Frankrijk, Parthenay
... kosten van hun bestaande recepten kunnen verbeteren. Deze dubbele expertise maakt van FAVID een gewaardeerde partner voor tal van toepassingen. De grootste Franse en internationale groepen vertrouwen op het bedrijf om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling op de markten van de vleeswaren, zoutwaren en kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Buc
Het huis Léonie combineert op meesterlijke wijze de oudste tradities van de Indiase patisserie met de wereldwijd erkende Franse knowhow. De meester-patissiers van het huis - afkomstig van elite-instellingen in Frankrijk - werken samen met de beste Indiase chefs om verfijnde recepten te ontwikkelen met unieke smaken, voortkomend uit een perfecte fusie van de meest nobele ingrediënten van deze twee...
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, SARTENE
...De Biscuiterie Tamburini is een familiebedrijf dat sinds 1974 de traditionele Corsicaanse koekjes, de canistrelli, vervaardigt. Gelegen in Sartène, in "de meest Corsicaanse van de Corsicaanse steden", maakt dit ambachtelijke bedrijf zijn koekjes met behulp van waardevolle recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Frankrijk, Le Rheu
...APIA Technologie bouwt efficiënte installaties voor het transport en de dosering van poederproducten, speciaal voor de voedingsindustrie. Bijvoorbeeld, wij realiseren turn-key installaties voor het legen van silo's, het legen van big bags en het legen van zakken om gewogen bunkers te voeden die de automatische formulering van recepten uitvoeren, evenals het laden van verdunningsvaten. Mechanisch flexibele overdracht, machines voeden, dosering van poeders, poedertransport, bulkproductoverdracht, big bag legen, silo's legen, transitube, flexibele schroef…...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Hochfelden
... recepten. Als belangrijke speler in het noordoosten van Frankrijk maakt Brouwerij Meteor integraal deel uit van het gastronomisch erfgoed van zijn regio. Het heeft zijn volledige productie behouden op zijn historische locatie in de Elzas en is daarmee de oudste brouwerijlocatie van Frankrijk. Meteor is trots aan te kondigen dat het niet één, niet twee, maar DRIE MEDAILLES heeft behaald op de...
Frankrijk, Caumont Sur Aure
Ontdek tal van recepten voor natuurlijke producten voor het onderhoud van uw huis, voor de decoratie, en gezonde kookrecepten. Recept voor zelfgemaakte wasmiddel met Marseillezeep, zelfgemaakte tabletten voor de vaatwasser, vlekkenverwijderaar, product voor het schoonmaken van het toilet, ontkalkingstabletten voor het toilet...
Frankrijk, Aix En Provence
Sinds zijn oprichting put Roy René zijn recepten uit de puurste tradities van de Provençaalse snoepjes en lekkernijen. Calissons, Nougats, Snoepjes… Van het blonde calisson-deeg, edel en genereus, tot de knapperige zwarte nougat in fijne stukjes, Roy René verheft de ingrediënten, smaken en geuren, voor puristen en fijnproevers van alle leeftijden. Al deze zoete noten zijn het resultaat van een lange erfenis, doorgegeven door mannen en vrouwen die elke dag, met respect, de gebaren van weleer herhalen, en zo het plezier van goed gemaakte dingen in stand houden.
Frankrijk, Agen Cedex 9
... aromatische bereidingen een nieuwe inspiratiebron voor uw recepten voor dranken, bereide gerechten, zuivelproducten, gebak,... U krijgt zo de kans om meer karakteristieke formules te creëren (verse munt uit Lot-et-Garonne, citroen uit Sicilië, Piment d'Espelette,...), de kwalificaties "natuurlijke oorsprong", biologisch (voor de Bio-Rouages lijn) te gebruiken, evenals de weergave van onze grondstoffen op de etiketten van uw producten.
