Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Canelli
... etiketteergroepen te installeren - 360° rondom etiketteren - Toepassing van zegels voor potten - Uitlijning van merken, logo's, bestaande etiketten - Integratie van verdeler en capsule sluitkop voor de wijn- en olijfolie sector - Afdrukken van batchnummers, vervaldatum en andere markeringen - Aanpassingen voor conische en vierkante flessen - Aanpassingen voor kleine flessen en potten (miniaturen, eenheidsdosis) - Tafels en verzamelplaten voor geëtiketteerde producten Productie: ca. 1.000 stuks/uur.
Portfolio (111)
Italië, Marsala
...Een perfect oliecontainer moet het beschermen tegen zijn bittere vijanden (licht, warmte en zuurstof) die de chemische en organoleptische eigenschappen van zelfs de beste extra vierge olijfolie onherstelbaar kunnen beschadigen. Daarom hebben we besloten om te doen wat we een paar millennia geleden deden: de extra vierge olie bewaren in terracotta potten, nu nobeler gemaakt door keramiek, dat weer een goed is voor weinigen (keramiek kost tien keer meer dan glas) die zich bewust zijn van de kwaliteiten en liefhebbers zijn van de kunstzinnigheid ervan.
Portfolio (1)
Italië, Brescia
...Grissini met extra vierge olijfolie, aan de oppervlakte gezouten. Met een golvende vorm zijn ze knapperig, geurend en zonder chemische additieven bereid. De eenportieverpakkingen zijn ideaal voor de horeca.
Portfolio (10)
Italië, Salerno
... aroma's, antioxidant, smaakversterker, aroma. Het bedrijf opereert in overeenstemming met de nationale en Europese regelgeving, onder zelfcontrole en in overeenstemming met de principes van het HACCP-systeem. Het bedrijf voert procedures uit voor reiniging en desinfectie, ongediertebestrijding en hygiënische controles, en voert microbiologische en chemische controles uit op grondstoffen, halffabricaten...
Portfolio (8)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
... passen geïntegreerde landbouwtechnieken toe om een hoge kwaliteit van de producten te waarborgen (gebruik van organische meststoffen) en duurzame landbouw te garanderen (ontwikkeling van monitoringmechanismen tegen vervuiling); we voeren constante controles uit om de uitstoot van chemische stoffen in het milieu te verminderen en de integratie met natuurlijke inputs te waarborgen.
Italië, Ravenna
... product aan te bieden, dat voldoet aan alle geldende voedselveiligheidsnormen binnen de Europese gemeenschap. Alle geëxporteerde producten zijn voorzien van een certificaat van chemische en microbiologische analyses, en van het fytosanitaire certificaat afgegeven door de ONSA (nationale Marokkaanse voedselveiligheidsorganisatie), een publiek orgaan dat is geaccrediteerd door de Europese gemeenschap...
Portfolio (6)
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
... schil die gemakkelijk van het vruchtvlees kan worden verwijderd en een zoete smaak heeft. Dit is te danken aan de combinatie van verschillende factoren zoals de aard van de grond, het milde klimaat, de schone lucht, de kwaliteit van het water dat voor irrigatie wordt gebruikt en vooral aan de deskundigheid en toewijding aan deze vrucht. Onze sinaasappels worden door onszelf gekweekt en geoogst, met onze eigen handen, en ontvangen absoluut geen behandeling met wassen of chemische middelen; ze komen precies zoals alleen de zon van Sicilië ze creëert......
... meest gezaghebbende oliegidsen (Gambero Rosso en Slow Food). Onder onze producten bevinden zich de waardevolle Monocultivar van Tortiglione, de monovarietale van Pendolino en Dritta, de DOP pretuziano Colline Teramane en onze gearomatiseerde oliën, waarbij technieken zoals maceratie en druk worden gebruikt zonder het gebruik van synthetische chemische aroma's.
Italië, Roma
... wil zeggen zo min mogelijk vrij van het gebruik van chemische additieven. Onze missie is ook cultureel en gericht op het onderwijzen van producenten over verwerkingsprocessen die vrij zijn van producten die ongemakken voor de gezondheid van de eindconsument kunnen veroorzaken. De BIOTEC-groep heeft ook de eigendom verworven van een belangrijk bedrijf met dertig jaar ervaring in de productie van...
Italië, Ponte San Giovanni
...olijfolie, druiven, most en wijn, microbiologische analyses, biomoleculaire analyses in PCR-RT, GMO-onderzoek, multiresiduele analyses, advies en analyses volgens HACCP-protocollen, HACCP-plannen. Milieu: afvalwater, industriële lozingen, leachate van stortplaatsen, putten, grondwater, industrieel slib, bodems, grond en rotsen van graafwerkzaamheden, karakterisering van afval, toewijzing van CER-codes, cosmetica, kwaliteitscontrole van grondstoffen, monitoring van stortplaatsen, chemisch risico. Agronomisch, milieutechnisch, hygiëne- en voedselkwaliteitsadvies.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play