Frankrijk, Lapalud
... voeding te bieden. Onze passie en liefde voor vlees van hoge kwaliteit, geworteld in de Franse traditie, en onze waardering voor onze fokkers en medewerkers, zonder wie we u geen uitzonderlijk product zouden kunnen bieden. ETS Ribot is een Frans bedrijf dat konijn- en geitenvlees (geit) verwerkt. We werken voornamelijk met verse producten, maar we kunnen ook diepvriesproducten leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we praten graag met u. Dank u.
Frankrijk, La Crèche
... oorsprong of Europese oorsprong (Duitsland, Nederland, Noord-Ierland, Zuid-Ierland...), halal, vers of bevroren. De producten zijn van hoge en constante kwaliteit. Waarom voor ons kiezen? Onze reputatie is gebaseerd op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. De "voorkeursrelaties" die we hebben met onze leveranciers garanderen u een veilige bevoorrading. Onze klanten zijn al jaren trouw.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Chemy
...Lesage Prestige, de locomotief van de groep, richt zich op de verkoop van hoogwaardige vleeswaren en de selectie van producten, in B to B. Onze belangrijkste producten zijn: gerijpt vlees, Galicisch rundvlees, Angus, Kobe-rundvlees, onder anderen. Onze belangrijkste klanten zijn steakhouses, restaurants die hoogwaardige 'prestige' vleeswaren willen aanbieden, en traditionele slagerijen.
Frankrijk, Queven Cedex
...De belangrijkste activiteit van het bedrijf VALIA is de industriële bereiding van diepvriesvoedsel op basis van gevogelte, vis, kaas en vlees. Als een onafhankelijke en innovatieve KMO in de voedingssector, ontwerpen, vervaardigen en bieden wij kant-en-klare, gesneden, IQF diepvriesproducten van hoge kwaliteit en "op maat" aan voor professionals (industrie en HORECA). Sinds 1986 hebben we ons...
Frankrijk, Brive Cedex
Krill is een Frans bedrijf dat hoogwaardig bevroren rundvlees verkoopt aan professionele cateraars, restauranthouders en distributeurs. In onze snijwerkplaatsen voor vlees bestaat ons team uitsluitend uit ervaren slagers. Deze ongeëvenaarde expertise garandeert ons: kwaliteit van het vlees, traceerbaarheid, veiligheid en maatwerkbestellingen. We doen er alles aan om u kwaliteitsvlees te leveren, gesneden tot op de gram nauwkeurig.
... van deze wilde specerij. De kaneel uit Madagascar staat bekend om zijn hoge kwaliteit! Het is een absoluut premium product, met een verfijnde smaak om uw gerechten en desserts subtiel op smaak te brengen. Van de vele bestaande variëteiten is de Vanille uit Madagascar verreweg de meest kwalitatieve! Het onderscheidt zich door zijn smaak- en geurkenmerken die uniek zijn voor het terroir van het...
Portfolio (1)
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Frankrijk, Nogent Sur Eure
Supergel is uw partner voor de veiligheid van uw voedsel. Het opereert in 4 hoofdgebieden: opslag, verpakking, verwerking en export. Het beschikt over 2 grote koelopslagplaatsen in Nogent-sur-Eure en Ballancourt-sur-Essonne. Supergel heeft ook een zeer ruime vriesgang om de productie te intensiveren en de druk in het magazijn te verlichten. Elk jaar streeft Supergel ernaar de kwaliteit van zijn diensten en producten te verbeteren. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en investeren in nieuwe projecten om volledige betrouwbaarheid aan zijn partners te garanderen.
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöperatie binnenkomen. De coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE produceert foie gras, gésiers, confits, magrets, manchons, rillettes, terrines en eendenpatés.
Frankrijk, Le Mas D'agenais
...Gelegen in de Lot-et-Garonne, in het hart van de gastronomische Zuidwesten tussen Périgord en het Baskenland, zet ons familiebedrijf zich in om een eeuwenoude culinaire traditie in stand te houden. Opgericht in 1956 in Mas d'Agenais, hechten wij veel waarde aan het behoud van de traditionele kwaliteit met respect voor moderne normen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in nieuwe, originele en atypische terrines: Terrine met brandneteltoppen, terrine petit Agenais met pruimen, een andere met gedroogde tomaat en 3 paprika's,…...
...In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, voor u gestoofd, ambachtelijk en met de hand ingeblikt.
Frankrijk, Pamiers
... kwaliteitsvleeswaren die onze producten in Ariège hebben geproefd, vragen ons om ze te blijven delen met hun vrienden in heel Frankrijk. Onze vleeswaren de wereld in brengen, onze specialiteiten delen, ons vakmanschap en onze eisen op het gebied van kwaliteit, dat is ons familiale credo. Ontdek honderden kilometers van Ariège wat u bij ons heeft betoverd: smaak, vakmanschap, kwaliteit en eisen! Dit alles rond het varken, ons unieke vlees, onze exclusieve grondstof. Een inzet voor een gerichte, Franse en regionale productie. Dit is in onze ogen een extra waarborg voor kwaliteit.
Frankrijk, Raillencourt Ste Olle
... creaties voldoen aan de specifieke behoeften van de industrie, de horeca en grote en middelgrote winkels. Onze sauzen kunnen gekleurd of neutraal, vloeibaar of dik, mild of pittig, warm of koud zijn, of gewoon marinades. Met ons hightech laboratorium-keuken zijn we voortdurend op zoek naar het creëren van producten waarvan de kwaliteit en smaak de consumenten zullen bevallen. Onze fabriek is gecertificeerd volgens IFS Higher en sinds 2014 BRC, wat onze samenwerkingen met buitenlandse markten vergemakkelijkt.
