Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Frankrijk, St Jean St Nicolas
Het bedrijf Guillaumette is een onderneming die gespecialiseerd is in het aanbieden van recepten voor de vervaardiging van ambachtelijke génépi. Ze bieden unieke en authentieke smaken van traditionele génépi. Dankzij de kwaliteit en het ambachtelijke vakmanschap is het bedrijf erkend in Frankrijk en daarbuiten.
Frankrijk, Garches
... aanpassen van uw recepten: laat u begeleiden door professionals, vertrouw op onze expertise en ervaring, zowel op het gebied van aroma als in de voedingsmiddelenindustrie in het algemeen. Wij staan aan uw zijde bij elke stap, van het idee tot de uiteindelijke ontwikkeling van uw product.
Frankrijk, St Medard D Eyrans
Opgericht in 1948 in Nérac, in de Lot-et-Garonne, heeft het bedrijf LOU GASCOUN zijn reputatie bijna 50 jaar lang opgebouwd rond één enkel product: de beroemde gele doos met varkensleverpastei, afkomstig uit een familierecept. Al onze producten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gebaseerd op traditionele recepten uit het Zuidwesten, samengesteld uit vers geselecteerde ingrediënten en bereid zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Wij bieden foie gras, pâtés, palingmatelote, soep uit het bassin van Arcachon, lamprei, enz.
Frankrijk, Paris
Onze familie-chocolaterie, opgericht in 1910, is gespecialiseerd in de productie van kwaliteitschocolade. Onze producten zijn ook bekend om hun natuurlijke samenstelling. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit praliné en hazelnoten uit Piemonte, pistachenoten uit Sicilië en gekonfijte sinaasappelschillen uit Spanje. Onze recepten bevatten namelijk geen additieven, conserveermiddelen of enige...
Frankrijk, St Clement Sur Valsonne
... productielijnen zijn modulair, waardoor we onze knowhow kunnen toepassen op meerdere recepten: bladerdeeg, hartige en zoete kruimeldeeg, briochedeeg, wat ons tal van mogelijkheden biedt. Wij bieden u: DE PRODUCTEN VAN VAL SOANNAN bieden een zeer breed scala aan productoplossingen die onze eindklanten in staat stellen om de verschillende momenten van de maaltijd te dekken, met een kwalitatief...
Frankrijk, Caden
.../carameliseerde zaden, mengsels en concentraten die aan het einde van het kneden kunnen worden toegevoegd. We hebben een breed scala aan producten zonder minimum bestelhoeveelheid en kunnen ook op maat gemaakte producten aanbieden, met aanpasbare recepten en maatwerkverpakking.
Frankrijk, MARSEILLE
Les Joyaux de Madagascar biedt krachtige synergiën van plantaardige en essentiële oliën, 100% actieve ingrediënten en klaar voor gebruik. Op basis van traditionele recepten, verfijnd door onderzoek en getest op energetisch niveau, biedt elke formule een uitzonderlijke effectiviteit bij tal van fysieke en emotionele onevenwichtigheden...
Frankrijk, FRONTIGNAN
...Onze onderneming is gespecialiseerd in gemarineerde olijven, evenals andere afgeleide producten, zoals tapenade, pistou, gemarineerde knoflook, en halfgedroogde tomaten... Onze olijven worden zorgvuldig geselecteerd en bereid volgens verschillende recepten. Dankzij onze vakkennis behouden de olijven een unieke kwaliteit van textuur en kleur. We bieden ook vooral een assortiment van beroemde olijven uit verschillende regio's, zoals de Lucque en de Picholine. Zeker dat we u tevreden zullen stellen, worden onze producten verpakt in potten, emmers, blikken, bakjes, zakken en zakjes.
