Italië, Sambuca Val Di Pesa
Het bedrijf is opgericht in 1959 door Guido Corti en is nu in de vierde generatie. Gelegen in het hart van de Chianti in Florence, produceren wij alle soorten salami, hammen, worstjes en hamblokken bestemd voor onze belangrijkste markt: gesneden vleeswaren in verpakkingen voor de grootdistributie. Wij zijn ook bereid om verwerkingsopdrachten uit te voeren.
Italië, Lazise
Vleeswarenindustrie...
Italië, Parma
Italië, Borgo San Dalmazzo
Paddenstoelen, truffels en specialiteiten...
Sinds 1971 is de familie Galvano betrokken bij de oude kunst van het vleesverwerken, met bijzondere aandacht voor de varkenswereld. De inmiddels historische winkel begon als een kleine slagerij aan de Via Sant'Antonino in Raffadali, dankzij de oprichter Galvano Salvatore. In 2010 verandert de slagerij van beheer en heropent in de nieuwe locatie op nummer 12A van de Via Bellini, dankzij zijn zoon A...
We importeren Scottone uit Frankrijk, slachten ze vervolgens en distribueren ze aan onze klanten in kwarten of in stukken. Daarnaast bieden we een logistieke dienst voor de distributie van vlees namens derden in Campanië.
Italië, Marghera
La Ai Guidovie s.r.l. is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van systemen voor het transport, de verwerking en de opslag van vlees. Het productassortiment en de oplossingen omvatten ook werk- en tentoonstellingsmateriaal voor supermarkten en winkels. Guidovie en stellingen worden op maat gemaakt voor elke klant; rekken en wagens, met tien versies van planken en talloze afmetingen...
Italië, Tv
... componenten als in alle zichtbare delen aan de buitenkant. Chef is een professioneel ontworpen product dat geschikt is voor wie ook vaak wil koken, zowel voor de lunch als het diner, niet alleen in het weekend zoals meestal het geval is bij traditionele grills. De eenvoud en snelheid waarmee heerlijke gerechten van vlees, vis, groenten, kaas of andere voedingsmiddelen zoals de heerlijke crêpes kunnen...
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
... verwerking van melk en vlees die u rechtstreeks van de landbouwproducenten op uw tafel kunt serveren. Voor Bbuono is voedsel een passie, seizoensgebonden menu's met authentieke producten. Passie betekent respect voor voedsel, producten voor een duurzame keuken die respect heeft voor gezondheid en het milieu. Daarom heeft Bbuono lokale producenten geselecteerd die onze filosofie delen.
... m², en dagelijks bereiden de 25 medewerkers 390 quintalen goederen. De sector Vlees opereert op een oppervlakte van 1.000 m², en dagelijks bevoorraden ze de supermarkten met 140 quintalen vlees, bereid door 15 medewerkers.
Italië, Vicchio
... uitsluitend Italiaans: de schapenmelk komt van de leden die fokken, terwijl de koemelk voornamelijk uit Toscane komt. Wat betreft het Chianina-vlees, heeft Forteto een selectieve fokkerij en elk dier heeft zijn eigen stamboom, wat het mogelijk maakt om de volledige genealogie te reconstrueren, een echte garantie voor de zorgvuldige eindconsument. Op de website is het mogelijk om veel verschillende...
Italië, Trento
Ristorante Pizzeria Green Tower is een historisch restaurant in Trento, gelegen op een paar stappen van het stadscentrum en de belangrijkste toeristische attracties. Bij Green Tower proef je de lokale smaken van de regio dankzij het Trentino-menu, dat rijk is aan typische ingrediënten uit de regio, allemaal strikt van km 0. Net als de beste restaurants in Trento kun je overvloedige vlees- en...
...Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de "bevroren wereld" en houden ons bezig met de verwerking van voedselproducten, voornamelijk op basis van vis, maar ook kaas, groenten en vlees. We zijn begonnen als leveranciers van het FINDUS-merk voor de visindustrie en hebben vervolgens onze eigen merken en producten ontwikkeld, waarmee we een verkoopnetwerk hebben gecreëerd dat de supermarktsector en...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... al Pesto Trapanese of Cous Cous met vlees. Onze gerechten worden uitsluitend bereid met de vruchten uit onze tuin of de nabijgelegen velden, en met onze DOP olijfolie. Wij zijn het ideale vertrekpunt om West-Sicilië en zijn wereldwijd erkende schoonheid te verkennen, zoals de stranden van San Vito lo Capo, het Zingaro-reservaat en de ongerepte Egadische Eilanden: Favignana, Levanzo en Marettimo. Van Agriturismo Sanacore is het eenvoudig om alle belangrijke locaties in de regio en de luchthaven van Trapani Birgi te bereiken.
