Italië, Imperia
...De Classic 750 ml – onze gefilterde Extra Vergine in onze meest klassieke verpakking, beschikbaar in verschillende formaten. Extra Vergine Olijfolie Italiaanse Olie – Koud geëxtraheerd De “Classic” Extra Vergine Olijfolie wordt verkregen uit een melange van extra vergine oliën, geproduceerd van olijven die gedurende de gehele productieperiode (van november tot februari) zijn geoogst en verwerkt...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...komkommers, groene olijven, wortelen, kappertjes, erwten, zwarte olijven) Water Wijnazijn Gekweekte champignons (Agaricus bisporus)* Suiker Zout Natuurlijke aroma's Antioxidant: ascorbinezuur (*) sulfieten VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 4,80 1 PALLET 10 VERPAKKINGEN VAN 6 = 60 STUKKEN VERVALDATUM 30 / 04/ 2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 30%, paprika's, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode pepervlokken, knoflook, munt, oregano). Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Salerno
...Baccala' vers, dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in gemengde olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's, olijven, kappertjes en gedroogde tomaten. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout, natuurlijke aroma's. Het bedrijf opereert in overeenstemming...
Portfolio (8)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, Maruggio
...Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
Portfolio (8)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
... worden verkregen en gebotteld volgens hoge kwaliteits- en hygiënevoorschriften. Alle fasen van de voorbereiding van de olijven, van selectie tot verkoop, worden voortdurend gemonitord door ons hooggekwalificeerd personeel. De olijven van Ventimiglia geven ons een olie van hoge kwaliteit met een intense maar delicate smaak, geschikt voor elk type bereiding, perfect om uw gerechten te begeleiden omdat het die extra touch toevoegt die de Ventimiglia velden kunnen bieden.
Portfolio (2)
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
Italië, Ribera
...Sinds 1953 zijn we actief in de oliesector. We zijn gevestigd in Sicilië, in de regio Ribera. De verwerkingstijd loopt van begin oktober tot half november, wanneer de olijven nog groen zijn en hun volledige aroma aan de olie afgeven. De olijven worden binnen 24 uur gemalen. De olie die we selecteren, van de beste kwaliteit, wordt verpakt onder het merk "olie del Professore" en op de markt...
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
De landbouwonderneming Due Palmenti is gelegen in Pedara, in het hart van Oost-Sicilië, en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van aromatische kruiden die, dankzij de nabijheid van de Etna, in staat zijn om organoleptische kenmerken van bijzondere waarde en aromatische kwaliteiten te ontwikkelen, evenals typische Siciliaanse producten zoals smaakmakers, olijven en gedroogd...
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Loreto Aprutino
... kwaliteit, gekenmerkt door een gemiddelde fruitige aroma, van kruidachtige aard, met een hint van artisjok en tonen van bitterheid en pittigheid. Het wordt aanbevolen om het te combineren met granen- of peulvruchtensoepen, geroosterd vlees en salades.
... volgens het traditionele systeem van de molens en met een unieke koude persing. De verkregen extra vergine heeft niet alleen een zeer lage zuurgraad, maar is ook geurend, rijk aan aroma's en heeft een kenmerkende fruitige smaak: een authentieke persing van olijven! Het Agrarisch Bedrijf Le Farnie is gecertificeerd als biologische onderneming (ccpb) VERPAKKINGEN: BLIK van 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter...
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play