Italië, Imperia
... zijn aan de Ligurische traditie. Calvi Genovese Basilicum Pesto PDO heeft een intense groene kleur en wordt gekenmerkt door een frisse en delicate smaak. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitzonderlijke smaakmaker voor voorgerechten. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 5 dagen consumeren. Code: PESTO 80...
Portfolio (44)
Frankrijk, Mandelieu
...Pesto groen komt oorspronkelijk uit het noorden van Italië en kenmerkt zich door zijn groene kleur, een teken van de aanwezigheid van basilicum in de samenstelling. Traditioneel wordt pesto groen geserveerd bij pasta (natuurlijk!), rijst, aardappelen of zelfs minestronesoep... Je kunt het ook gebruiken op pizza's of andere carpaccio. Aan jou om het uit te proberen! Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Tunesië, Hammam Sousse
... vitamine E en andere krachtige antioxidanten. Studies tonen aan dat ze goed zijn voor het hart en mogelijk beschermen tegen kanker.","Variety:Meski":"Variëteit: Meski","Color:Green":"Kleur: Groen","Ingredients:salted water , green fresh olive , Lemon":"Ingrediënten: gezouten water, groene verse olijf, citroen"}...
Portfolio (43)
Italië, Bronte
...Pesto alla Brontese DOP - 80% Bronte groene pistache DOP, extra vierge olijfolie...
Portfolio (56)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Frankrijk, Liverdun
Bloch, een twee eeuwen oud familiebedrijf gevestigd in het Grand-Est, werd opgericht in 1811. Het was oorspronkelijk gevestigd in de Elzas, nabij Straatsburg. In 1870 werd het bedrijf verplaatst naar Lotharingen, in de voorsteden van Nancy, waar het soepen en bouillons produceert. Pas in de jaren 2000 werd het bedrijf overgenomen door de firma HIGY, die zich opnieuw richtte op culinaire hulpstoffe...
Portfolio (24)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze smeersel op basis van groene en zwarte olijven is een grote klassieker uit de Zuid-Europese keuken. Het wordt gebruikt in pastagerechten, als basis voor een bruschetta of vinaigrette, simpelweg op een stuk brood of om je soepen en groenten op smaak te brengen. De ingrediënten van biologische oorsprong worden koud verwerkt om een authentieke smaak te garanderen. 100% vegan, deze pesto met...
Portfolio (80)
Slovenië, Krmelj
... natuurlijke ingrediënten, zijn deze spaghetti-noedels een feest voor de zintuigen. Of je ze nu combineert met een klassieke marinara-saus, mengt in een biet-geïnfuseerde pesto, of mengt met een romige spinazie- en knoflooksaus, deze kleurrijke spaghetti-strengen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar je pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al onze producten...
Portfolio (31)
Italië, Paterno'
...Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven artisjokken aubergines chili pepers champignons champignon pleurotes nameko gedroogde S. Marzano en cherrytomaten.
Portfolio (9)
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
Luxemburg, Luxembourg
... en proeverijdiners, evenals privé-evenementen die zijn afgestemd op elk budget. Het concept Terroir bestaat uit de productie en import van Italiaanse streekproducten. We bieden een breed scala aan ambachtelijke producten van familiebedrijven uit Umbrië, het groene hart van Italië. Ons aanbod omvat truffels, salsas, pesto's, ambachtelijke pasta's, olijfolie, Italiaanse charcuterie, enz.
Frankrijk, Mougins
Groothandel in Provençaalse specialiteiten sinds 25 jaar. Conserven en bakjes voor detailhandel. Gemaakt in de Provence, zonder conserveermiddelen. Zwarte tapenade, Groene tapenade met basilicum, Auberginekaviaar, Artisjokdelicatesse, Anchoïade, Basilicum-pesto uit de Provence, Delicatesse van gedroogde tomaten, Sardinade met gekonfijte citroenen, Thoionade met gedroogde tomaten, Gedroogde...
Portfolio (10)
...Het bedrijf BGC AGRICULTURE AND FOOD LTD is gevestigd in de provincie Bergama in Izmir, Turkije, en produceert sinds 2010 zon gedroogde tomaten, semi-zon gedroogde tomaten, gemarineerde paprika's, olijven en sauzen (groene pesto, rode pesto) op een oppervlakte van 32.000 m2. Voor onze productie maken we gebruik van geavanceerde technologie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play