Italië, Guardiagrele
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Pergola
...GARDEN overtreft alle verwachtingen, inclusief de onze; een synthese van de normen van Rossofuoco om een product tegen een minimale prijs te verkrijgen. In GARDEN, zoals bij alle artikelen van Rossofuoco, blijft kwaliteit een vast punt, maar de optimalisatie van het productieproces en de vereenvoudiging van bepaalde afwerkingen hebben het mogelijk gemaakt om de kosten te verlagen zonder het kwaliteitsniveau aan te tasten; de essentie van de instrumentatie doet niets af aan de functionaliteit, zowel in het Basis- als in het PLUS-model.
Portfolio (154)
...Basis pizza pinata met de hand om het beter verteerbaar en luchtiger te maken. Krokant aan de buitenkant, zacht van binnen. Te beleggen naar wens, basis margherita of simpelweg wit met olie, zout en rozemarijn. Te bakken in de grill van een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is.
Portfolio (10)
Italië, altamura
...De basis voor pizza's wordt verkregen door het verwerken van een deeg met eenvoudige en weinige ingrediënten: hergemalen durumtarwegries, aardappelzetmeel, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zout, biergist, water. Bevat gluten, soja. Pizza is eenvoudig te bereiden en te beleggen met een aantal specerijen dat alleen door de fantasie wordt beperkt. De vorm is rond, ambachtelijk vervaardigd en...
Portfolio (3)
...Soluzioni Alimentari, een bedrijf dat gespecialiseerd is in glutenvrije producten, distribueert kant-en-klare glutenfree gerechten aan detailhandelaren, apotheken, restauranthouders en pizzeria's. De glutenvrije pizzabodem is ambachtelijk geproduceerd en met de hand uitgerold, zodat er een krokante pizza ontstaat. Elk stuk is individueel verpakt in aluminium.
Portfolio (3)
Italië, Forlì
...De venkelzaadjes zijn bijzonder rijk aan heilzame stoffen, waaronder vitamines, essentiële oliën en vezels die nodig zijn voor het lichaam. In de keuken kunnen venkelzaadjes worden gebruikt om tal van gerechten op smaak te brengen, vooral op basis van rood vlees, maar ze worden ook gebruikt in deeg om heerlijke, delicate grissini, taralli te maken en om karakter te geven aan brood en pizza...
Portfolio (50)
Italië, Mirabello Sannitico
...De houtgestookte of gecombineerde gas- en houtrotatieoven met een stenen koepel en een draaiplateau van vuurvaste platen is vergelijkbaar met de traditionele Napolitaanse oven. Voorzien van 2 openingen: één voor het bakken van pizza's, de andere voor de verbranding van hout. De as die door het hout wordt geproduceerd, wordt verzameld in speciale lades aan de basis van de oven. Het 7-inch...
Portfolio (3)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Portfolio (1)
Italië, Fratte Di Sassofeltrio
...De bestekzakken zijn een slimme, snelle en professionele oplossing om uw tafels optimaal in te richten en tijd te besparen, waardoor de service wordt versneld. Lunchpauze in de bar, diner in een restaurant, pizza met vrienden, de bestekzakken zijn ideaal voor elke gelegenheid en elke operator kan ze kiezen op basis van hun eigen behoeften: - In witte kraftpapier of in strokenpapier - Met servet...
Portfolio (3)
Italië, Ibi
...Weinig ruimte in de koelkast? ...Geen zorgen! Wij zijn het enige bedrijf op de markt dat ambachtelijke pizza- en pinsa-bodems met een houdbaarheid van 6 maanden op kamertemperatuur verkoopt en produceert.
Portfolio (3)
Italië, Catania
...Voedingsspecialiteit op basis van volkorenmeel van Siciliaanse naakte gerst. Alleen Siciliaanse gerst die op natuurlijke wijze is geteeld, ambachtelijk verwerkt, bronzen getrokken, langzaam gedroogd en met de hand verpakt.
Portfolio (8)
Italië, Vico Equense
Restaurant pizzeria Cerasè is het enige panoramische restaurant in Vico. Binnen heeft het twee zalen waar je in een zeer aangename sfeer kunt lunchen of dineren. Restaurant Cerasè is ingericht om ceremonies, banketten en elk evenement in panoramische zalen te organiseren.
