Italië, Guarene
...FLG SERIE AUGER DOSER SYSTEEM VOOR POEDERS Verticale schroef volumetrische dosering voor niet-vloeiende poeders zoals bloem, cacao, suiker, gemalen specerijen, koffie, fijn gemalen chemicaliën, voorgemengde bouwmaterialen, ijs of sorbet, enz. Capaciteit van 100 tot 5000 ml - Robuust roestvrij staal met basisoverzicht - Product laadtrechter in roestvrij staal AISI304 met inspectieluik - Start met elektrisch bediende pedaal - Elektrisch paneel met PLC Voorbeeldmodel: FLG-2000A Vermogen: 1200 W Verpakkingscapaciteit: 200-2000 ml Capaciteit: 6-8 zakken/min...
Portfolio (379)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... Samen met onze naadloze cilindertechnologie kunt u volop genieten van de passievruchtensmaak zonder u zorgen te maken over een chemische nasmaak. Groter in capaciteit Onze cilinders die samen met de Smaakparels worden gebruikt, hebben 10% meer capaciteit dan andere cilinders op de markt. Ontdek al onze verschillende smaken Pleasure Passievrucht Met de unieke zoetzure toets van onze Pleasure Passievrucht geeft u uw sorbet, uw BBQ-saladedressing en het schuim op uw mojito, caipirinha of pornstar martini een geweldige boost.
Portfolio (241)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige peren- en kaneelsorbet. Een ijsje vol plezier, gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Portfolio (184)
Frankrijk, Prunay-Sur-Essonne
Verenigd Koninkrijk, Bristol
...Koude dranken, slush, smoothie, sorbet en cocktailmachines van Bras Internazionale. Machines om ijs, gelato-ijs, Italiaans ijs en sorbet, bevroren custard, bevroren yoghurt en bevroren dranken te maken van Bras, Taylor, Stoelting en Gel Matic.
Portfolio (9)
Italië, Comacchio
...Il Tantafrutta is een nieuwe lepel-sorbet, direct klaar voor gebruik, geserveerd in de vorm van quenelles of bolletjes. Het is een lichte, smakelijke en natuurlijke afsluiting van de maaltijd, gemaakt met ongeveer 50% fruit; het is glutenvrij, bevat geen melk of melkproducten, geen kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn op een...
Portfolio (3)
Slovenië, Koper-Capodistria
...Ons culinaire of cateringverhaal begon met ijs, dus we besteden er vandaag de dag nog steeds extra aandacht aan. We hebben meer dan 35 verschillende smaken, sommige heel speciaal, zoals lavendel, olijfolie met citroen, framboos rozemarijn, kaki. IJs wordt gemaakt van verse melk, room en cacaoboter. We gebruiken hazelnoten, chocolade en vers fruit voor de smaak. We hebben ook ijs dat uitsluitend van fruit is gemaakt, glutenvrij is en 100% vegan.
Bijpassende producten
IJs
IJs
Andere Producten
IJsjeshoorntjes
IJsjeshoorntjes
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... natuurlijk of kunstmatig zijn). U zult dus in onze ijsjes en sorbets de authentieke smaak van echt ijs terugvinden. Echt goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken en er veel passie in stoppen! Voedingswaarden per 100g Energie 614kJ / 146kcal, Vetten 0g, Waarvan verzadigde vetzuren 0g, Koolhydraten 34g, Waarvan suikers 26g, Eiwitten 0,6g, Zout 0g Verpakking: pot van 0,6L THT: 12 maanden...
Portfolio (85)
Frankrijk, La Ciotat
...Deze mochi is samengesteld uit een yuzu-sorbet. In de mond proeven we de geperste citroen omhuld met een heerlijke citroengearomatiseerde deeg. Ontdek deze zeer bijzondere smaak die zich bevindt tussen limoen, gele grapefruit en mandarijn met een duidelijke zuurheid...
Portfolio (10)
Martinique, Saint Joseph
...PARADIS GLACES, dat zijn tropische fruitsorbetten vol zon en romige ijsjes... Kies de smaak die je doet denken aan de heerlijke smaak van ambachtelijk ijs van vroeger! Originele recepten geïnspireerd door traditionele knowhow, zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten en lokale productie garanderen authentieke smaken in onze ijsjes en sorbets. Het brede scala aan smaken weerspiegelt de overvloed die de Caribische natuur biedt: ervaar een waar tropisch paradijs met het proeven van deze ijsjes en sorbets! Bakjes van 1 liter...
Frankrijk, Lyon
...Bereidingsadvies: Om optimaal te profiteren van de voordelen van deze infusie, raden we aan een vetstof (bijvoorbeeld volle melk) aan uw bereiding toe te voegen. Bereidingsadvies (koud): Traditionele bereiding: Laat 1 tot 2 uur trekken in koud water en filter daarna. Plaats vervolgens 2 uur in de koelkast en zoet voor het serveren. IJsbereiding: Breng uw infusie aan de kook volgens de tijd die op de verpakking staat en filter daarna. Serveer op een bed van ijsblokjes en geniet.
Portfolio (81)
... ongeveer 200 ml). Alle sorbets kunnen worden gebruikt voor de bereiding van IJS: Met een ijsmachine (-25°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Met een nieuwe generatie slushmachine (-12°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Het is mogelijk om een romiger product te verkrijgen door een deel van het water te vervangen door volle houdbare melk. We herinneren u eraan dat in het geval van bereiding met melk, de slushmachine altijd minimaal in de conserveringsmodus (frigobibita) moet blijven staan om verzuring te voorkomen. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
Frankrijk, Cohade
...De slushmachine Een slushmachine voor alle "bevroren" professionals of Slushmachine, de ster van de zomer De "granita", ook wel slush genoemd in het Frans, vindt zijn oorsprong in Sicilië, maar is sindsdien wereldwijd populair geworden en heeft de grenzen van de Middellandse Zee overschreden om in veel landen een groot succes te kennen. Halverwege tussen sorbet en ijs, zeer gewaardeerd door...
