...De gede-mineraliseerde wei-eiwitpoeder (DEMI) wordt geproduceerd door een deel van de mineralen uit vloeibare zoete wei te verwijderen. Afhankelijk van het doel worden verschillende technieken gecombineerd: ionenuitwisseling, elektrodialyse, ultrafiltratie, microfiltratie of nanofiltratie.
De gede-mineraliseerde wei-eiwitpoeder (90% de-mineralisatie) wordt veel gebruikt in de productie van...
...Droge gedemineraliseerdewei is een zuivelproduct waarvan de meeste mineraalzouten zijn verwijderd. Als gevolg van de verwerking zijn de organoleptische indicatoren van het product aanzienlijk verbeterd – de droge wei heeft een aangename zoete smaak. Gedemineraliseerdheid verhoogt de oplosbaarheid van het product en vermindert de zuurgraad. Droge wei bevat een aanzienlijke hoeveelheid kalium...
...Eiwitrijke gedemineraliseerdewei-eiwitpoeder wordt verkregen door 70% (1D) gepasteuriseerde wei te concentreren, de mineralen te verlagen door een gedemineraliseerd proces en het te drogen met de spray-droogmethode. Het bevat een hoog niveau van melkeiwit en is een uniek zoet product omdat het mineralengehalte is verlaagd.