Frankrijk, Maubeuge
...De venkelzaad komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en wordt nu in veel delen van de wereld verbouwd, waaronder China en India. Venkelzaad wordt soms zoete komijn of grote komijn genoemd vanwege de gelijkenis met komijnzaad. De smaak van venkel is licht zoet en heeft een duidelijke anijsachtige smaak. Hoe te gebruiken? Venkel stelt je in staat om je gevogelte op smaak te brengen, aroma toe te voegen aan je marinades en smaak te geven aan je Mediterraanse gerechten. Referentie: ART0085...
Portfolio (33)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Rioges
LABORATOIRES BIO SEASONS is een belangrijke speler op het gebied van biologische cosmetica MADE IN FRANCE in VICHY. Onze inzet voor innovatie plaatst ons aan de voorhoede, waardoor we zorgproducten van ongeëvenaarde zachtheid kunnen aanbieden. Onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid komt tot uiting in de volledige beheersing van elke fase van de productie. Van de SOINS DU CORPS tot de HU...
Portfolio (132)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... verfijning van een innovatieve textuur en de inzet voor het hergebruik van onderbenutte voedselbronnen. Onze gedroogde fruitblaadjes met sinaasappel zullen je verleiden met de balans tussen zuurheid, de warmte van specerijen en een vleugje bitterheid. Deze verse citruspurees, gecombineerd met kaneel, bieden een zachte en zoete warmte met chocoladeachtige tonen, terwijl steranijs een subtiele en betoverende anijssmaak toevoegt. Venkel, kruidnagel en kardemom completeren het geheel met complexe en diepe aromatische tonen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Toulon
...Het biedt troost en welzijn na een goede maaltijd, terwijl het uw plezier behoudt! 100% natuurlijk Ideaal voor de gezondheid Franse productie 100 g netto Samenstelling: zoete venkelzaad (35 g), esdoornblad (30 g), rozemarijnblad (25 g), cichoreiwortel (10 g) Gebruikstips: Giet 2,5 gram mengsel in ½ liter kokend water Bedekken Laat 10 tot 15 minuten trekken Filteren Drink deze bereiding gedurende de dag.
Portfolio (191)
Frankrijk, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Renaison
...Venkelpollen is een "luxe" specerij waarvan de reputatie de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Deze specerij kan worden gebruikt om uw witte vlees, vis en zelfs uw desserts en ijs te begeleiden. Venkelpollen heeft aroma's van drop, citroen, anijs en saffraan, evenals andere fruitige tonen die uw hartige of zoete gerechten kunnen verrassen. Herkomst: Italië, Toscane Kwaliteit: A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Poiroux
Ons domein ligt in een rijke en ongerepte natuur, dicht bij de Sables d'Olonne. Een van de juwelen van de regio, het strand van Veillon, ligt op slechts 10 km van ons. Dit strand is een waar natuurlijk juweeltje dat vele labels heeft, waaronder het prestigieuze Natura 2000. Het wordt omringd door een zeearm die naar de oesterhaven van de Guittière loopt, en is omgeven door zandduinen, pijnboombos...
Portfolio (93)
... opleveren. Droge witte wijnen en mousserende wijnen zijn licht, aangenaam, maar missen vaak zuurheid en een beetje finesse. De aroma's (soms met tonen van venkel) zijn ook niet erg intens. Culturele en agronomische geschiktheid Macabeu B is een productieve, krachtige druivensoort met een rechtopstaande groeiwijze die kort gesnoeid moet worden. Het is gevoelig voor de wind. Het is ook belangrijk om te vermijden het te planten op koele en vochtige plaatsen, evenals in te droge bodems, waar het vatbaar is voor bladval en vroegtijdige bladval. Beschrijvingselementen De identificatie...
Portfolio (71)
Frankrijk, Paris
... eucalyptus met zijn werking op de immuniteit, en biologische venkel rijk aan antioxidanten. Dit alles wordt lichtjes versterkt door de zoete en betoverende smaak van honing en sinaasappel... Deze infusie kan op elk moment van de dag of avond worden genuttigd! Blijf dicht bij de natuur met onze biologisch afbreekbare en eco-verantwoorde verpakkingen. Onze biologische kruideninfusie zakjes zijn ontworpen door Bistrotea in de vorm van tipi's om een vleugje originaliteit en elegantie aan uw proeverij toe te voegen. Toegewijd aan de bescherming van de planeet.
Portfolio (35)
Frankrijk, Paris
...Des baie d'aronia met antioxidante eigenschappen, een sterk gekruide gember, zoete tonen van venkel en anijs, verse citroengras en verfrissende munt, benadrukt door een vleugje salie. Delicate rozenblaadjes en hele steranijs geven de laatste toets. WATER TEMPERATUUR: 100° C INFUSIETIJD: 5 tot 10 minuten...
Portfolio (61)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Zachte knoflook geconserveerd met citroen en wilde venkel. Ingrediënten: Zachte knoflook 55%, extra vierge olijfolie 42%, geconfijte citroen 1%, wilde venkel 0,5%, citroenaroma, bevat (sulfieten).
Portfolio (142)
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play