Italië, Giarre
...FC Food distributie - basis verse pizza - basis diepvriespizza - pizza romana puccia - focaccia's - gevulde pizza - verse panini - verpakte panini - bakkerijproducten - ambachtelijke Siciliaanse granita - pistache granita - koffie - amandel - moerbei - meloen - watermeloen - amandel - kokos - munt - vijg - citroen granita - warme maaltijden - arancini ragù - arancini...
Portfolio (7)
Italië, Acerra
...klaar om te genieten aan onze tafels. De FROZEN HOME PIZZA is ontstaan om eer te bewijzen aan een van de meest klassieke en tijdloze Italiaanse producten, het symbool bij uitstek van ons mooie land: 'De Pizza'. We hebben drie pizza-lijnen: Klassiek, Gourmet; Basis. Met de basis pizza's, zowel rood als wit, is het mogelijk om je eigen pizza te bereiden en te creëren, waardoor ze geschikt zijn voor alle behoeften: bars, pizzeria's, hotels, restaurants, distributeurs van diepvriesproducten, HORECA-distributeurs, groothandels, en de grote distributie.
Italië, Marcon
...Il Ca' Nostra is een pizzeria-restaurant gelegen in Marcon, in de provincie Venetië, dat heerlijke gerechten op basis van vlees en vis aanbiedt, bereid volgens de meest verfijnde Venetiaanse recepten. Bij Ca' Nostra kunt u genieten van het beste van de lokale en nationale keuken, dankzij een keuken die alleen de beste ingrediënten gebruikt, waaronder uitstekende verse vis gevangen in de...
Italië, Pozzallo
Het Shoreline Restaurant ligt op slechts 150 meter van het strand. Het biedt voornamelijk gerechten op basis van vis, vlees en vegetarische opties. De keuken van het restaurant benadrukt het belang van de nationale en Siciliaanse traditie, zonder af te zien van interpretaties van de recepten. Naast de lokale keuken is er een ruime keuze aan typische gerechten uit de Italiaanse traditie. U vindt...
... basis van de behoeften van onze klanten: karretjes voor de verkoop van ijs of granita, karretjes voor de verkoop van typische Siciliaanse broodjes, gekoelde karretjes, allemaal ambachtelijk geproduceerd. Sinds enkele maanden hebben we een showroom geopend, waarmee we ons verkooppunt hebben uitgebreid, waar u een uitgebreide tentoonstelling van karretjes en barbecues zult vinden. Daarnaast vindt u een breed assortiment aan artikelen voor de horeca, pizza-scheppen, aluminium bakplaten, en ook artikelen voor tuinmeubelen, zoals banken, ijzeren tafels en ijzeren stoelen.
... met airconditioning en televisie. Ons restaurant ligt op ongeveer 100 meter van het strand. Het restaurant biedt ontbijt, lunch en diner met grillgerechten en pizza. De voorzieningen zoals een supermarkt en bazaar bevinden zich op ongeveer 400 meter afstand. De locatie is ook ideaal voor georganiseerde groepen, aangezien het een basis biedt voor verschillende excursies, zowel naar de eilanden van de lagune van Venetië als naar het binnenland. Het strand ligt op slechts honderd meter van de camping en is zandig en vrij.
Italië, Napoli
... vergroten van de schoonheid van kamers met kleine aanpassingen. Techniek en voortdurende studie vormen de basis van haar fotografische en bewerkingsvaardigheden. Ze werkt in heel Italië en publiceerde in 2016 in samenwerking met de culinaire journalisten Tania Mauri en Luciana Squadrilli het boek “La Buona Pizza”, uitgegeven door Giunti, gevolgd door de blog Pizzaontheroad. Ze is momenteel...
Italië, Gioia Del Colle
...“Pizza Basis” gemaakt van geselecteerde bloem en natuurlijke gist, gedurende meer dan 24 uur laten rusten en met de hand uitgerold door onze Meester Pizzaioli. Het is de oplossing voor degenen die Kwaliteit Pizza's willen aanbieden in korte tijd en zonder gekwalificeerd personeel. De “Pizza Basis” is geen diepvriesproduct, het heeft niets te maken met de pizza's die je in supermarkten vindt. Het...
Italië, Melzo
...L'Osteria Paterna maakt gebruik van hoogwaardige deegsoorten op basis van koudgeperste en gemalen tarwekiemen, met een rijstijd van tweeënzeventig uur, wat de pizza's licht en aanzienlijk verteerbaar maakt. In onze Osteria in Melzo vindt u kwaliteit, creativiteit en inspiratie waaruit originele gerechten ontstaan. De pizzeria en visrestaurant is gelegen aan de Via Sant'Antonio 43 in Melzo...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play