... met traditionele methoden, met respect voor het milieu. De grote wijnmakerij is uitgerust met alle moderne faciliteiten (temperatuurcontrole, pneumatischepersen, micro-oxygenatie) die nodig zijn voor het produceren van fijne wijnen.
... behouden
pneumatischepersen
basiswijn verkregen uit 150 kilogram druiven voor 100 liter sap, 75% van de cuvée kop en 25% van de taille
alcoholische en malolactische fermentaties, assemblages per cuvée en voorbereiding voor de tirages die beginnen na 1 december
geduldig rijpen van gemiddeld 12 maanden van de flessen die op latten liggen, in de constante natuurlijke koelte en het gedempte licht van de ondergrondse kalksteengroeve (tijdens deze periode vindt de geboorte van de sprankeling plaats)
dubbele goedkeuring van de INAO (Institut National de l’Origine et de la Qualité): op de...
... is de kelder een gelukkige combinatie van traditie en moderniteit. Technologie draagt bij aan een constante wil om de transformatie van druiven naar wijn te verbeteren.
Thermoreguleerbare roestvrijstalen cuverie, pneumatischepersen, koelgroep, ontsteeler... Een traditionele vinificatie en opslag in vaten worden nog steeds voortgezet, met een chai van meer dan 300 vaten die elke 3 jaar worden vernieuwd.