Frankrijk, Paris
... stoffig. Zoals de naam al aangeeft, is de specialiteit van Pelmeni de pelmeni, de ongelooflijk populaire Siberische ravioli die sinds de middeleeuwen in Rusland wordt gegeten, gemaakt van durumtarwe en gevuld met vlees en/of groenten, geserveerd met bouillon, smetana en verse kruiden zoals dille. Pelmeni herinterpreteert de traditionele pelmeni en biedt nieuwe recepten aan, meer afgestemd op de smaak...
Frankrijk, Brillon
... genoemd. Bij Atavik is de voeding voor honden en katten ontworpen als een geheel voedingspakket. Variatie in voeding gaat hand in hand met een goede gezondheid bij Atavik. Uw huisdier zal nog nooit zo'n zijdezachte en glanzende vacht hebben gehad als bij het consumeren van Atavik! De producten van Atavik zijn bedoeld voor honden en katten van alle leeftijden, maten en rassen. De recepten worden...
Frankrijk, Le Blanc
... faciliteit voor het malen en microniseren van plantaardige en minerale grondstoffen. We beheersen de recepten van deze producten of die van onze partners die door ons zijn gevalideerd. We bieden een innovatief concept voor de betrokkenheid bij de levenscyclus van elk product: van ontwerp tot einde levensduur: zonder legitieme meerkosten, bieden we u een kant-en-klare oplossing zonder gebruik te...
Frankrijk, Landeleau
Les Délices de Landeleau is een familiebedrijf dat sinds 1955 crêpes, galettes, blinis en soortgelijke producten produceert, op basis van traditionele recepten en kwaliteitsingrediënten. Sinds het oorspronkelijke product, de traditionele Bretonse crêpe, is het assortiment uitgebreid om producten aan te bieden die voldoen aan de huidige consumptietrends en de behoeften van verschillende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Toulouse
JapCook biedt innovatieve oplossingen voor de Japanse keuken, waarbij traditie en creativiteit worden gecombineerd. Onze taak bestaat uit het ontwikkelen van doordachte producten, die met zorg zijn gemaakt en getest om u een premium kwaliteit te garanderen. Dankzij onze flexibiliteit zijn wij bij JapCook in staat om u recepten aan te bieden die specifiek zijn voor uw markt. Als Europese leider in...
Frankrijk, Brignet
...L'Epicerie Créole is een merk dat kleine producenten uit overzeese gebieden samenbrengt en hen nieuwe afzetmarkten biedt. Producten die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en authenticiteit van de recepten, om een smakelijke lijn aan te bieden die zowel exotisch als made in France is in het hexagoon.
Frankrijk, Narbonne
... professionaliteit, en biedt een heerlijke traditionele keuken, gebaseerd op lokale recepten met mediterrane inspiratie en regionale wijnen. Deze cateraar heeft ook een winkel waar u een ruime keuze aan dagschotels, groenten en hors d'oeuvres kunt vinden, evenals delicatessen en regionale wijnen. Hij biedt verschillende afhaalmaaltijden aan: paëlla, gardiane, zarzuella, couscous, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. Voor bedrijven in Aude (11) levert Traiteur del Païs heerlijke maaltijdschalen, met prijzen variërend van 10,80 € tot 17,20 €.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
Frankrijk, Alixan
... Wijnen / Honing en recepten om deze twee prachtige producten uit de regio met elkaar te verbinden. Een gelegenheid om uw klanten, medewerkers en VIP-aanbevelers te belonen en te verrassen. Levering binnen 48 uur, thuis of op een afhaalpunt. Wine & Bee is begin 2015 opgericht door een stel dat van smaak houdt: Eve en Sébastien. Gevestigd in de Drôme in Valence, zijn we dicht bij de wijnboeren en...
