Frankrijk, Perpignan
...Paprika Spanje rood/groen/geel/tricolor...
Portfolio (21)
Frankrijk, Avignon
...De biologische rode paprika is een variëteit van zoete peper met de Latijnse naam Capsicum Annuum. De paprika behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP heeft al vele jaren landbouwketens opgezet in Spanje. De oogst is handmatig en maakt meerdere passages mogelijk om de paprika's op het juiste rijpingspunt te plukken. Na ontvangst in de fabriek worden de verse paprika's ontpit, gewassen, gesneden, geblancheerd en vervolgens IQF (individueel snel ingevroren). Rode paprika uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 30 Kcal 127 kJ Voedingsvezels: 2,9 g Eiwitten: 1,2 g Zout: 0,04 g...
Portfolio (105)
Frankrijk, Maubeuge
... kebabs of worstjes. Waarom deze zoete peper/paprika kopen? Slager, u wilt uw bereidingen een boost geven U wilt zich onderscheiden van uw concurrenten Uw klanten zoeken naar pittige bereidingen Uw klanten zoeken naar scherpte en smaak Waarom kopen bij La Bonne Épice? Onze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om de specerijen in hun natuurlijke staat te behouden, zelfs tot aan de maal- en mengprocessen. Referentie: ART0015...
Portfolio (33)
Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
...Traditionele Terrine met Rode Paprika en Olijven in 90g Jean Brunet...
Portfolio (27)
Frankrijk, Outreau
Frankrijk, Arengosse
... pure smaak biedt. Paprika : Voegt een zoete en licht rokerige noot toe, met een levendige rode kleur. Komijn : Draagt bij aan een aardse en licht citroenachtige smaak. Koriander : Brengt een kruidige frisheid en een lichte citroensmaak. 5 Bessen : Een mengsel van pepers dat een aromatische complexiteit biedt met fruitige en pittige tonen. Tijm : Voegt een aromatische en licht houtachtige noot toe...
Portfolio (200)
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 115 ergie (Kj) = 488 vetten (g) = 0,2 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 koolhydraten (g) = 27 waarvan suikers (g) = 25 eiwitten (g) = 0,7 zout (g) = 1,4 Netto gewicht 220 g Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Verse rode paprika's 28%, water, Corsicaanse tomaten, Siscu-uien (2B Netto gewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Gekookte rode bonen (60%)*, kookwater, tomatenpulp*, zonnebloemolie*, paprika*, ui*, zout, specerijen*. Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw* Technische tips Ideaal om te smeren op volkorenbrood. Je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals chiazaad of knapperige groenten. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 615 kJ (147 kcal) Vetten: 6,5g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g Koolhydraten: 13,5g Waarvan suikers: 1,2g Eiwitten: 6,4g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Livry Gargan
...Rode Paprikapoeder (25 kg) Productcode: 2511 Merk: Vesce Producttype: Rode Paprikapoeder (25 kg) Netto gewicht: 25KG...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Bepaalde studies hebben al aangetoond dat rode peper beschermende effecten heeft tegen colorectale kanker en longkanker. Rijk aan vitamine C en carotenoïden, is het een ingrediënt in veel recepten.
Portfolio (26)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: azijn kristal 8° 41%, tomatenpulp 20%, rode paprika pulp 20%, suiker, appelpectine, plantaardige olie, ui, knoflook, poeder van Espelette-peper AOP 0,4%, gemodificeerd maïszetmeel, zout.
Portfolio (142)
Frankrijk, Marseille
...Tijdens de aperitieven kunt u de gebroken groene Mexicaanse olijven serveren. De gebroken groene Mexicaanse olijven worden gekweekt, bereid en gekruid in Marokko. Ingrediënten: Olijven, gele paprika, rode peper, citroen, oregano, maïs, water, zout, E330, sojaolie. CROC'ELLA is gespecialiseerd in olijven, antipasti en gedroogd fruit. CROC'ELLA bevindt zich in Frankrijk in de regio Provence-Alpes...
Portfolio (145)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Vier het aperitief op Spaanse wijze! Een kleurrijk recept met royale groene olijven, vergezeld van rode pepers en gele paprika, waar aromatische citroen en knoflook perfect samenkomen. Verschillende productgroottes: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg Herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Grigny
...Ingrediënten: Tarwe meel -30%, groenten (paprika, rode ui) -20%, rundvlees -19%, water, spek -8%, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zonnebloemolie, zout, suiker, witte wijn, glutamaat, sesamolie, peper, gemberpoeder, tapiocazetmeel, E412 guargom. Gemiddelde voedingswaarden per 100g product: Energie 820kJ /196kcal, vetten 8,0g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4g), koolhydraten 21,96g...
