Duitsland, Bad Bramstedt
...De fijne zoutsmaak van het onbewerkte zout met het delicate aroma van verschillende kruiden versterkt de smaak van alle gerechten. Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om aan tafel bij te voegen. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer, gewoon een universeel zout voor alles. Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Kan puur gestrooid of fijn gemalen met een zoutmolen. Inhoud: 1,00 g Artikel-Nr: 20626...
Portfolio (89)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: grof zout van het eiland Ré en eetbare bloemblaadjes (goudsbloem, roos, korenbloem). Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn. Referentie: SEL0015...
Portfolio (200)
Polen, Opalin
SPRINGOS Sp. z o.o. is een toonaangevend bedrijf in de groothandelsdistributie van houtproducten, gespecialiseerd in houtpellets, bestemd voor verwarming, energieproductie en als dierenbedekking. Ons uitgebreide aanbod omvat houtbriketten, europallets EPAL en verschillende andere houtproducten. Onze activiteiten zijn sterk verankerd in Polen, wat de werking van ons ongeëvenaarde leveringsnetwerk v...
Portfolio (194)
Duitsland, Bad Bentheim
...Herkomst Keltisch Zeezout: Keltisch zeezout wordt gewonnen in Frankrijk, in Bretagne. Het zout is zeer rijk aan mineralen en magnesium. Het zout heeft grote grijze kristallen. De lichtgrijze kleur ontstaat door de absorptie van mineralen uit de klei van de zoutvelden. Productieproces Keltisch Zeezout. Na de winning wordt het zout gedroogd, maar niet volledig. Het zout behoudt ongeveer 5% vocht...
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
... het traditionele tafelzout dat dagelijks wordt gebruikt. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Het grove zout heeft hetzelfde gebruik, maar is ook geschikt voor in bad. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Portfolio (781)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: varkensvlees en spek, zout, specerijen, wijn, dextrose, melkproteïne, stabilisator E451, antioxidant E301, smaakversterker E621 en conserveermiddel E250. Natuurlijke varkensdarm. Het product moet volledig gekookt worden voor consumptie. Kan sporen van soja en mosterd bevatten. ZACHTE ROKERIJ...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Nolff
...Onbehandelde beukenhouten zoutmolen met een keramisch mechanisme dat harder is dan metaal. Maakt het mogelijk om grof zout en specerijen te malen. Afmeting: Ø 4,7 × 13 cm Referentie: AH301...
Portfolio (188)
Frankrijk, La Rochelle
...Le Sel Marin, in tegenstelling tot de Fleur de Sel, kristalliseert in onze zoutmoerassen op de bodem van de bassins. Dit zout, krachtig van smaak, heeft een unieke tint door de natuurlijke aanwezigheid van klei op de bodem van onze moerassen. De klei in de moerassen is rijk aan silicium, een natuurlijke antioxidant. De traditionele oogstmethode zorgt ervoor dat ons Sel Marin 2 tot 3% van deze klei opneemt. Silicium, in combinatie met de natuurlijke aanwezigheid van calcium, kalium, magnesium... maakt het de beste van de zeezouten met erkende gezondheidsvoordelen.
Portfolio (91)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Onze firma is producent en leverancier van ononderbroken natuurlijk zout en verkoopt dit binnen het land en exporteert zout naar het buitenland. De mineralen in zout zijn: Magnesium, Mangaan, Kalium, Selenium, Lithium, Vanadium, Zirkonium, Jodium, Koper, Zink, IJzer, Fosfor, Calcium, Goud, Zilver. Bevat geen natriumchloride of andere chemische stoffen. De mineralen hebben hoge eigenschappen, gemal...
Portfolio (4)
België, Mariembourg
...Aangezien we elke dag zout nodig hebben, kunnen we net zo goed het beste kiezen. We bieden gewoon grof zout en fleur de sel of gemengd met de heerlijkste specerijen uit Madagaskar aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Oostenrijk, Vienna
...Truffelzout - het toppunt van luxe! Dit aromatische "Truffelzout" van SummerTruffle is iets voor echte fijnproevers! Grof zout en zomerse truffel. Het bevat ongeveer 20% gedroogde zwarte truffel. Beleef een uitzonderlijk moment met de delicatessen van het Oostenrijkse delicatessenlabel. De hoogwaardige producten zijn altijd een geweldig cadeau-idee voor vrouwen en mannen om in te trekken, voor...