Portfolio (45)
Frankrijk, Camphin En Carembault
... een zeer aromatische en gemakkelijk te genieten kop. Vergeet niet het in de ijskoude versie te proberen, het zal u onbekende aroma's onthullen! Stijl: Zakje 60g Infusietijd: 8 min Infusietemperatuur: 100°C/212°F Te genieten: Warm of IJs...
Portfolio (47)
...Inhoud: Invert Suikeroplossing (Suiker + Water) Droge stof hoeveelheid: 75% ± Verpakking: Blik en Bulk Gtip Nr: 110812001000 Gebruikgebied: Nutri®gepasteuriseerde vloeibare suiker; in alle desserts met sorbet zoals baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe, en snoepjes; Het kan worden gebruikt in zuivel desserts, gebakproducten en voedingsmiddelen die gezoet moeten worden. Turkse delight, halva...
Portfolio (10)
België, Francorchamps
... ongeëvenaard als de originaliteit. Hoogwaardige grondstoffen, melk en room van de boerderij, zijn de ingrediënten voor een natuurlijke en echte smaak. We maken op maat alle smaken die worden besteld door koks met veel ideeën, maar vaak niet het juiste materiaal. We produceren potten in alle formaten, individuele desserts, taarten en plakken, of het nu gaat om ijs, sorbet of bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om ze allemaal in een paar zinnen op te sommen! Het beste is om ze te proeven.
Portfolio (90)
Nederland, Ommen
... eigengemaakte softijs behoort tot het meest lekkere ijs van Nederland! Ons gebak uit eigen Patisserie wordt nog elke dag vers gemaakt en dat proeft u! We maken bijna elke dag zo’n vijftien soorten vers gebak. Voor de lunch hebben wij een uitgebreide kaart: van een simpel pistoletje tot pannenkoek of van een huisgemaakte kipsaté tot warme maaltijd. Wilt u uitgebreid dineren? Ook dat kan. Kies bijvoorbeeld voor ons 3-gangen keuzemenu voor slechts €28,50.
Frankrijk, La Teste
...Sinds 1935 is O SORBET D'AMOUR een ambachtelijke ijsmaker. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van ijs en sorbets. Het biedt meer dan 100 smaken ijs en sorbets aan. O SORBET D'AMOUR biedt ook bevroren desserts aan (vacherin, Noorse omelet, tiramisu...) en snoepjes en koekjes (meringues, caramelcrème...). O SORBET D'AMOUR combineert traditie en moderniteit om producten van...
Italië, Cirò Marina
...zal de eindklant zich verfrissen met deze uitzonderlijke drank. Onze Granita heeft ontzettend veel smaken: Citroen, Aardbei, Munt, Sinaasappel, Meloen, Amandel en vele andere smaken op uw verzoek. De Crème in de smaken: Koffie, Hazelnoot, Amandel en vele andere smaken op uw verzoek. De Sorbet met een fluweelachtige smaak van: Citroen, Mandarijn, Roze Grapefruit, Sinaasappel, Aardbei en vele...
Italië, Guardamiglio
... mengsels; horizontale en verticale ijsmachines, zowel tafel- als vloermodellen, voor de productie van ijs en sorbet; gecombineerde machines voor ijssalons en patisserieën; multifunctionele machines en kookmachines voor de patisserie; machines voor softijs en slagroom; tafelijsmachines, ideaal voor de horeca. Frigomat exporteert over de hele wereld en maakt in de meeste landen gebruik van een netwerk van dealers en distributeurs die betrouwbare en tijdige technische ondersteuning kunnen bieden.
België, Boortmeerbeek
...Familiebedrijf dat ijs en sorbet produceert dat biologisch en gecertificeerd is. Lokale ingrediënten worden waar mogelijk gebruikt. We hebben ook verschillende formaten te koop, variërend van 5000 ml tot 550 ml. We hebben ook het label "handgemaakt in België" verworven, wat aantoont dat ons ijs en gelato ambachtelijk is en gemaakt met de beste ingrediënten. Daarnaast produceren we ook veganistisch ijs dat eveneens biologisch is.
België, Verviers
Liefhebbers van nobele en verfijnde smaken, van fijne patisserie met dichte en krachtige chocolade, van smakelijk ijs tot sorbet die smelt als een rijpe vrucht, Jean-Philippe Darcis weet met deze ingrediënten te toveren als een echte magiër. Door traditie en creativiteit te combineren in een meesterlijk vakmanschap, heruitvindt hij het materiaal dat zich sublimeert in subtiele combinaties om...
Spanje, Malaga
...WE PRODUCEREN VOOR DE HANDEL EN HORECA IN VERSCHILLENDE FORMATS. ZE WORDEN OP AANVRAAG GEMAAKT, WAARDOOR WE GEEN VOORRAAD HEBBEN. ZE HEBBEN EEN HOUDBAARHEID VAN TWEE JAAR. DIT MAKEN ZE TOT PREMIUM IJS EN SORBET.
Verenigd Koninkrijk, Halesworth
... het de kwaliteit en versheid van onze ingrediënten, gecombineerd met een tijdloos recept, is die ons ijs tot een van de beste in het oosten van Engeland maakt. Omdat we alles zelf maken, kunnen we vrijwel elke smaak creëren die je nodig hebt - van Stick of Rock voor de BBC’s Countryfile, tot Lemon Sherbet Sorbet en zelfs Malibu en Kokosnoot! Als je een speciale aanvraag hebt, laat het ons dan...
Populaire landen voor deze zoekterm