Slowakije, Košice
...voegt Milkyland Mozzarella Original een rijke, voedzame smaak toe aan elke maaltijd. Of het nu vers of gesmolten wordt genoten, het is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke kaaservaring.
Portfolio (64)
Estland, Tallinn
...Onze gesmolten kaas in porties is een geweldig massaconsumptieartikel op de schappen van supermarkten over de hele wereld. Het wordt verpakt in ronde en mooie dozen in een standaardformaat met acht porties in totaal 140g. Elke portie kaas is netjes verpakt in strips van aluminiumfolie met een opening om de versheid in de verpakking te behouden. Het product heeft een houdbaarheid van 12 maanden...
Portfolio (80)
Duitsland, Heidelberg
...Deze eerlijke noten van Raclette-kaas met zijn geroosterde korst, gebracht door deze allergenenvrije smaak, zullen perfect passen bij kazen, hartige taarten en soufflés, maar ook bij sauzen en gratins.
Portfolio (74)
Polen, Warszawa, Poland
...Het permeaat wordt geproduceerd uit verse gepasteuriseerde magere melk, gevormd na de ultrafiltratie van melk om eiwitten en vetten te extraheren. Het product wordt vervolgens gedroogd met behulp van geavanceerde sproeidroogtechnieken. Het product wordt soms 'deproteïned wei' genoemd wanneer het is verkregen uit wei. Dankzij het feit dat het wei-permeaat rijk is aan lactose maar arm aan eiwitten, kan het worden gebruikt in de productie van zoetwaren, bakproducten en vetten. Het wordt ook toegevoegd aan de productie van ijs, gesmolten kazen, dranken en cosmetica.
Portfolio (278)
Italië, Canelli
... transportband met gemotoriseerde aandrijving en eindaccumulatieplaat. -Pneumatische groep voor container onderschepping en scheiding. -Volumetrische doseereenheid geschikt voor dikke vloeistoffen zoals honing, vruchtensappen, jam, sauzen, pasta's, paté, dressings, gesmolten kazen, crèmes, enz., verstelbaar van 40 tot 1000 cc. -Pneumatische sluitmachine met lage rotatiesnelheid en verstelbaar koppel. De machine vereist geen formatiewijziging voor containers van verschillende vormen en maten, alleen voor capsules met verschillende diameters. Versies voor hogere producties zijn ook beschikbaar.
Portfolio (111)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011, van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en gesmolten kazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de...
Portfolio (10)
Frankrijk, Colmar
...Unieke druif in de Elzas voor het produceren van rosé- of rode wijnen. Zeer aangenaam, het is de trouwe metgezel van vlees, wild, gegrild voedsel en kazen. Intense robijnrode kleur met gesmolten tannines, vol en rijk. Druivenrassen: 100% Pinot gris Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 25 jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 13% Suiker: <2 g/L Totale zuurheid: 3,19 g/L Serveertemperatuur: 16°C in de winter, 12°C in de zomer Bewaarpotentieel: 5 jaar...
Portfolio (36)
Italië, Martina Franca
...De Bocconcini di Mozzarella zijn kleine verse kazen, gemaakt van melk van hoge kwaliteit. Deze bocconcini hebben een zachte textuur en een delicate smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te genieten of in salades. Mozzarella is een veelzijdige kaas die zich leent voor verschillende toepassingen in de keuken, van koude gerechten tot warme. De bocconcini di mozzarella zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vers en authentiek product, ideaal om elk gerecht te verrijken.
Portfolio (29)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Frankrijk, Montmorot
...De exclusieve Jurassische fabricage, van rauwe melk en op traditionele wijze. Al onze raclettes komen van kleine Jurassische fruitières die speciaal zijn geselecteerd vanwege de strengheid en de kwaliteit van hun werk. Deze kaas, met een gewicht van 6 tot 7 kg, heeft een ronde vorm en een gouden kleur en wordt voornamelijk geserveerd gesmolten...
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
... roestvrijstalen en betonnen vaten gedurende 15 maanden.\nWijn-spijscombinatie\nVogels, wild, eend of kazen zoals Brie, Edam of Emmental.\n\nVerpakking: eenheidsprijs verkocht per 6 flessen\nDomein: Maison Cheval Quancard\nAppellatie: Saint-Émilion Grand Cru\nJaargang: 2016\nCultuur: Traditioneel\nLabel: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)"}...
Portfolio (190)
Italië, Sant'ilario D'enza
... dan 40 maanden) en types. Naast de standaard Parmigiano Reggiano produceren we de biologische Parmigiano Reggiano, de gecertificeerde "Prodotto di Montagna" en tenslotte "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Onze kaasselectie is breed en divers: onder de meest geliefde DOP's bieden we namelijk Grana Padano en Pecorino Romano aan, en we stellen ook verse kazen voor zoals mozzarella di bufala en...
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Griekenland, Kilkis
De Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veeteelt. Het bedrijf, opgericht in 1996, heeft meer dan 25 jaar ervaring in commerciële activiteiten. In 2005 investeerde het bedrijf in de toekomst en stelde een exclusief team van uitvoerende medewerkers samen voor de oprichting van een nieuwe productiefaciliteit die gespecialiseerd is in een breed scala aan c...