Portfolio (10)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Châtillon
...Versie 20CL van de Cosmopolitan, herzien door MXO : - Franse ambachtelijke vodka - Infusie van rode paprika - Sinaasappellikeur - Citroensap - Hibiscusinfusie Voor zijn recept van de Cosmopolitan, combineert MXO een ambachtelijke vodka infusie met rode paprika met een huisgemaakte sinaasappellikeur en citroen. Een hibiscusinfusie maakt deze twist op de klassieke Cosmo compleet. Alcoholpercentage: 17% Stijl: Bloemig en zuur Kleur: Felroze Neus: Verleidelijk en fruitig met lichte kruidige tonen Mond: Rode vrucht en citrus, met een bloemige en kruidige afdronk...
Portfolio (4)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten Varkensvet, kippenlever, pittige chorizo 20% (varkensvlees (EU oorsprong), zout, melkpoeder, dextrose, specerijen, vleesaroma, antioxidant E316, conserveermiddel E250, kleurstof E120), water, rode paprika's, eieren, zout, peper, hete peper 0,1%...
Portfolio (188)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Lokale Producent van de bekende chilipeper Piment d'Espelette AOP in Ainhoa, Frans Baskenland. Segida is Onderscheiden met diverse prijzen voor de uitstekende kwaliteit van de producten in poedervorm en puree. Piment d’ Espelette is de enige specerij in Frankrijk dat beschermd is door het keurmerk AOP , het wordt ook wel het purperen goud genoemd, een hoogwaardig licht pittige peper met veel aroma...
Portfolio (1)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...Wij zijn sinds 1989 fabrikant van: « CARMIN VAN COCHENILLE E120 » vorm van poeder of vloeistof in de gewenste concentraties. ANDERE SOORTEN KLEURSTOFFEN Anthocyanen E163 Rode biet E162 Curcumine E100 Paprika E160C Rocou E160b Kopergroene chlorofyl E141* Karamellen E150* * Deze kleurstoffen zijn van natuurlijke oorsprong zonder de aanduiding natuurlijk. Toepassingen: cosmetica, siropen, bieren, frisdranken, snoep, yoghurt, ijs, coating, enz.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijonmosterd à la Provençale, gemaakt met de Steen van Pierre. Ets Fallot, sinds 1840 in Bourgondië. Ingrediënten: water, mosterdzaad, rode paprika, alcoholazijn, zout, knoflook, paprika, aroma's, extra vierge olijfolie, specerijen Glas 210g 190ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Pleucadeuc
... • Verbetering van uw productiviteit en rendementen • Betere controle over uw kostprijs • Versterkte bacteriologische veiligheid BEWARING • Vers : 16 dagen tot 21 dagen bij 0+4°C • Vries : 18 maanden bij -18° BEREIDINGEN OP BASIS VAN HERTEXTUURDE GROENTEN EN VRUCHTEN IN PLAKKEN OF STUKJES • Végédécor : Groene paprika, Rode paprika, Gele paprika, Ui, Tomaat • Primdécor : Pruim, Abrikoos, Ananas, Vijg • Pulpedécor : Groenten, rode, gele, exotische vruchten, bereid...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Ontdek de Mixed pickles: een selectie van zes groenten in een heerlijke azijnbereiding. Deze mix van augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen en maïskolven is ideaal voor een gezonde en snel te bereiden aperitief. Geniet van de winter: de Mixed pickles passen perfect bij een raclette! Ingrediënten: Augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen, maïskolven, water, alcoholazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, specerijen, antioxidant: natriummetabisulfiet, zoetstof: natriumsaccharine...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
... nasmaak van gedroogde paprika en bergachtige tonen. Suggesties voor proeven Goed gekoeld, als aperitief bij elke stijl van pintxos. En waarom niet als dessert met een Baskische taart of schapenkaas met noten, een chocoladetaart of een tarte tatin.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De piment d’Espelette A.O.P. is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal deze peperpuree een fruitige en pittige toets aan uw sauzen toevoegen of gewoon dienen als een pittige condiment. De peper is een...
Portfolio (30)
Frankrijk, Grigny
...Een zeer gewaardeerde vegetarische saus onder de jeugd: een heerlijke combinatie van een zeer milde kaassaus met spinazie, rode paprika, een beetje knoflook en uien. Ideaal als huisgemaakte specialiteit of om groenteliefhebbers te plezieren.
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play