Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige peren- en kaneelsorbet. Een ijsje vol plezier, gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Portfolio (184)
Frankrijk, Prunay-Sur-Essonne
Frankrijk, La Ciotat
...Deze mochi is samengesteld uit een yuzu-sorbet. In de mond proeven we de geperste citroen omhuld met een heerlijke citroengearomatiseerde deeg. Ontdek deze zeer bijzondere smaak die zich bevindt tussen limoen, gele grapefruit en mandarijn met een duidelijke zuurheid...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... natuurlijk of kunstmatig zijn). U zult dus in onze ijsjes en sorbets de authentieke smaak van echt ijs terugvinden. Echt goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken en er veel passie in stoppen! Voedingswaarden per 100g Energie 614kJ / 146kcal, Vetten 0g, Waarvan verzadigde vetzuren 0g, Koolhydraten 34g, Waarvan suikers 26g, Eiwitten 0,6g, Zout 0g Verpakking: pot van 0,6L THT: 12 maanden...
Portfolio (85)
Frankrijk, Camphin En Carembault
... een zeer aromatische en gemakkelijk te genieten kop. Vergeet niet het in de ijskoude versie te proberen, het zal u onbekende aroma's onthullen! Stijl: Zakje 60g Infusietijd: 8 min Infusietemperatuur: 100°C/212°F Te genieten: Warm of IJs...
Portfolio (47)
Frankrijk, Cohade
...De slushmachine Een slushmachine voor alle "bevroren" professionals of Slushmachine, de ster van de zomer De "granita", ook wel slush genoemd in het Frans, vindt zijn oorsprong in Sicilië, maar is sindsdien wereldwijd populair geworden en heeft de grenzen van de Middellandse Zee overschreden om in veel landen een groot succes te kennen. Halverwege tussen sorbet en ijs, zeer gewaardeerd door...
Portfolio (45)
Frankrijk, Lyon
...Bereidingsadvies: Om optimaal te profiteren van de voordelen van deze infusie, raden we aan een vetstof (bijvoorbeeld volle melk) aan uw bereiding toe te voegen. Bereidingsadvies (koud): Traditionele bereiding: Laat 1 tot 2 uur trekken in koud water en filter daarna. Plaats vervolgens 2 uur in de koelkast en zoet voor het serveren. IJsbereiding: Breng uw infusie aan de kook volgens de tijd die op de verpakking staat en filter daarna. Serveer op een bed van ijsblokjes en geniet.
Portfolio (81)
Frankrijk, La Teste
...Sinds 1935 is O SORBET D'AMOUR een ambachtelijke ijsmaker. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van ijs en sorbets. Het biedt meer dan 100 smaken ijs en sorbets aan. O SORBET D'AMOUR biedt ook bevroren desserts aan (vacherin, Noorse omelet, tiramisu...) en snoepjes en koekjes (meringues, caramelcrème...). O SORBET D'AMOUR combineert traditie en moderniteit om producten van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play