... plant begint te rijpen, groeit de pit zo snel dat deze letterlijk de omringende schaal openbarst. Pistachenoten worden geroosterd in hun schaal en worden gezouten verhandeld. Deze smakelijke groene pitten worden niet alleen als snack gegeten, maar zijn ook te vinden in speciale soorten worst of bovenop chocolade snoep – ze zijn altijd een heerlijke aanvulling. Herkomst Pistachenoten worden op uitgebreide gebieden verbouwd, van Iran tot Turkije en van Pakistan tot India. De Verenigde Staten hebben inmiddels ook een enorme industrie voor de productie van pistachenoten.
Portfolio (47)
... bekend staat om zijn hoogwaardige pistachecultuur. De producent met wie wij samenwerken, teelt ze al generaties lang. De bomen zijn dus tussen de 10 en 25 jaar oud. Dit is de oogst van 2023. Wij roosteren en aromatiseren de pistachenoten zelf in onze faciliteiten in Frankrijk. De Akbari-pistache is de langste variëteit van pistachenoten. De pistache is groen en de schil wordt rood wanneer deze rijp is. Gebruik: De citroenpistachenoten kunnen worden gegeten als aperitief of als tussendoortje. Zak: 5Kg Zak: 20Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Yssingeaux
...Pure pistachepasta Praline en/of gearomatiseerde en/of gekleurde pasta's (natuurlijke of niet-azo kleurstoffen) Notities: bittere amandel, of fruitig, geroosterd Kleuren: van diep groen tot pastelgroen, tot bruin-groen...
Portfolio (55)
Duitsland, Bayreuth
... een geur van geroosterd graan. Productbeschrijving : Product : Biologische Genmaicha groene thee en geroosterde rijst Kwaliteit : Premium Kwaliteit - voor dagelijks gebruik Bereidingswijze : 60-90 seconden op 90°C Sensoren : Oranje kopje, groene thee met aroma van geroosterd graan Verpakkingsopties : Art.Nr : A12-10153 - Zak van 80g MatchaMagic Label-MOQ : 8 zakken Private- & White-Label MOQ : 500 zakken Certificaten : JAS-Organic, EG-ÖKO...
Portfolio (71)
Duitsland, Husum
...Kwaliteiten: ganze Kernen (geblancheerd of met schil) in de schil Typen: ganze Kernen (Iran) Klas A (donkergroen) Klas B (groen) Klas C (lichtgroen) Klas D (lichtgroen / geelachtig) Klas E (geel) Splits Klas F (donker) Klas H (licht) in de schil (Iran) 30/32 per ounce 28/30 per ounce 26/28 per ounce 24/26 per ounce 22/24 per ounce 20/22 per ounce 18/20 per ounce in de schil (VS) Extra Groot: 20 of minder per ounce Groot: 21-25 per ounce Medium: 26-30 per ounce Klein: 31 of meer per ounce Verwerkingsklassen: Granulaat, diverse maten (ook geroosterd) Meel en pasta...
Portfolio (13)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Frankrijk, Marseille
Duitsland, Koblenz
...Klein, groen, zout: Een van de populairste tv-snacks ooit – pistachenoten. Karo heeft de beste pistachenoten voor jou gepeld, geroosterd en tot een romige pasta verwerkt. Naast andere notenpasta's is de pistachenotenpasta met zijn goudgroene kleur een optisch hoogtepunt. Dus een echte blikvanger in jouw keuken die je niet mag missen!
Portfolio (94)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play