Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Ontbeende hamcentrum. Het heeft een roze kleur, een uitstekende smaak, een diepe aroma en zachte vet. Handgemaakt, laag in zout en met een rijping van 24-30 maanden. Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke droging, rust in de kelder en ontbenen. Gewicht: 1,600 Kg Verzend- en transportvoorwaarden: Als het vacuüm verpakt is bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke droging, rust in de kelder en ontbenen. Gewicht: 1,600 Kg...
Portfolio (43)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play