Frankrijk, Maubeuge
...Peterselie is een van de populairste kruiden en wordt in bijna alle keukens ter wereld gebruikt. Gedroogde peterselievlokken bieden een veelzijdig ingrediënt. De vlokken geven een lichtzoete maar bittere kruidensmaak wanneer ze aan gerechten worden toegevoegd. Dankzij de smaragdgroene kleur is gedroogde peterselie ook een zeer populaire garnering. Hoe peterselievlokken te gebruiken Het bittere...
Portfolio (33)
Bulgarije, Sofia
... gebruikt om pasta's, mondwater, kauwgom en snoep te aromatiseren.: De gedroogde bladeren van groene munt worden vaak gebruikt voor thee. Voeg 1 tot 2 theelepels per kop (250 ml) vers gekookt water toe en bedek het gedurende 8 tot 10 minuten, afhankelijk van uw smaak. Bovendien kan het worden gebruikt met honing en citroen om de smaak te benadrukken. Een andere zeer populaire manier om de gedroogde bladeren te gebruiken is om bonen, linzen en andere vegetarische gerechten op smaak te brengen, evenals voor garnering, sauzen en soepen. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Portfolio (154)
Spanje, Calahorra (la Rioja)
Wij zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang conserven produceert. Sinds 1880 maken we groente- en fruitconserven. Ons doel is om gourmetconserven van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor restaurants, supermarkten, delicatessenwinkels en speciaalzaken. Wij vervaardigen natuurlijke gourmetconserven met producten uit de tuinen van La Rioja en Navarra. Een proces dat in vier generaties...
Portfolio (8)
Spanje, Madrid
...Arla Apetina® is een witte kaas die volgens het traditionele Griekse recept is gemaakt. Verpakt in pekel om de kaas altijd vers te houden, wordt het al in blokjes gesneden aangeboden in een speciale verpakking van 1 kg voor de horeca. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze kaas biedt en verras iedereen door hem te gebruiken in je meest originele recepten: hapjes, groene salades, pastasalades, pizza's, tortilla's, dressings, gebak of als garnering in andere warme gerechten.
Portfolio (9)
... mensen bijvoorbeeld groenten en vlees als vulling, terwijl in sommige noordelijke gebieden in plaats daarvan rode bonenpasta wordt gebruikt. In Maleisië en Singapore worden loempia's popiah genoemd. Binnenin de popiah zit saus, groenten en garnering. De korst wordt eerst bedekt met zoete of pittige saus, waarna de ingrediënten worden toegevoegd. Loempia's zijn ook een populair gerecht in Vietnam...
Portfolio (50)