Frankrijk, Coray
...Cateringproducten. Het gebruik van de bakjes dient voor het conserveren, koken of presenteren van voedingsproducten. De meeste van onze bakjes zijn ook bestand tegen hoge temperaturen en kunnen in de oven worden gebruikt, waarbij het verlies van vocht en aroma's wordt beperkt. De papieren van TAMAIN EMBALLAGES zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun raffinage, wat helpt om de opname van glij- of waterdichte middelen te minimaliseren (puur houtpulp, geraffineerd, gekalandeerd, gesiliconiseerd).
Frankrijk, Chavaroux
...verbeteren de kwaliteit van leven door meer fruit en groenten te eten, en helpen ook om de voedselkosten te verlagen! Ons doel is simpelweg om mensen te helpen beter te eten en zelf gezonde producten te koken! In de huidige tijd, met de overvloed aan fastfood, thuisbezorging, enzovoort, nemen we niet meer de tijd om goed te eten, en dat heeft invloed op onze gezondheid. Met een mandoline kunt u echter in enkele minuten koken en gezond eten zonder een fortuin uit te geven.
Frankrijk, Queven Cedex
... voortdurend aangepast door in te spelen op de ontwikkelingen in de voedingssector: we bieden gevarieerde en originele producten die goed aansluiten bij de smaak van de consumenten en de behoeften van de professionals. We beheersen de inkoop, snijden, koken en invriezen. Onze ervaring in meerdere sectoren (vlees, vis, kaas) stelt ons in staat om alert te blijven op trends en innovatieve oplossingen aan te bieden aan onze partners.
Frankrijk, Iracoubo
... een paar stappen afstand in het bos is ideaal tijdens te warme dagen! De gedeelde keuken en de authentieke Native American lodge met het houtvuur zullen je beste troeven zijn voor het koken van biologische producten van de biologische boerderij.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Frankrijk, Nancy
... van uzelf in uw recepten gestoken, ik moet het beste van mij in mijn foto's steken. Ik maak uw culinaire foto's voor uw menu's, uw websites, uw kookboekpublicaties. Want een mooie foto is een feest voor de ogen! Ik maak al uw culinaire foto's door heel Frankrijk. Of u nu een sterrenchef bent, een kleine restaurateur of een groot merk, ik kom naar u toe om uw mooiste gastronomische creaties in beeld te brengen. Meer dan ergens anders is het beeld, de fotografie in de keuken van groot belang, want dat is wat uw klant zal zien voordat hij uw creaties proeft. Mijn foto's moeten voor u spreken!
Frankrijk, Savigné L'evêque
... verpakkingen hebben het voordeel dat ze de organoleptische kwaliteiten van de voedingsmiddelen behouden, ze kunnen hoge temperaturen aan zonder risico op migratie. Of het nu in traditionele of afgedekte versie is, ze zijn bestand tegen invriezen en kunnen van de oven naar de tafel gaan. De afgedekte versie maakt het mogelijk om in de gesloten verpakking te koken, een pasteurisatie na sluiting uit te voeren en warm te sluiten. Het product wordt gewaardeerd, het risico op besmetting verminderd, de productiviteitswinst aanzienlijk, de houdbaarheid verlengd.
Frankrijk, La Ciotat
... en begeleid, al meer dan 20 jaar. Ons credo? Iedereen in staat stellen beter te leren, overal en op elk moment, om de transformaties te ondersteunen en talenten te ontwikkelen. Onze maatwerkopleidingen worden aangeboden in verschillende sectoren en zijn gericht op alle bedrijven in de regio PACA Provence-Alpes-Côte d'Azur. Een brede selectie zal perfect voldoen aan de bestaande behoeften op het...
Frankrijk, Reillanne
Het bedrijf Dufour is gespecialiseerd in de productie van vlees, of het nu gaat om lam in carcasse of gesneden, kalfsvlees, varkensvlees of rundvlees, het bedrijf kan het leveren klaar om te koken of klaar om te consumeren. De Groep DUFOUR kan een breed scala aan kwaliteitsmeervleesproducten leveren, van de carcasse tot de verpakking in schaal.
HUHTAMAKI FOOD SERVICE heeft een breed scala aan wegwerpservies en verpakkingsoplossingen ontwikkeld voor alle soorten horeca, voor consumptie ter plaatse of om mee te nemen: mobiele dranken, automaten, afhaalmaaltijden, grootverbruik en BioWare. 1. De foodservice lijn, voor de horeca: BioWare-producten, 100% biologisch afbreekbaar: bekers en bakjes van karton of PLA, borden en accessoires van...
Frankrijk, St Jean
... bezitten patenten voor verpakking en roosteren: een vacuümverpakking voor een betere conservering en een kookproces dat het mogelijk maakt om de zaden in een continue oven te koken in plaats van ze te frituren, voor een authentiekere smaak en om alle voedingskwaliteiten van deze vruchten te behouden.
Frankrijk, Bordeaux
... medewerkers of voor een 100% gedigitaliseerde congres... Agence Cosmo heeft alles al geregeld! Videoconferentie, TV-studio, Presentator, Technische regie, Samenwerkingstools, Streamingoplossing, Online inschrijvingssite, Digitale Escape Room, Live Koken, Wijnproeverij, Blind test EVENEMENTEN & REIZEN Een evenement is vooral een unieke gelegenheid voor delen, gezelligheid en de kans om samen te...
