... Bourgeois", wat het vandaag de dag tot een referentie in de Médoc maakt. De 17 hectare van Château Pontet Barrail liggen op een klei-kalksteen en zand-grind bodem, die de wijnstokken, met een gemiddelde leeftijd van 38 jaar, in staat stelt om volledig te gedijen. VINIFICATIE Traditioneel in thermoregulatie roestvrijstalen tanks, gerijpt in eiken vaten vernieuwd per derde. CÉPAGES 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Granaatrode kleur met een robijnrand. Neus met geroosterde tonen, met aroma's van zoete specerijen, vijgen en rijpe zwarte vruchten.
Portfolio (96)
Frankrijk, Saint Emilion
...100% Merlot Gelegen in Sainte Terre Proefnotities : Gekleed in een mooie donkere en paarse kleur, straalt deze wijn een aromatisch palet van grote complexiteit uit. We beginnen met empyreumatische noten, waarna we evolueren naar zwarte vruchten en rode vijgen. In de mond is de aanzet dicht en massief, terwijl het een uitgesproken balans en frisheid behoudt. Een krachtige afdronk die getuigt van een veelbelovende toekomst.
Portfolio (34)
Frankrijk, Carpentras
... kan het ook een van de sterren zijn van uw eindejaarsfeesten! SKU:2200039000000 Gewicht:0,310 kg Nauwkeurigheid over het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong, varkensvet, van Franse oorsprong, 10% gedroogde vijgen, zout, dextrose Voedingswaarden KJ/Kcal: 1221 KJ / 293 Kcal Vetten: 21g Waarvan verzadigde vetzuren (VZV): 7,70g Koolhydraten: 0,39g Waarvan suiker: 0,19g Eiwitten: 25,73g Zout: 4,84g Allergenen: noten: mogelijke sporen: gebruik van hazelnoten in de werkplaats...
Portfolio (16)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: bloem van Franse oorsprong, witte chocolade 33% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), 12,24% vijgen, basterdsuiker, poedersuiker, boter, ei, sinaasappelschil, amandel, bakpoeder. Voedingswaarden per 100g: Energie 1797Kj, 429Kcal, vetten 20g, waarvan verzadigde vetzuren 12g, koolhydraten 57g, waarvan suiker 39g, eiwitten 5,2g, zout 0,06g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Paris
...Frédéric Bey is specialist in de biologische mediterrane boomteelt in Argelès sur Mer. Het is in zijn verwerkingslaboratorium dat de magie plaatsvindt! Hij heeft een grote kennis van mediterrane vruchten en is de eerste Franse boer die een veld met vijgen van de cactusvijg (Opuntia Ficus Indica) teelt.
Portfolio (11)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Neus open met tonen van kersen en pruimen. Frisse aanval, tonen van vijgen en karamel. Spannende finale. Domein: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appellatie: CHAMPAGNE Regio: CHAMPAGNE Kleur: Wit Druivensoorten: 37% Meunier, 63% Pinot Noir Teeltwijze: Biologische conversie Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg...
Portfolio (100)
Frankrijk, Saint Cannat
... assemblage, gevolgd door rijping in tank gedurende 36 maanden voordat de botteling plaatsvindt.\n\nPROEVERIJ\nDiep granaatrood. Complexe neus met tonen van zoethout en gekonfijte kersen. Aanhoudend in de mond, aanwezige tannines, krachtig. Zeer aangenaam om nu te drinken, maar kan nog een of twee jaar ouder worden. Past perfect bij de Europese keuken: rood vlees, wild, stoofschotels (daubes), honinggebrande vijgen met rode wijn, sterke kazen (zoals Livarot, Pont-l'Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Auxerre
... steenfruit en tropische lagen, omkaderd door een fantastische frisheid en een lange, romige afdronk","Apogée":"2023-2033","Œil":"licht citroengeel","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"De vinificatie vindt plaats in Franse eiken vaten, met een proportie van ongeveer 40% nieuwe vaten. De rijping, in dezelfde vaten, duurt 20 tot 24 maanden.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodynamie","Accord met wijn":"aperitief (gebakken foie gras en truffelsap), voorgerecht (verse vijgen gevuld met foie gras), hoofdgerecht (kwartels met sauternes), kaas (roquefort)"}...
Portfolio (190)
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, gedroogde vijgen (9%): vijgen, eieren van vrije-uitloopkippen. Formaten: 180g & 100g...
Portfolio (12)
RAYA, een Franse onderneming, is gespecialiseerd in de import en commercialisering van voedingsproducten uit Iran. Onze uitzonderlijke producten worden met de grootste zorg geselecteerd bij kleine producenten of coöperaties. Ze zijn afkomstig van de oogst van het jaar en zijn voor het grootste deel biologisch gecertificeerd. We bieden ook een assortiment zeldzame en unieke producten aan...
Portfolio (45)
Frankrijk, MONTREUIL
... kwaliteit en klanttevredenheid. Biologische producten zijn onze prioriteit en bijna 100% van onze producten is gecertificeerd biologisch volgens de EU-normen. We beschikken over een zeer efficiënte en flexibele productie- en logistieke capaciteit. Bovendien hebben we een aanzienlijk prijs- en kwaliteitsvoordeel om de Franse en Europese markten te betreden. We zijn in staat om snelle en effectieve...
Portfolio (1)
België, Genappe
... onder zijn eigen merk of onder het merk van zijn klanten. In zijn vakgebied voldoet Top Quality aan de definitie van ambachtsman zoals beschreven door de Franse wetgeving, namelijk een KMO met minder dan 10 personen die over de vereiste kwalificaties beschikt, gecertificeerd door een diploma of een opleiding van tien jaar in de sector. Zijn aanpak staat in contrast met de industrie met zijn arsenaal "alles om het echt te laten lijken" en om smaak te geven. Zijn motto is het RESPECT voor de consument boven alles en een constante zoektocht naar verbetering van de geproduceerde producten.
Frankrijk, Nousty
... citrusvruchten, noten en speculaas”, en vele andere originele smaken die zowel jong als oud zullen verwennen! Een ambachtelijke bereiding op traditionele wijze... Onze benadering van de productie van onze jams en gelei is volledig gericht op het optimaal terugbrengen van de smaken en aroma's die we tijdens onze kindertijd hebben gekend. Bij ons begint een goede jam met het selecteren van de beste vruchten die beschikbaar zijn op de gekozen markt, met een zeer grote variëteit die we selecteren uit verschillende Franse regio's, maar ook van over de hele wereld.
Portfolio (4)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
... papaja's, gember en gekonfijte kumquats uit ons assortiment om in uw verkooppunt een scala aan kleuren te creëren dat de aandacht trekt en de zoetekauw van uw klanten wekt. Onze pruimen zijn van Franse oorsprong, geproduceerd en ontwikkeld in de regio Agen door serieuze producenten die aandacht hebben voor de kwaliteit van hun producten. Evenzo zijn onze exotische gedroogde vruchten van...
Frankrijk, RUNGIS CEDEX
... van druiven, perziken, nectarines, mispels, lychee's, kaki's, vijgen, granaatappels, abrikozen, pruimen, enzovoort... Onze specialiteiten: bananen, clementines, citroenen, sinaasappels, grapefruits, ananassen, avocado's... Banagrumes is ook erkend in seizoensgebonden en niet-seizoensgebonden fruit bij vele specialisten en distributeurs. Bananen: Als bananenrijper vanaf de oorsprong vertegenwoordigt Banagrumes 1% van de Franse consumptie met 5000 ton per jaar, voornamelijk geïmporteerd uit de beste Caribische terroirs.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play