Frankrijk, Maubeuge
... profiel past goed bij andere groenten. Meng de vlokken eenvoudig met knoflook om vlees te kruiden voor het grillen. Peterselievlokken zullen ook een vleugje bitterheid en aromatische kruiden tonen aan je marinades toevoegen. In de juiste hoeveelheden voegt het een zoete, bijna pittige kruidensmaak toe, maar kan het te veel bitterheid geven als het te veel wordt gebruikt. Peterselie past goed bij basilicum, chili, oregano, peper, rozemarijn, sumak en dragon. Referentie: ART0062...
Portfolio (33)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... evolueert met tonen van garrigue (tijm, rozemarijn), geconserveerd zwart fruit (kers, cassis, braam), viooltje en een elegante, versmolten houttoets die aroma's van chocolade, vanille en andere specerijen (peper, kruidnagel, enz.) met zich meebrengt. Een lichte toets van mineraliteit is ook aanwezig. Een ware fluweelachtige ervaring in de mond, die absoluut geopend moet worden aan tafel bij rood vlees, gevogelte en wild. Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Ham
...Of het nu gaat om uw sappige vlees, delicate vis of gegrilde groenten, deze mix zal een explosie van smaken en een ongeëvenaarde smaakdimensie bieden. Gecertificeerd door Ecocert, is onze grillmix "Kruiden uit de Provence" synoniem voor kwaliteit en toewijding aan een gezonde en natuurlijke keuken. Geniet van de authenticiteit van de Provence in al uw culinaire bereidingen en proef grillgerechten die uw gasten zullen verbazen. Referentie: AR802063...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Bruine mosterdzaadjes - Alcoholazijn - Zeezout - 14 % kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, marjolein, bonenkruid) - Water - Zonder conserveermiddelen Gebruikstips: Deze mosterd met 5 kruiden en Provençaalse smaken is perfect voor bij uw gegrild vlees, gebraden gerechten, warme of koude vleeswaren en marinades. Smeer het op uw grillgerechten, braadstukken en lamsbout om hun sappigheid te behouden, of gebruik het als bodem voor een tonijnquiche... een genot. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Paris
... gebracht met Corsicaanse smaken zoals tijm-rozemarijn, nepita en hazelnoot uit Cervione, dat perfect zal zijn om je gerechten knapperig te maken! Het is de ideale aanvulling om je vlees, vis te paneren, maar ook om je soepen en salades op te fleuren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (27)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play