...INGREDIËNTEN Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, suiker, citroensap uit concentraat 1%, zuurteregelaar: citroenzuur, smaakstof, stabilisator: arabische gom, zuurgraadregulator: natriumcitraat, cafeïne 0,02%, zoetstof: steviolglycosiden, vitamines: niacine, biotine, vitamine B6, vitamine B12, antioxidant: ascorbinezuur. Gepasteuriseerd. VOEDINGSWAARDEN Energiewaarde 132 kJ (31 kcal) Vet <0,5 g...
Portfolio (38)
... bij contact met een ander natuurlijk voedsel. In infusie wordt het water een mooie blauwe kleur en met de toevoeging van een paar druppels citroensap verandert het radicaal van kleur naar een prachtige roze (magisch, zegt u? Nee, natuurlijk). De blauwe malve is een zeer kwalitatief product. Het is dan ook een van de belangrijkste exportproducten van Iraanse medicinale kruiden. Gebruik: De blauwe malve wordt voornamelijk gebruikt in infusie. Het kan ook worden gebruikt om bepaalde gerechten, crèmes en siropen te kleuren. In zak: 1Kg In doos: 5kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Valence
239km
Frankrijk, Sendets
186km
Frankrijk, Malataverne
244km
Frankrijk, Villegouge
180km
... 45° met pulp J/75 Kg Geconcentreerd citroensap 58° gezuiverd S/25 Kg Geconcentreerd citroensap met pulp 45° BIOLOGISCH J/25 Kg Eenvoudig citroensap J/20 Kg Citroenschilreepjes (40x5x5mm) C/10 Kg Citroenpulpe Bte 4,6 Kg Citroenpuree met pulp (*) Aseptisch C/6x1 Kg Citroenschijfjes C/5 Kg Citroenschilgries C/5 Kg Citroenschilgries C/7 Kg Julienne citroenzeste C/5 Kg...
Portfolio (47)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
202km
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
34km
...La Salers 16 % is herkenbaar aan zijn gele dop. Liefhebbers van gentiaan waarderen de bitterheid en het kenmerkende aroma als aperitief. Het wordt traditioneel puur, met ijs, aangelengd met bruiswater, een beetje citroensap of een scheut crème de cassis gedronken. 100 cl, 16 % vol.
Portfolio (71)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
81km
...Minder vet dan zalm, behoudt de forel dezelfde kenmerken, met name in Omega 3, terwijl het een fijnere en subtielere smaak biedt. Dit product kan in blokjes worden gebruikt of naar wens, zoals op blini's, in salades, of gewoon met citroensap en dille. (beschikbaar in 2 netto gewichten: 100g of 200g) Houdbaarheid: 3 weken na verpakking. Referentie: PTTRUFTSA100 Samenstelling: Forelfilet, Zout Kweek: Forel uit de Dordogne Soort: Regenboogforel (Oncorhynchus mykiss) Bewaring: 3 weken na verpakking, koelkast van 0 tot 4°C Gewicht: 200g...
Portfolio (18)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
137km
...Een zalmfilet, vergezeld van rijst, kleine groenten en een romige saus op smaak gebracht met Italiaanse citroensap. Dit product is bevroren en verpakt in een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare verzegelde kartonnen schaal. Gewicht: 280g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
231km
...Suiker, aardbeien uit Sologne 12%, bessen 9%, zwarte bessen 9%, bramen 9%, frambozen 9%, appelsap en citroensap, toevoeging van pectine indien nodig. Bewaar de geopende pot in de koelkast. Bereid met 51g fruit per 100g. Totale suikerinhoud 62g per 100g. Energie-informatie Energie 996 KJ / 238 Kcal vetten 0.15 g waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g Koolhydraten 57.9 g waarvan suikers 57 g Eiwitten...
Portfolio (28)
Frankrijk, Auterive
221km
... sinaasappel en limoen bevindt, nodigt deze mango-bergamotjam ons uit voor een uitzonderlijk smakelijke en verrukkelijke culinaire reis. Bekend om zijn rijkdom aan vezels, vitamines A en C, evenals bètacaroteen, zal deze jam zeker uw veeleisende smaakpapillen verwennen met fijne producten met exotische en tropische smaken. Totaal vruchtgehalte: 56% Ingrediënten: Mango, suiker, citroensap, bergamot, gember, gelatine: pectine Bewaring: Twee jaar voor opening. Koel bewaren na opening en snel consumeren.
Portfolio (9)
Frankrijk, Poitiers
184km
...De Basilico Elixirum Aperitivum likeur is, zoals de naam al doet vermoeden, een likeur op basis van basilicum. Meer specifiek is gedroogde basilicum in alcohol gemacereerd en is er citroensap toegevoegd om een zekere balans te brengen.
Portfolio (195)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
184km
...Zonder aroma's of kleurstoffen, zal hun natuurlijke vulling op basis van frambozenpuree je herinneren aan de goede smaak van je kindertijd, terwijl ze een krokante koekje behouden! Ingrediënten: Rijstmeel, glucosestroop, frambozenpuree 17 %, maïsmeel, rietsuiker, volkoren rijstmeel, geconcentreerd citroensap, gelatine: Pectine Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
237km
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Azijn * - Zeezout - 14 % kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, marjolein, bonenkruid) en geconcentreerd citroensap - Water -* Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met 5 kruiden en Provençaalse smaken is perfect voor bij uw gegrild vlees, braadstukken, warme of koude vleesgerechten en marinades. Smeer het op uw grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden of gebruik het als bodem voor een tonijnquiche... een genot. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g...
Portfolio (132)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play