Italië, Pasturo
... duren, wordt de pasta meerdere keren doorboord om de ontwikkeling van de kenmerkende schimmels van gorgonzola te bevorderen, wat bepalend is voor de groene kleur en adering. De pasta is homogeen, strogeel van kleur, gemarmerd door de ontwikkeling van overvloedige schimmels. Zoete, kenmerkende smaak. Gemiddeld gewicht::12 Kg Minimale rijping: :90 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Orbassano
...De verse ravioli in de vorm van een zonnebloem, gevuld met gorgonzola (Italiaanse blauwe kaas) en walnoten, zijn een culinair meesterwerk dat de elegantie en verfijning van de Italiaanse keuken belichaamt. De delicate eiernoedels omhullen een romige en smaakvolle vulling, waarin de gorgonzola, met zijn gedurfde en aromatische tonen, harmonieus samensmelt met de knapperigheid en de ronde smaak van de gehakte walnoten.
Portfolio (57)
Italië, Misano Adriatico
...Geniet van de echte smaak van de Italiaanse traditie met de kaas GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dolce. Met een gewicht van 1,5 kg biedt deze verpakking een genereuze hoeveelheid heerlijke kaas voor een verscheidenheid aan gerechten. Probeer de Gorgonzola DOP dolce in de pasta of voeg het toe aan je volgende kaasplank.
Portfolio (200)
...Gorgonzola is een rauwmelkse kaas met een lichtgele kleur, waarvan de groene aderen ontstaan door het proces van erborinatura, dat wil zeggen de vorming van schimmels. In de Dolce-versie is hij romig en zacht, met een bijzondere en kenmerkende smaak, licht pittig. In de Piccante-versie heeft hij een sterkere en krachtigere smaak, waarbij de pasta meer erborinato is, stevig en kruimelig...
Italië, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia en verfijnde honing van Linde. Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen. Alleen vers seizoensfruit en ambachtelijke honing van onze eigen productie. 100% made in Italy. Om de beste consistentie te verkrijgen, wordt aangeraden het te consumeren bij een temperatuur tussen de 5-10 °C. Ingrediënten: Peer 65%, honing van Linde 35%. COMBINATIES Uitstekend om te combineren met lang gerijpte kaas zoals Parmigiano Reggiano, pecorini; blauwschimmelkazen zoals Gorgonzola en Roquefort.
Portfolio (116)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola is een kaas die over de hele wereld aanwezig is en een uitdrukking van Made in Italy bij uitstek. Het werd voor het eerst geproduceerd aan het einde van de 9e eeuw, nabij Milaan, in de stad Gorgonzola, waar het zijn naam aan ontleent. Aanvankelijk werd het 'stracchino verde' genoemd, omdat het werd gemaakt met de melk van de 'stracche' koeien, dat wil zeggen 'moe', die vanuit de Prealpen naar de laagvlakte afdaalden om te rusten. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... op kamertemperatuur is geweest. Zorg ervoor dat je de gorgonzola klopt tot deze romig is. Hoe langer je klopt, hoe romiger de gorgonzola zal zijn. Voeg de slagroom toe en meng tot het romig is en je watertanden krijgt. Voeg de slagroom toe aan je slagroom siphon en, met een slagroompatroon, maak een mooie dot in een subtiele kom. Voeg een kwart van een verse vijg toe en eet smakelijk!
Portfolio (241)
Frankrijk, Marseille
... afkomstig van boerderijen gelegen in de provincies van het gebied van het "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Geselecteerde melkzuurbacteriën (1,5%); •Geselecteerde schimmels van het geslacht Penicillium (0,01%); •Gedroogd zeezout (0,21%); •Dierlijke stremsel (0,02%)...
Portfolio (9)
Finland, Turku
...Kaas Ingrediënten Gepasteuriseerde Koemelk, Zout, Stremsel. NIET EETBARE SCHIL...
Portfolio (177)
...Maiski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (33)
...De burrata, een kaas van gesponnen deeg, wordt geproduceerd in Puglia, met name in de stad Andria. Dit handgemaakte zakje van gesponnen deeg met een hart van Stracciatella is tegenwoordig een van de beste specialiteiten uit Puglia. Ingrediënten: Melk, room, zout, truffel (3%) – of gorgonzola, stremsel, zonder conserveermiddelen. Typen en Formaten HOUDBAARHEID: 15 DAGEN Code: BURRATP.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Witte kaas met een gladde textuur en lichte openingen en schimmels. Met een zachte textuur en een romige uitstraling wanneer hij warm is, voegt hij genereusheid en smaak toe aan tal van toepassingen. De kenmerkende smaak maakt het mogelijk om hem te combineren met veel recepten, zowel warm als koud, in sauzen, op pizza, in salades, in risotto...
Portfolio (187)
België, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelse (Cheddar). Naast kazen, bieden ze Boter, Room, Yoghurt, Fruityoghurt, Platte Kaas en Fruitkaas, Desserts, Rijstpap, Karnemelk, Smeerkaas, maar ook Kruidenboter, Verse Room, Culinaire Room, Choco, Choco Light, Chocomousse, Pudding uit verschillende merken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Italië, Gambasca
... geselecteerd. Daaronder vallen de Parmigiano Reggiano, de Grana Padano, de Pecorino Romano, de Mozzarella di Bufala Campana, de Burrata, de Gorgonzola en nog veel meer. Onze kennis van de markten en ons vermogen om de behoeften van de klanten te identificeren en te interpreteren stelt ons in staat om de klant te adviseren, waardoor hij kan groeien en knowhow kan opdoen over de producten, de...
Italië, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte is een distributiebedrijf van Italiaanse voedingsmiddelen en dranken. In de voedingssector zijn we actief met de commercialisering van producten zoals: - Kaas: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola zoet en pittig, scamorza gerookt, Caciocavallo - Ham: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec en...
Portfolio (2)
Italië, Mantova
PRODUCTEN: VOGLIAZZI - CADEMARTORI - BONGRAIN ?FATTORIA SCALDASOLE - TRENTINALATTE - GIOIELLA?AURICCHIO - MANDARA - GORGONZOLA RIGOLETTO Kaas en Zuivel E-mail Fax dealer:...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play