Portfolio (8)
Zwitserland, Wermatswil
...De Salz+Salz GmbH verkoopt eerlijk verhandeld, gezond Himalayazout uit Pakistan. Alle zoutproducten zijn natuurlijk, zonder chemische jodering, zonder antiklontermiddelen en rijk aan natuurlijke mineralen. In de bijbehorende Himalaya zoutwinkel vindt men interessante informatie over de winning en gezondheidsbevorderende eigenschappen van 100% puur Himalayazout, dat men in Zwitserland en Liechtenstein zelfs in hoeveelheden van meer dan 200 kg online kan kopen. Bijvoorbeeld: Haliet Kristalzout (Koning zout): het puurste keukenzout dat er is grof gemalen in kristalblokjes...
Portfolio (5)
Turkije, antalya
...Sofrada gemalen zout is de fijnere structuur van grof zout, dat is gemalen in een stenen molen. Het is geproduceerd van 100% natuurlijk bronwaterzout, zonder raffinage in serietype zwembaden. Omdat het niet geraffineerd is, bevat het geen chemische stoffen zoals vochtbestrijders en witmakers. Het bevat 84 verschillende mineralen die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid, zoals lithium, vanadium, ijzer, magnesium en calcium. Het percentage onoplosbare stoffen is 0. Er is geen jodium toegevoegd.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
... natuurlijke voordelen van deze ongerepte regio. De citroenmarjolein voegt daarentegen een pittige en geurige noot toe die uw smaakpapillen zal opvrolijken. Het frisse en citroenachtige aroma past perfect bij visgerechten, salades, marinades en nog veel meer recepten. Dit op smaak gebrachte grof zeezout van Guérande is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Het zout van Guérande wordt met de hand geoogst volgens traditionele methoden, waardoor de essentiële mineralen behouden blijven. Referentie: AR809598 Ingrediënten: zeezout van Guérande, citroenmarjolein (10%)...
Portfolio (127)
Zweden, Åkersberga
...Energie 1478 Kj, 352 Kcal Vetten waarvan verzadigd 7,5 g, 1,2 g Koolhydraten waarvan suikers 14 g, 7,7 g Vezels 14 g Eiwit 50 g Zout 0,03 g...
Portfolio (201)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Provençaalse Recept, Dit grof zout uit de Middellandse Zee, gecombineerd met biologische zwarte peper, biologische koriander en biologische roze bessen, zal de smaak van uw gegrilde vlees en vis versterken. Koriander wordt ook wel ...
Portfolio (198)
Duitsland, Öhringen
... onderscheidt zich door zijn Titanid-technologie van "normale" zinksprays. Meestal bestaan zinksprays, grof gezegd, uit zilveren verf met een goed hechtende lak. Deze wordt dik aangebracht en zorgt zo tenminste een tijdlang voor een zekere corrosiebescherming. Onder zwaardere omstandigheden zoals hitte, schokken of zout komen deze producten echter aan hun grenzen. Hoogwaardige zinksprays moeten meestal heel lang drogen of hebben zelfs een energie-intensieve droogoven nodig. Dit is tijdrovend en duur. Onze Zink Big bestaat uit een metaalachtige verbinding die al bij...
Portfolio (30)
Frankrijk, Ares
...BOUGIES HUITRES N°2 rechtstreeks uit het bassin d'ARCACHON levering per stuk. Afhankelijk van uw behoefte kunt u bestellen per serie van 6, 12, 24 stuks, enz. Deze kaarsen zijn zeer mooi in grootte en licht, plaats ze als tafelversiering of op een groot bord met grof zout of schelpen om ze te stabiliseren, voordat u ze aansteekt. Geef ze als cadeau voor op tafel, Brandduur van 3 tot 5 uur ref:0424...
Portfolio (50)
Frankrijk, Castelnaudary
...Hele eendenlever, oorsprong Frankrijk, zout, peper. KOK'S TIPS: Open de pot 5 minuten voordat je het gaat proeven. Gebruik een mes dat onder warm water is gehouden om de lever te lossen en te snijden. Versier met een paar korrels grof zout voordat je het serveert.
