Frankrijk, Bordeaux
... en elegant karakter heeft een charmant profiel en een mooie structuur die een volheid in de mond biedt. De afdronk is opmerkelijk aanhoudend. Druivenrassen: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (45%), Petit Verdot (5%) Producent: Castel Châteaux & Grands Crus in Arcins (33460) Formaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6...
Portfolio (93)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rosé biologische wijn Druivenrassen Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% en Grenache 10%. Proeven De smaak is krachtig en complex. - Textuur: expressief en warm. - Aroma's: meloen, wijnperzik en verse rode vruchten. - Afloop: crescendo op noten van grapefruit en gerstsuiker, en gerstsuiker, met een mooie levendigheid. Eten en drinken: - Kreeft met Armoricaanse saus. - Gebakken coquilles met citrus saus. - Gesneden eend met cranberrysaus. - Japanse keuken. - Rode vruchten charlotte.
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint Emilion
...CÉPAGES : 50% Merlot ; 50% Cabernet Sauvignon SITUATIE : Sainte Terre TEELT EN OPVOEDING : Verantwoorde teelt, handmatig snoeien, oogst in de groene fase. Vinificatie in thermoregulierte RVS tanks bij lage temperatuur. LABEL HVE 3 PROEVERIJ : Deze wijn biedt een mooie heldere en glanzende rosé kleur. Subtiele aroma's van verse vruchten komen naar voren in de neus. Mooie aromatische intensiteit met levendigheid en rondheid in de mond. Een charmante wijn, goed opgebouwd, mooi fruitig, fris en licht.
Portfolio (34)
... combineert met moderne methoden CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Met een mooie robijnrode kleur onthult Château La Gasquerie een aangenaam bouquet met tonen van verse rode bessen, licht gekruid. De mond is soepel, met een mooie rondheid, en evolueert naar een elegante afdronk. ACCORDS MET & WIJNEN Château La Gasquerie zal met flair de geroosterde of gegrilde rode vleesgerechten, wild en kazen zoals Brie de Meaux, Gorgonzola of Livarot begeleiden. Serveren tussen 16° en 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Gouden Medaille – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Portfolio (96)
Frankrijk, Auxerre
... acidulées":"mooie zure tonen","Cépage:Sauvignon Blanc":"Druivensoort: Sauvignon Blanc","Vinification:élevé 6 mois en cuves inox":"Vinificatie: 6 maanden gerijpt in roestvrijstalen tanks","Œil":"Oog","Accord met-vin:crustacés, fromage de chèvre, apéritif":"Wijn-spijscombinatie: schaaldieren, geitenkaas, aperitief","Appellation:Côtes du Marmandais":"Appellatie: Côtes du Marmandais...
Portfolio (190)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...De wijnen van Kanonkop zijn beroemd in heel Zuid-Afrika om hun kwaliteitsgarantie, puurheid en finesse. De cabernet sauvignon van het landgoed is donker, met ongelooflijk complexe aroma's zoals natte tabak, eiken specerijen, bramenpuree, chai-thee en verse aarde. Het palet is even gevarieerd - je kunt zoete frambozen- en zure kersennoten onderscheiden met geroosterde koffiebonen. De tannines zijn direct en in balans. Te proeven bij saucerechten of een mooi stuk rundvlees.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Teste-De-Buch
...Aromatische drank op basis van wijn en verse basilicum Sémillon (70%) en Sauvignon (30%) Kleur: delicaat goudkleurig met groene reflecties Neus: citroenachtige en bloemige noten Smaak: mooie aromatische complexiteit van zachte specerijen en honing Afwerking: basilicum en citroen Serveer goed koud… een doos van 6 flessen van 75cl (dus 13,90€ per fles) 11% Vol Kleur: delicaat goudkleurig met groene reflecties Neus: citroenachtige en bloemige noten Smaak: mooie aromatische complexiteit van zachte specerijen en honing Afwerking: basilicum en citroen...
Bijpassende producten
Basilicumgeest x6
Basilicumgeest x6
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de delicate aroma's te behouden.\n\nPROEVERIJ\nZeer lichte en heldere rosé kleur met subtiele zalmroze reflecties. De neus presenteert delicate aroma's van verse witte vruchten, meloen en perzik, met tonen van sinaasbloesem. De mond is fris, rond en delicaat. Deze rosé kan alleen worden gedronken of gecombineerd met een frisse salade van mozzarella en tomaten, sashimi van zalm, gegrilde kalfskoteletten of zachte verse kazen. \nServeren bij 10-12°C."}...
Portfolio (46)
Populaire landen voor deze zoekterm