Italië, Peschiera Borromeo
Ad-Log is vandaag de dag een van de belangrijkste referenties in Sardinië als het gaat om goederenvervoer van en naar Sardinië, maar ook op nationaal niveau. Onder de goederen die door het bedrijf worden verplaatst en vervoerd, komt een aanzienlijk aantal vooral uit bederfelijke en verse producten zoals vlees, vis, fruit en groenten, naast de droge goederen. De goederenvervoerdienst Sardinië is...
Italië, Pozzallo
Het Shoreline Restaurant ligt op slechts 150 meter van het strand. Het biedt voornamelijk gerechten op basis van vis, vlees en vegetarische opties. De keuken van het restaurant benadrukt het belang van de nationale en Siciliaanse traditie, zonder af te zien van interpretaties van de recepten. Naast de lokale keuken is er een ruime keuze aan typische gerechten uit de Italiaanse traditie. U vindt...
Italië, Corsico
... en formuleringsexpertise worden samengebracht. De formuleringsexpertise stelt ons in staat om de gevestigde smaken van de traditie en de nieuwe smaken die de markt vraagt, aan te bieden. IJs, chocolade, snoep, dranken, likeuren, bakproducten, voedingssupplementen, hartige producten, vlees, veeteelt en tabak zijn de sectoren waarin onze service de waarde van uw product verhoogt. Laboratorium. DKS...
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
Italië, Paderno Dugnano
... beschermende atmosfeer, vacuümmachines voor potjes met twist-off systeem, volumetrische doseerders, en sealers voor polyethyleen papier. Tegenwoordig heeft RotoPack klanten over de hele wereld, zowel in de zuivelindustrie als in de sectoren van verse pasta, vlees, kant-en-klare maaltijden, enz., en is in staat om oplossingen te bieden voor de gehele keten: van de verwerker tot de detailhandelaar.
Italië, Roma
Een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groothandel van diepvries- en bevroren voedingsmiddelen, heeft Acquario de kwaliteit van de producten en de tevredenheid van haar klanten als belangrijkste doelstellingen. Het brede assortiment producten, dat varieert van vis tot vlees, van pasta tot groenten, stelt het bedrijf in staat om haar klanten een breed en gevarieerd aanbod te...
Italië, Napoli
... vergelijking met bananen, tussen vlees en vis en groenten, het invriezen, de snelle diepvries en ga zo maar door. Om nog maar te zwijgen van de ontelbare toepassingen op industrieel gebied, in productieprocessen, in biologisch onderzoek. Dit dwingt ons altijd om een specifiek project uit te werken, net zoals de kleermaker elk kledingstuk op maat maakt.
Italië, Mantova
IFT srl biedt oplossingen en apparatuur voor de rijping van alle soorten kaas, apparatuur voor de verwerking van vlees en het roken en invriezen daarvan, frames voor het drogen van pasta, groenten en fruit, en apparatuur voor de voor- en nabehandeling van brood.
Italië, Fiorenzuola Di Focara
... het centrum van het dorp, met een prachtig terras met uitzicht op de zee, kun je genieten van specialiteiten van vis en vlees, met de mogelijkheid om ook pizza en piadina te bestellen. Het restaurant bevindt zich in Fiorenzuola di Focara op Piazza Dante Alighieri 4, in de regio Pesaro. Voor het reserveren van een tafel kun je bellen naar 0721 208684.
Italië, Parghelia
... genieten van het uitzicht op de prachtige kust van Tropea. Onze chef-kok is verheugd u te verwennen met gerechten op basis van verse vis, vlees en typische producten uit onze regio tegen speciale prijzen voor onze gasten. La Locanda beschikt over gratis privéparkeergelegenheid binnen de accommodatie.
... Fredde opgericht, dat ons onmiddellijk onderscheidde in de sector door de beste producten voor de horeca aan te bieden. Zoetwaren en haute patisserie uit Napels, gefrituurde gerechten, ontbijt, vis, vlees, gevulde pasta, tot glutenvrije voedingsmiddelen: een breed scala aan heerlijke ambachtelijke lekkernijen om elke smaak te bevredigen. In 2020 heeft de Groep zijn Online Shop gerealiseerd, waardoor iedereen thuisbezorgd kan krijgen.
Italië, Nocera Inferiore
La F.lli Cuomo is al tientallen jaren actief in de industrie van machines. Wij produceren machines, complete lijnen en apparatuur voor de primaire en secundaire verpakking van voedsel (groenten, vlees, vis, oliën, melk, enz.); machines voor productielijnen van blikken in tin; complete lijnen voor deksels en bodems, startend vanuit een vel tin. Alle machines zijn individueel ontworpen voor een nieuwe generatie van verpakkingsdozen in metaal. Machines en complete lijnen voor de productie van metalen capsules, type twist-off, voor glazen potten.
Italië, Collecchio
... specifieke doeleinden en lokale vestigingen, grondstoffen en op maat gemaakte functionele ingrediënten, een gespecialiseerd team van vleestechnologen en interne technische ondersteuning: Campus is een groeiende organisatie die zich richt op innovatie in de wereld van voedingsproducten en bewerkt vlees.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play