Frankrijk, Thionville
Cynoland is groothandel in hondenbrokken. Cynoland biedt u kwaliteitsmerken hondenvoer aan. Gammas van brokken samengesteld uit recepten met een hoog percentage vers vlees. Hypoallergene brokken voor gevoelige honden, evenals monoproteïne brokken en graanvrije brokken. De voedingsmiddelen die wij aan onze distributeurs van hondenbrokken aanbieden, zijn zorgvuldig geselecteerd. Sinds jaren bieden...
Portfolio (3)
Frankrijk, BEZIERS
LES ECUREUILS DU LANGUEDOC is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van Cakes en Madeleines Les Ecureuils in Béziers sinds de jaren vijftig, volgens de originele recepten van hun oprichter M. FOURNET. Zo is de reputatie van de producten van Les ECUREUILS DU LANGUEDOC van achtergrootouders naar grootouders, en vervolgens... naar ouders overgedragen. Daarom doen we ons best om de...
Frankrijk, Guignicourt
FLOREPI ontwikkelt en produceert een breed scala aan traditionele zoete gebakjes, gebakken en diepgevroren. Onze expertise combineert de striktheid van industriële processen met de smaak van recepten die zijn ontwikkeld met respect voor ambachtelijke waarden en eisen. De dagelijkse aandacht die we besteden aan de productie van onze producten stelt ons in staat om onze klanten een unieke smaak en...
Portfolio (1)
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
... assortiment producten aan waarvan de recepten conserveermiddelen en kleurstoffen uitsluiten, gebaseerd op eend en zijn Foie Gras. Zoals alle inwoners van de Landes houden we ervan dat het feest geslaagd is. Daarom moet de eendenfoie gras, ons toonaangevende product, de vreugde van uw maaltijden zijn. De erkenning van chefs en onze klanten is de beste garantie voor uw tevredenheid. De hele foie gras, in blik of halfgaar, is bereid voor uw genot. Bij ons geen blok foie gras of eendenmousse die het feest en de traditie ondermijnen. HET IS NIEUW: Diverse BOXEN wachten op u.
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Frankrijk, Tarascon
Opgericht in 1920, heeft het bedrijf Jean Martin altijd de Provençaalse keuken in het zonnetje gezet, door op harmonieuze wijze groenten uit het zuiden en olijven uit de Vallée des Baux de Provence te combineren. Rijst van aubergine, ratatouille, tapenade... en andere grote klassiekers worden bereid met respect voor de traditionele recepten, met de constante zorg om eenvoudige, originele en verfijnde bereidingen te creëren, die altijd zeer snel te bereiden zijn.
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
... professionals die experts zijn in de fruitverwerking. Wij bieden een onmisbare reeks bereidingen op basis van kastanjes voor professionals in de horeca en de voedingsmiddelenindustrie: • Crème de marrons • Pâte de marrons • Purée de marrons • Marrons au sirop CONCEPT FRUITS biedt u authentieke recepten voor crèmes en purées van kastanjes volgens de traditionele recepten uit de Ardèche voor een...
Portfolio (16)
Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzonder aandachtig voor de oorsprong van onze ingrediënten: Franse tarwe, kersen uit de Provence, zout uit Guérande...
Portfolio (4)
Frankrijk, Pujols
... afkomstig zijn uit geïntegreerde en perfect beheerde ketens. Onze oliën zijn uniek, elegant en 100% natuurlijk. Er komt geen chemische toevoeging aan te pas in onze productiemethode. Ons proces wordt toegepast op al onze oliën en producten om u ingrediënten van superieure kwaliteit te garanderen. Onze oliën kunnen alledaagse gerechten verrijken, chef-koks recepten verheffen, maar ook cosmetische...
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Frankrijk, Colombes
...kwaliteit, eco-verantwoordelijkheid, lokale verankering en vooral passie! Al onze recepten worden zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen ontwikkeld en hebben een houdbaarheid van een jaar. Onze creatie-cocktails, heerlijk van smaak, verantwoord en speels, zullen uw klanten verrassen en aan u binden. We hebben voor u een assortiment kant-en-klare cocktails geselecteerd: - A...
