de ruimtes te bezoeken en...
Italië, Potenza
...Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van...
...L’Agugiaro & Figna molini s.p.a. is de Italiaanse marktleider in de maling van zacht tarwe, met vestigingen in Collecchio (PR), Curtarolo (PD), Magione (PG), die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde productie. Alle productie-installaties van Agugiaro & Figna zijn geautomatiseerd en uitgerust met geavanceerde instrumenten om elke fase van het productieproces te certificeren. De...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
... recepten, gemaakt door onze grootmoeders, en produceert een breed scala aan ambachtelijke typische Pugliese producten, handgemaakt met geselecteerde 100% Pugliese tarwe en zonder GMO, gebakken in een houtoven. De gastronomie van Gargano is heerlijk en smakelijk, naast dat het puur en eenvoudig is. Er is alleen de keuze tussen traditionele gerechten en typische producten uit de regio. Een van de...
Italië, Chiari
... en analyse van de grondstof en het eindproduct uitvoeren. De controles zijn verdeeld in drie typen op basis van het analysegedeelte: chemisch-fysisch, reologisch en microbiologisch. We hebben een breed scala aan producten, van tarwebloem tot de commercialisering van meel van andere granen of mengsels met een klassieke en natuurlijke verwerking. Op basis van jarenlange ervaring selecteren en kopen we verschillende soorten tarwe afhankelijk van de behoeften van de markt en de kwaliteitsprincipes.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play