Portfolio (53)
Frankrijk, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, een dochteronderneming van de Savencia Groep, commercialiseert en ontwikkelt een breed scala aan kazen, zowel vers als diepvries: emmental, mozzarella, verse kazen, geitenkaas, kaascrèmes, gesmolten kaas. Gebruikt als functionele ingrediënten, zijn onze producten bestemd voor BtoB (voedingsindustrie, distributeurs…) in Europa en wereldwijd. Wij bieden ook een aangepaste en...
Portugal, Santa Maria Da Feira
Opgericht in 1934, in het dorp Fornos in Santa Maria da Feira, is Lactimaf een van de oudste en meest erkende zuivelbedrijven van het land. Een traditioneel familiebedrijf, maar technologisch up-to-date en gericht op de toekomst, was Lactimaf pionier in de productie van de populaire flamengo kaas in Portugal met het merk RICO en gesmolten kaas, waarbij de driehoekjes met de merken SAÚDE en RICO opvallen. Zoek de kazen van Lactimaf en ervaar het genot van het proeven van een goede kaas.
Frankrijk, Courville Sur Eure
... machines uitrusten, zijn in staat om producten met zeer uiteenlopende kenmerken te doseren. Yoghurt, kwark en verse room, gesmolten kazen en kaasproducten, desserts, andere smeerbare producten, karamel, honing, fruitsauzen, jam, compotes. NOVA produceert ook een assortiment semi-automatische en automatische machines voor gewasbeschermingsmiddelen, chemische producten, cosmetica en producten zoals: zuivelproducten, producten op basis van fruit en groenten, sauzen, dranken.
Spanje, Sant Cugat Del Valles
...Parmigiano Reggiano), plakken kaas, Mozzarella parels, IQF kazen voor de industrie, kaasvlokken en blokjes voor de industriële salade sector (IVe gamma), roomkazen. Geraspte Emmental, Geraspte Gouda, Geraspte Edam, Geraspte Cheddar. Plakken Emmental, Plakken Gouda, Plakken Edam, Plakken Cheddar. Geraspte Mozzarella, Gesmolten Mozzarella, Verse Mozzarella, IQF Mozzarella, Mozzarella Blok voor de industrie.
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Italië, Bomporto
... kazen), chemische sector (reinigingsmiddelen, additieven, meststoffen, geurstoffen, pesticiden), farmaceutische sector (drinkbare supplementen, crèmes, zetpillen) en producten voor lichaamsverzorging. Verpakking op aanvraag.
Spanje, Villamayor De Santiago
... is gedaan. Op 5 km afstand, in een fabriek van 7000 m2, produceert de divisie SANABRIA GASTRONOMIE gesmolten kazen, zuivelproducten en analogen, waarbij op maat gemaakte producten worden ontworpen voor de HORECA-sector, de gastronomie in het algemeen, catering en foodservices. In hun eigen laboratoria volgen ze de laatste trends naar lactosevrije producten, milieuvriendelijke oplossingen, zorgen voor dierenwelzijn en menselijke gezondheid, en zoeken naar innovatieve oplossingen zoals vegan kazen en andere 'free-from' producten.
Frankrijk, Cleron
...die onder de grill gesmolten kunnen worden en geproefd kunnen worden als aanvulling op een salade of tijdens een maaltijd. Kazen die het bedrijf onder zijn verschillende merken en als huismerk (15% van de verkopen) op de markt brengt in verschillende kanalen: GMS, groothandel, HORECA. Zowel nationaal als internationaal.
Frankrijk, Change-Laval
... gemeenten. We zijn actief in de voedingsmiddelenprocessen voor het ontwerp en de realisatie van modulaire apparatuur en volledig geautomatiseerde lijnen. Onze expertise voor de voedingsmiddelenindustrie is van toepassing op kaasfabrieken (verse kazen, gesmolten kazen), zuivelproducten, dranken, sappen, soepen, sauzen, koekjes, chocolade, enz. We vervaardigen en commercialiseren bijvoorbeeld pasteurisatie- en thermische behandelingsunits, leveren doseer- en mengmodules, roestvrijstalen apparatuur en geautomatiseerde CIP-installaties.
Spanje, Piedrabuena
Fabricage van machines voor de agrovoedingsindustrie, automatisering van productieprocessen. Reparatie van machines. Grijpers voor robots. Specialisten in: dosering van alle soorten producten, vloeistoffen, olie, gesmolten kaas, wrongel, vaste stoffen zoals rijst, conserven... Liften voor snijwagens. Grijpers voor antropomorfe robots. Mallen voor marsepein en soortgelijke producten. Processen voor smaakvolle kazen, truffel, chili, zwarte knoflook...
Portfolio (1)
Wit-Rusland, Minsk
... dosering •Yorkblokjes •Kaasblokjes •Voor de bereiding van pizza •Sandwiches, enz. •Mogelijkheid om "gepersonaliseerde" producten op aanvraag van de klant te vervaardigen. GESMOLTEN EN ANALOGE KAZEN BREDE RANGE VAN PRODUCTEN: TYPE: •Geraspte kazen, voor gratineren en andere toepassingen. •Sandwichstaven in een brede variëteit. •Mozzarella-bases •Standaard of op maat gemaakte producten •Productie van speciale kazen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play