Polen, Warszawa, Poland
...Het product wordt vervaardigd door de dichte tarwemeel te hydrateren om het gluten te activeren en vervolgens het gehydrateerde deeg te bewerken om de zetmeel te verwijderen, waarbij alleen het gluten wordt geëxtraheerd. Vervolgens wordt het gluten gedroogd en opnieuw gemalen tot poeder. VWG wordt voornamelijk gebruikt om meel- en cake-mengsels te optimaliseren. In een jaar met een laag...
Portfolio (278)
Griekenland, Ionia, Thessaloniki
... zandkoekjes worden gemaakt. Het is het enige product in Griekenland. Voor elke verpakking van 15 kg zijn er 60 cadeaukaartjes die waarde aan het product geven, en de klant informeren over de voordelen van vezels en laag gluten. Verpakking zak van 15 kg...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Het product wordt op elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Crossed Grain"-merk. Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 600 g...
Portfolio (116)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play