Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: grof zout van het eiland Ré en eetbare bloemblaadjes (goudsbloem, roos, korenbloem). Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn. Referentie: SEL0015...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-Nolff
...Onbehandelde beukenhouten zoutmolen met een keramisch mechanisme dat harder is dan metaal. Maakt het mogelijk om grof zout en specerijen te malen. Afmeting: Ø 4,7 × 13 cm Referentie: AH301...
Portfolio (188)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, La Rochelle
...Le Sel Marin, in tegenstelling tot de Fleur de Sel, kristalliseert in onze zoutmoerassen op de bodem van de bassins. Dit zout, krachtig van smaak, heeft een unieke tint door de natuurlijke aanwezigheid van klei op de bodem van onze moerassen. De klei in de moerassen is rijk aan silicium, een natuurlijke antioxidant. De traditionele oogstmethode zorgt ervoor dat ons Sel Marin 2 tot 3% van deze klei opneemt. Silicium, in combinatie met de natuurlijke aanwezigheid van calcium, kalium, magnesium... maakt het de beste van de zeezouten met erkende gezondheidsvoordelen.
Portfolio (91)
Frankrijk, Castelnaudary
...Hele eendenlever, oorsprong Frankrijk, zout, peper. KOK'S TIPS: Open de pot 5 minuten voordat je het gaat proeven. Gebruik een mes dat onder warm water is gehouden om de lever te lossen en te snijden. Versier met een paar korrels grof zout voordat je het serveert.
Portfolio (37)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ingrediënten: groene linzen*(54%), water, kookwater, zonnebloemolie*, wortel*, ui*, citroensap*, knoflook*, grof zout, curry*, specerijen*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op geroosterd volkorenbrood of om in te dippen met grissini. Je kunt je toast ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...Pel de ui en snijd deze fijn, laat het in olie op laag vuur fruiten. Ontvel de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze toe aan de uien met de knoflook, de peper en 1 glas witte wijn. Dek af en laat 30 minuten sudderen. Snijd de kop en de staart van de sardines en bedek ze met grof zout. Laat ze in de koeling rusten. Wrijf de sardines schoon, snijd ze doormidden om de centrale graat te verwijderen. Voeg de saus toe en kook 10 minuten met deksel.
Portfolio (42)
Frankrijk, Ham
... natuurlijke voordelen van deze ongerepte regio. De citroenmarjolein voegt daarentegen een pittige en geurige noot toe die uw smaakpapillen zal opvrolijken. Het frisse en citroenachtige aroma past perfect bij visgerechten, salades, marinades en nog veel meer recepten. Dit op smaak gebrachte grof zeezout van Guérande is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Het zout van Guérande wordt met de hand geoogst volgens traditionele methoden, waardoor de essentiële mineralen behouden blijven. Referentie: AR809598 Ingrediënten: zeezout van Guérande, citroenmarjolein (10%)...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Provençaalse Recept, Dit grof zout uit de Middellandse Zee, gecombineerd met biologische zwarte peper, biologische koriander en biologische roze bessen, zal de smaak van uw gegrilde vlees en vis versterken. Koriander wordt ook wel ...
Portfolio (198)
Frankrijk, Ares
...BOUGIES HUITRES N°2 rechtstreeks uit het bassin d'ARCACHON levering per stuk. Afhankelijk van uw behoefte kunt u bestellen per serie van 6, 12, 24 stuks, enz. Deze kaarsen zijn zeer mooi in grootte en licht, plaats ze als tafelversiering of op een groot bord met grof zout of schelpen om ze te stabiliseren, voordat u ze aansteekt. Geef ze als cadeau voor op tafel, Brandduur van 3 tot 5 uur ref:0424...
Portfolio (50)
Frankrijk, Vourles
... 52 g - Eiwitten 19 g - Zout sporen - Calcium 304 mg - Fosfor 648 mg - Magnesium 162 mg - IJzer 13 mg - Zink 8 mg Uiterlijk: Gedeeltelijk gebroken, gedroogde granen. Grof vezelige deeltjes. Kleur: Lichtbruin tot goudkleurig. Aroma-profiel: Granen, zoet en licht.
Portfolio (7)
Frankrijk, France
Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Guérande en we transformeren natuurlijk zeezout met de hand. Wij bieden natuurlijk zeezout, bloemenzout, grof zout en gearomatiseerd zout met biologische ingrediënten. Onze producten hebben een zeer lage impact op het milieu dankzij ons transformatieproces. Het zout en bloemenzout van Guérande zijn zeer beroemd om hun smaken en het is ook een van de meest ecologische en gezonde zouten ter wereld. Na drie jaar ontwikkeling in Frankrijk zijn we nu geïnteresseerd in samenwerking met internationale distributeurs om de markt te verkennen.
Frankrijk, GUERANDE
...Artisans du sel is gespecialiseerd in het zout en de fleur de zout uit Guérande. Wij garanderen de oorsprong van het zout en de fleur de zout die in onze ateliers worden verpakt door onze samenwerking met de zoutboeren die zijn aangesloten bij Nature&Progrès. Wij bieden u kwaliteitsproducten en originele producten aan, zoals zout met kruiden, specerijen en grof zout van "Mamie'Dette".
Frankrijk, Guérande Cedex
... verschillende soorten processen, biedt het merk LE GUERANDAIS een breed scala aan verpakkingen en de mogelijkheid om de korrelgrootte en de vochtigheid van het zout aan te passen om aan al uw behoeften te voldoen. Onder onze producten vindt u grof zout, fijn zout, fleur de sel en aromatische zouten met biologische kruiden, biologische groenten of zeewier.
... als in de 12e eeuw. Dankzij een investeringsprogramma en een strenge kwaliteitsaanpak, blijft de coöperatie haar doel nastreven: traditie en moderniteit combineren. De Zoutmoerassen van het eiland Ré De jaarlijkse oogst (gemiddeld): 2500 ton Grof Zout 150 ton Fleur de Sel De Coöperatie bestaat uit: 20 medewerkers Oogst volgens traditionele methoden van Grof Zout en Fleur de Sel met behulp van...
Portfolio (1)
Frankrijk, Latresne
...Wij zijn de makers van alcoholvrije dranken onder het merk Supreme Dranken en zijn gevestigd in Bordeaux. Onze dranken zijn 100% natuurlijk en biologisch voor sommige, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Wij bieden verschillende smaken aan: Supreme bissap (hibiscus), framboos, munt Supreme gember, ananas, limoen Supreme appel bissap Supreme bouye (apenbroodboom) meloen Wij gebruiken alleen de ruwe ingrediënten die we malen, persen of laten infuseren/macereren. Wij bieden ook een natuurlijke hibiscussiroop, hibiscusthee, een grof zout met hibiscus en superfoods aan.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play