Slowakije, Košice
... cheese biedt een heerlijke smaakervaring. Deze kaas wordt vervaardigd met traditionele methoden om de hoogste kwaliteit en authenticiteit te waarborgen. De veelzijdige aard maakt het een favoriet onder kaaskenners, met eindeloze mogelijkheden voor heerlijke maaltijden en snacks. De rijke en hartige smaak van Trappista brick cheese versterkt de smaak van elk gerecht, waardoor het een must-have is in je kaascollectie.
Portfolio (64)
...Het model ROCK 20 is een semi-automatische snijmachine voor het snijden van harde en halfharde kazen. Het maakt het mogelijk om kaas in op maat gemaakte plakken te snijden. Het model Rock 20 stelt u in staat om zowel de grootte van de stukken (bijv. 700 g, 1-2-4 kg…) als het type snede aan te passen. De volgende accessoires zijn op aanvraag beschikbaar om de snede te personaliseren: Gladde...
Portfolio (47)
Duitsland, Neubeckum
Frankrijk, LANGEAIS
...Servi Doryl biedt meer dan 40 verschillende combinaties van raster en perforatie aan en biedt zo individueel aanpasbare oplossingen voor elke kaassoort. De vormen en persdeksels worden op maat ontworpen en vervaardigd. KAASTYPEN: Alle soorten geperst en halfgeperst kaas: Emmental, Gouda, Vacherin, enz. DIMENSIES: - Van Ø 80 tot Ø 800 mm - Van 200x100 mm tot 1000x1000 mm - Andere formaten op aanvraag GEWICHT VAN DE KAAS: Van 200 g tot 120 kg...
Portfolio (68)
Oostenrijk, Schwarzach
...Oostenrijkse Premium Kaas- en Worstwinkel. Alpen Sepp International. Ambachtelijke kazen van hooi-melk. Ontdek Oostenrijkse alpine voedingsproducten - bergkaas, alpine kaas, halfharde kaas, droge of harde worst.
Portfolio (1)
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo Piccante is een kaas die een jaar gerijpt is, gekenmerkt door een levendig pittige smaak en vol aroma's en geuren. Gemaakt van volle koemelk, heeft het een druppelvorm met een kop en een dunne, gladde korst. De pasta, aanvankelijk zacht, wordt compact en schilferig naarmate de rijping vordert. De smaak is aromatisch en aangenaam, met een zoetheid die toeneemt tot het pittig wordt bij gevorderde rijping. Deze kaas is perfect voor wie op zoek is naar een intense en onvergetelijke smaakervaring.
Portfolio (29)
Italië, Cadorago
...Productie van melkzuurbacteriën, lyofiliseerd of bevroren, voor elke behoefte, met directe en indirecte inoculatie. Melkzuurbacteriën starter voor yoghurt, kaas (harde, halfharde en zachte), gefermenteerde melk, room, boter en elke toepassing in de zuivelindustrie. - Lyofast bestaat uit lyofiliseerde melkzuurbacterieculturen die speciaal zijn ontwikkeld voor directe inoculatie tijdens de...
Portfolio (4)
Zwitserland, Worb
...De BAMINOX doseer- en perssystemen voor halfharde en harde kaas in blok- of broodformaat hebben zich in de praktijk al bewezen. Hun voordelen...
Portfolio (4)
Italië, Soragna
Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.
Frankrijk, Montmorot
...Harde kazen AOC Franche-Comté. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Franse harde kazen Comté AOP of AOC. Onze kazen van koemelk zijn Franse kazen van halfharde en harde kaas. Wij verkopen en exporteren onze geperste kazen, geraspte kaas...
Portfolio (18)
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Wit-Rusland, Vysokoe
Productie van kunststofplaten voor de rijping en opslag van harde kaas en gesmeerde halfharde kaas.
Portfolio (5)
Italië, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play