Frankrijk, Annecy
... koken. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de noodzaak om in actie te komen voor onze planeet, omdat de situatie steeds kritischer wordt. In dit kader hebben we een blog opgericht die verschillende onderwerpen met betrekking tot ecologie behandelt. We bespreken alle eco-vriendelijke thema's. We praten over de gevaren van plastic en mogelijke alternatieven. We noemen...
Frankrijk, Le Vivier Sur Mer
...Mytilea biedt AOC-bouchot-mosselen uit de Baai van de Mont St Michel aan, vacuüm verpakt, levend, klaar om te koken met een houdbaarheidsdatum van 10 dagen. De reputatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten heeft ons in contact gebracht met de meest veeleisende 'gourmet'-klanten.
... door naar de verschillende centra die u zullen begeleiden in uw project. U heeft de keuze uit verschillende categoriën cursussen, verdeeld als volgt: taalcursussen, informatica, management, koken, schoonheid, veiligheidsopleiding, grafische vormgeving, bedrijfsleven, enzovoort... Door het formulier op de FPP-website in te vullen, stelt u het opleidingscentrum in staat om uw doelen beter te begrijpen en u een cursusprogramma aan te bieden dat perfect aansluit bij uw project.
Frankrijk, Eragny
...) zijn volledig uitgesloten uit het laboratorium. Door bij ons te bestellen, bent u er zeker van dat er geen spoor van gluten in uw cookies zal zitten! Om echt glutenvrij te koken, weten we dat er geen compromissen mogelijk zijn, er mag geen spoor van gluten in onze keukens zijn! La Cookiserie zet zich in om te voldoen aan de voedselveiligheids- en gezondheidsvoorwaarden die vereist zijn voor het volledig glutenvrij koken.
Frankrijk, Thionville
... behoeften van onze klanten. We hanteren 4 kookmethoden om aan elke specifieke behoefte te voldoen: traditionele bereiding, dieetbereiding, bereiding op de juiste temperatuur en sous-vide koken, een unieke methode in de regio. We maken van onze lokale en regionale leveranciers een essentiële prioriteit, omdat het belangrijk is om in te kopen bij de beste leveranciers om u de hoogste kwaliteit te...
Frankrijk, MARSILLY
...De gevogelte worden door ons grootgebracht, geslacht (in een goedgekeurd laboratorium) en verhandeld (op de boerderij en op de markten). Ze leven vrij (in de open lucht) en worden gevoed zoals vroeger (tarwe, maïs, granen...) zonder GMO's en antibiotica. Ze worden verkocht 'klaar om te koken' zonder poten en hoofd.
Fokker en producenten van vrije-uitloop gevogelte (kippen, parelhoenders, duiven) PAC klaar om te koken, Verkoop aan professionals in de horeca en gastronomie. Kippen zonder veren, gehouden in de open lucht met een minimum van 110 dagen op een boerderijvoeding, met verfijnd en smaakvol vlees. Levering in heel FRANKRIJK EN EUROPA, RUNGIS PARIJS contact op 0618112518 voor alle informatie over prijzen en meer. WE ZIJN OOK EEN GOEDGEKEURD SLAAGHUIS, deze groothandel in kippen en duiven.
Frankrijk, Bouilly
... behoeften te voldoen, of u nu een professional bent die het beste zoekt, een particulier die zijn passie tot beroep wil maken, of een gepassioneerde particulier die zichzelf wil verwennen. Kom onze toonaangevende producten ontdekken. Onder andere de mengmachine die essentieel is in de keuken van zowel een professional als een particulier die van koken houdt. Het stelt u in staat om deeg, vullingen...
Frankrijk, Lambersart
Ik ben diëtist-nutritionist in een multidisciplinaire praktijk, aan huis, op locatie of op afstand voor zowel particulieren als professionals. Mijn belangrijkste doel is om u, door middel van persoonlijke adviezen, te helpen uw kwaliteit van leven te verbeteren, rekening houdend met uw persoonlijkheid en uw behoeften. Zorgverlening: - Duurzaam en niet-restrictief gewichtsverlies - Voeding voor...
De Culinaires Comptoirs streeft ernaar de basisprincipes van de keuken aan zoveel mogelijk mensen over te brengen. Met cursussen in Sushi, Macarons en Cupcakes specialiseren de Culinaires Comptoirs zich in trendy koken. Morgen leert u koken wat in de mode is. Waarom? Omdat we weten dat culinaire mode het beste suggereert. Wat geliefd en in de mode is, is per definitie goed. En wat goed is, verrast... Bij ons leert u om te verrassen.
Frankrijk, Marseille
Sinds het begin van de jaren 2000 is de manier van koken sterk veranderd. Veel keukenrobots zijn verschenen in tal van Franse huishoudens om de voorbereiding van soms zeer complexe gerechten te vergemakkelijken. In deze opwelling hebben nieuwe keukenrobots, de sapcentrifuges, een zeer belangrijke rol in onze keukens ingenomen, vaak weer tevoorschijn gehaald wanneer de zomer aanbreekt. Deze...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play