Frankrijk, Montgaillard
De koekjesfabriek Védère is de ambassadeur van de Pyreneeën. Zij behoudt de rijke patisserie-traditie van deze hooglanden en laat ons de recepten van onze grootmoeders herontdekken, gemaakt met streekproducten. Bij Védère zijn de granen gerijpt onder de zon van Gers, de eieren komen van de Gascogne-boerderijen en de boter heeft niets van zijn romigheid van vroeger verloren. Omdat de drie fundamentele waarden van het huis terroir, traditie en authenticiteit zijn. Védère werkt aan een duurzame en ethische ontwikkeling.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Amancy
... recepten, online verkoop, de authentiek eerlijke prijs-kwaliteitverhouding... Geen geheimen, alleen gezond verstand en smaak, stap voor stap. Aan de basis, de beste grondstoffen, uitsluitend Frans vlees. Keuze van de meest smaakvolle, magere stukken varkensvlees, schouders, hammen, buik... Geen water dat de weegschalen doet zwellen! 'Huis'-kruiden, die de specerijen en aroma's van het Savoyard land...
Frankrijk, St Gely Du Fesc
AUZIER-CHABERNAC, banketbakker sinds 1890, behoudt de traditie van Montpellier door zijn vakmanschap en traditionele recepten voor vanillepasta, drop, honingdrop, marshmallows en natuurlijk de dragées.
Frankrijk, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes is een bedrijf dat specerijen, azijnen, sauzen en andere condimenten produceert en verhandelt. Het ontwikkelt een assortiment van hoogwaardige condimenten, kruiden en delicatessen, bereid volgens recepten en met producten van hoge kwaliteit uit de regio.
Fabrikant van ambachtelijk gemaakte Provençaalse koekjes. Onze assortiment bestaat uit: Navettes (Bloesem, Anijs, Olijfolie), Amandel Croquants, Amandel Macarons, Krokante Anijs, Citroen- en Sinaasappel Delicatesse, Gibassiés en Sablés. Onze producten worden gemaakt volgens oude recepten waarvan we het geheim bewaren en zijn volledig met de hand vervaardigd.
Frankrijk, Flagey
... pasteurisatie- en vervolgens een diepvriesproces, en zijn bereidingen zijn vrij van conserveermiddelen. Agrodoubs is gecertificeerd op IFS-niveau en ontwikkelt biologische recepten. Bosbessen- of karamelvullingen voor chocolatiers, mengsels voor citroen- of chocoladetaarten, crème brûlée of banketbakkers zijn enkele van de specialiteiten van de fabriek die is gebouwd in het dorp Flagey. AGRODOUBS heeft...
Frankrijk, St Andre Le Gaz
... verzorgingslijn ontwikkeld die speciaal is gericht op een huid met een medium tot donkere teint. Een lijn die is ontworpen met het grootste respect voor de eeuwenoude tradities die met schoonheid verbonden zijn, puttend uit de erfenis van ancestrale recepten.
Frankrijk, Tulette
...Le Comptoir de Mathilde, een Franse en ambachtelijke productie sinds 2007. Fijne delicatessen, chocolade, smeerpasta's, babas, allemaal traditionele recepten voor het plezier van fijnproevers en originele cadeau-ideeën. Meester in de kunst van het maken van de beste chocolade en specialist in Franse smeerpasta, zonder palmolie en zonder GGO's, onthullen wij ons ambachtelijke vakmanschap. Ontdek...
Frankrijk, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini is de Franse specialist in de bereiding van ingelegde slakken, schelpen en gevulde slakken... De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is sinds 1921 trouw aan de gastropoden: slakken in hun natuurlijke staat, slakken in saus, bereide slakken gerechten, slakken tartelijnen, kruidenboter, mosselen, kikkers, slakken in hun natuurlijke staat, recepten voor ingelegde slakken...
Frankrijk, Chavaroux
...Wij zijn specialisten op het gebied van groentesnijden. Bij So'Cut™ bieden we voornamelijk kwaliteitskeukenproducten aan. We hebben een assortiment van mandolines, variërend van zeer klein tot zeer groot, zodat u recepten en gerechten kunt maken volgens uw behoeften; laat uw verbeelding spreken. Maak eindeloze snedes, raspen en juliennes! Onze groentesnijders besparen tijd in de keuken...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play