Portfolio (37)
Frankrijk, Vourles
... 52 g - Eiwitten 19 g - Zout sporen - Calcium 304 mg - Fosfor 648 mg - Magnesium 162 mg - IJzer 13 mg - Zink 8 mg Uiterlijk: Gedeeltelijk gebroken, gedroogde granen. Grof vezelige deeltjes. Kleur: Lichtbruin tot goudkleurig. Aroma-profiel: Granen, zoet en licht.
Portfolio (7)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ingrediënten: groene linzen*(54%), water, kookwater, zonnebloemolie*, wortel*, ui*, citroensap*, knoflook*, grof zout, curry*, specerijen*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op geroosterd volkorenbrood of om in te dippen met grissini. Je kunt je toast ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen...
Portfolio (37)
...Grof Gehakt Doner van Kalfsvlees Speciale Specerijen Water Zout Beschikbaar in 8, 10 en 15 kg, in stappen van 5 kg tot 120 kg...
Portfolio (11)
...Klassiek kruid voor stevige, smakelijke broden, grof, hele zaden Kruidenmix volgens eigen recept en vervaardigd uit de beste specerijen! Voor het kruiden van stevige broden en broodjes van allerlei soorten. Ingrediënten: korianderzaad, anijs, venkel, komijn, zwarte komijn, fenegriekzaad, Tellicherry peper Zonder suiker, zout, conserveermiddelen en zonder kunstmatige aroma's Broodkruid – De...
Portfolio (9)
...Van de Crepole sfogliate met polentadeeg hebben we de Crepolini sfogliati met polentadeeg gepatenteerd. Deze worden bereid door de Crepole in reepjes van ongeveer 2 cm te snijden en ze in de oven op 280 graden te laten drogen, bedekt met grof zout. Hieruit ontstaan een soort grissini die je op elk moment van de dag kunt knabbelen, perfect voor aperitieven, om te combineren met salades, enz.
Portfolio (10)
Frankrijk, Sète
...Pel de ui en snijd deze fijn, laat het in olie op laag vuur fruiten. Ontvel de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze toe aan de uien met de knoflook, de peper en 1 glas witte wijn. Dek af en laat 30 minuten sudderen. Snijd de kop en de staart van de sardines en bedek ze met grof zout. Laat ze in de koeling rusten. Wrijf de sardines schoon, snijd ze doormidden om de centrale graat te verwijderen. Voeg de saus toe en kook 10 minuten met deksel.
Portfolio (42)
Roemenië, Bucuresti
...Zout 04-08mm Ontdooiing/Diervoer. BB / 1000 kg Zout 04-08mm Ontdooiing / bulk Gejodeerd fijn/grof zoutzak 25kg Niet-gejodeerd fijn grof zoutzak 25kg Laden Salina Mijn Roemenië...
Bijpassende producten
Wegzout - Ontdooi zout
Wegzout - Ontdooi zout
Andere Producten
Wegzout - Ontdooi zout
Wegzout - Ontdooi zout
Portfolio (2)
Spanje, Valencia
... MATERIALEN, PERSONEEL EN SERVIES OM UW EVENEMENT OP ELKE LOCATIE IN SPANJE TE ORGANISEREN MET VOLLEDIGE GARANTIE VAN SUCCES. ONZE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING IS ONGEëVENAARD. WIJ ZIJN PROFESSIONALS. met grof zout en knoflookolie. 2 uur kooktijd. - Koteletten en Michanas, gekruid met peperzout. VARKENSVLEES: - Hele speenvarkens, aan het spit of op de grill. Gekruid met pekel, wijn, citroen en aromatische kruiden. 4 uur kooktijd. •- Iberische ribben op de grill, gekruid met peperzout en chimi churri. 3 uur kooktijd. - Been aan het spit, gevuld met spek en gekruid met peperzout en specerijen.
Portfolio (9)
Spanje, Santoña-Cantabria
...De gekookte octopuspoten worden aangeboden in individuele vacuümverpakkingen, wat het gebruik vergemakkelijkt. Ze kunnen in plakjes worden gesneden en geserveerd op een bed van gekookte aardappelen, bestrooid met paprikapoeder, besprenkeld met extra vierge olijfolie en met een paar korrels grof zout. Ze zijn ook ideaal om op de grill of op de barbecue te bereiden en voor het maken van vinaigrettes of andere bereidingen.
Portfolio (14)
Populaire landen voor deze zoekterm