Frankrijk, Vigneux-De-Bretagne
...groenten, bakkerij), en ook in de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg (ziekenhuizen...) Het gebruik van kwaliteitsmaterialen, roestvrij staal en polyester, stelt ons in staat om producten van hoge kwaliteit aan te bieden die zich aan alle situaties kunnen aanpassen: draaideuren, schuifdeuren, verticale hefdeuren, luiken en frames. Ons ontwerpbureau en onze productiehal stellen ons in...
Frankrijk, Schiltigheim Cedex
... INDUSYSTEM ondersteunt zij u bij de studie van uw specifieke projecten tot de opstart van de installatie van uw gereedschappen. Voor vlees: machines voor het classificeren van runderen en varkens, robotisering van de rugsnijposten, het verwijderen van hoofden, mechanisatie van het snijden van varkens, snijruimtes, automatische afvoer, robots voor het snijden van poten. Voor groenten, vis, RGD en...
Frankrijk, Luc La Primaube
...Het bedrijf BOUSQUET is gespecialiseerd in het snijden, de verwerking en de commercialisering van kwaliteitsvlees voor de RHF/BCT. Het biedt rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, schapenvlees en kalfsvlees aan. Als waarborg voor kwaliteit heeft het bedrijf sinds 2010 de vergunningen voor de distributie van BIO-vlees en Label Rouge.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Pont-Aven
... worden gehouden en gevoed met een voeding zonder GMO (voeding gebaseerd op de graanproductie van de boerderij van Terre & Paille), garanderen de productie van goed, gezond vlees van uitzonderlijke kwaliteit, bij Terre & Paille.
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
Frankrijk, Hoerdt
...vacuüm mengers, duwers, kookcellen, roken, braden, koelen, atmosferische mengers, vacuüm mengers, injectoren, snijders, zout, roken, doseren, mengsels voor vlees, vis, ovens, stoven, rookkasten, kookapparatuur, emulsifiers voor soepen, sauzen, mayonaise, mosterd, ophangsystemen en pelmachines, portionerings- en snijsystemen voor worst, vormers, paneren, kookapparatuur en friteuses, diepvriezers, transport- en handling apparatuur, wasmachines, was tunnels.
Frankrijk, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Handelsbedrijf in vlees gevestigd in Rungis, gespecialiseerd in de import/export van varkensvlees. Wij kunnen u alle soorten snits aanbieden of kopen: carcasse, schouder, carré, nek, borst, ham, snijresten, vet, ingewanden. Met dezelfde kwaliteit van service als voor varkensvlees, onze specialiteit, behandelen we ook rundvlees, lamsvlees en gevogelte.
Frankrijk, Oyonnax
... kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen toe. Ons voedsel is ontworpen om te voldoen aan alle voedingsbehoeften van uw hond en om de belangrijkste problemen te voorkomen. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, de voedingsrijke bereiding die belangrijk is voor een goede gezondheid, evenals frequente en regelmatige kwaliteitscontroles garanderen de beste kwaliteit en verteerbaarheid van ons assortiment voeding.
Frankrijk, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES is een ambachtelijke en regionale charcuterie. De kwaliteit van de varkens die door de vestigingen Bories worden verwerkt, wordt gedefinieerd door een strikte "lastenlijst". Gewicht, oorsprong, percentage mager vlees (PMV), niets wordt aan het toeval overgelaten. Het bedrijf Bories werkt al jaren met dezelfde leverancier om een constante kwaliteit van zijn aanvoer te...
Frankrijk, Revel
...-Pyrénées en Languedoc-Roussillon. Wij bieden een breed scala aan afgeleide gevogeltes, geheel of in stukken, in samenwerking met andere bedrijven: •Witte kalkoen •Vette eend •Magere eend •Magere eend •Konijn •Kwartels, duiven, eieren Deze partners werken al vele jaren met ons samen in dezelfde geest van kwaliteit en traceerbaarheid, met vlees dat altijd afkomstig is van dieren die in Frankrijk zijn grootgebracht, geslacht en verwerkt.
Frankrijk, Quimper
...LIMA ontwikkelt en commercialiseert een compleet assortiment: • Scheiders voor bot/vlees – VSM (Mechanisch Gescheiden Vlees) • Ontbeenders voor grof vlees of gestructureerd vlees, met een laag calciumgehalte • Ontzenuwers met controle over de C/P-verhouding. (Eindproduct van hoge kwaliteit, lage temperatuurstijging, zonder voorvermalen, hygiëne, eenvoudige en snelle demontage...
... gebruiken machines die door URSCHEL zijn vervaardigd: slijpmachines, molens, cubeermachines, raspen en snijders. Met meer dan 100 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van verkopers en personeel om de aftersales en ondersteuning aan klanten te waarborgen, blijft de belangrijkste zorg van URSCHEL altijd dezelfde: het produceren van machines voor dimensionale reductie van de hoogste kwaliteit voor de voedingsmiddelenindustrie.
Professionals in de worstmakerij sinds meer dan dertig jaar, bieden wij een breed scala aan natuurlijke darmen (schapen darmen, varkens darmen, rundvlees darmen, paarden darmen) voor de charcuterie, evenals merguez-kruiden, chipolata-kruiden, bloedworstkruiden, professionele messen voor de slagerij, Esse-haken, vleesmolen, vleesmengers, vleesscheppers, vacuümmachines. Al onze producten zijn van gecontroleerde kwaliteit.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play