Portfolio (6)
Frankrijk, Melrand
... Savons kan in allerlei vormen komen, van zeepjes in de vorm van een schaap tot pompoencollecties voor Halloween! Elke Petit Savon is uniek en biedt specifieke voordelen. Onze recepten worden allemaal beoordeeld door een erkende apotheker-toxicoloog en voldoen aan de geldende wettelijke vereisten. Onze zepen worden gemaakt in gerecycleerde of door onszelf vervaardigde mallen. Al onze zepen zijn biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken geen schadelijke stoffen voor de gezondheid. Twijfel niet langer en personaliseer uw kleine zepen! Moussement Vôtre,...
Portfolio (13)
Frankrijk, Paris
... theeën - groene theeën - uitzonderlijke theeën - infusies - speciale infusies - kinderinfusies - rooibos uit Zuid-Afrika De ingrediënten van onze theeën en infusies zijn afkomstig van biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om ware elixers te creëren. De kwaliteit van onze producten komt tot uiting in unieke recepten die zijn bedacht door het huis Pascal HAMOUR.
Frankrijk, Provins
... taarten zijn vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen, en de gebruikte ingrediënten komen uit de biologische landbouw. Ontdek ons assortiment koekjes gebaseerd op historische recepten die uw klanten zullen verrassen: - Keltische koekjes - Middeleeuwse macarons - Marsepein - Speculaas Onze koekjes worden gedistribueerd in Frankrijk en Europa, met name op historische locaties...
Portfolio (13)
Frankrijk, Camaret Sur Aigues
... verbouwen: Van de grond tot het glas. Voor een totale controle verbouwen we sinds 2019 onze eigen hop. Het is de marker van ons terroir dankzij onze 320 planten van de variëteit cascade. - De bieren die we brouwen: Van het brouwen tot het bottelen, we voeren alle stappen van de productie uit in onze brouwerij. We produceren 600 hl verdeeld over een assortiment van 9 bieren. - Een brewpub om te delen: Een dorpsplein sfeer met concerten, exposities, foodtrucks. Het is ook de plek waar we onze nieuwe recepten direct testen bij onze klanten!
Portfolio (2)
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere...
Frankrijk, Mirebeau-Sur-Bèze
... • Homogenisatie op maat (creatie van recepten) • Scheiding/sortering van gemalen of versnipperde materialen Wij ondersteunen onze klanten al meerdere jaren bij de ontwikkeling van hun nieuwe producten op basis van gerecycled kunststof. Wij zorgen voor een volledige traceerbaarheid van onze gerecycleerde materialen van de leverancier tot de klant. Altijd luisterend naar nieuwe projecten, zijn wij in staat om aan uw verschillende behoeften te voldoen, met name de verwerking, transformatie en herintegratie van uw productieafval binnen uw productiecyclus.
Frankrijk, Paris
...…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in...
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd...
Portfolio (40)
Frankrijk, Prades Le Lez
... implementatie van nieuwe recepten of producten, optimalisatie van productieprocessen. . Tijdelijke vervangingen of versterking van uw kwaliteitsteam. . Onderzoeken van voedselketens, technische en commerciële haalbaarheidsstudies.
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
... creatief te koken en eigen recepten te creëren. Krokant bij het bakken, het is voldoende om de filodeeg en kadaifdeeg te vullen om gevarieerde en creatieve gerechten te maken. Dankzij onze expertise kan ons bedrijf voldoen aan de eisen van onze klanten: - Verpakking onder gemodificeerde atmosfeer voor optimale conservering, - Een stevig deeg dat gemakkelijk te bereiden is en krokant wordt, - Verkoop onder private label dankzij onze efficiënte verpakkingsoplossingen, - Hoge productiecapaciteit, - Traceerbaarheid en kwaliteitscontrole gedurende de hele productieketen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play