Frankrijk, Brive La Gaillarde
...De must-have om een gerecht 'gastronomisch' te maken, de Porcini-molen! Ideaal voor rijst, sauzen, gegrild vlees, soepen... 100% extra Porcini. Pot van 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Met mate doseren... Als je van pittig houdt, voeg het dan aan het begin van de bereiding toe; als je echter alleen een lichte pittigheid wilt, voeg het dan aan het einde van de bereiding toe. Te gebruiken met vlees, vis, sauzen, groentegerechten... DE VOORDELEN Pittige peper stimuleert de spijsvertering, vooral van vetten, en verlicht pijn. Gebruik het met mate om te genieten van de smaakvoordelen!
Portfolio (28)
Frankrijk, Le Plessis Trevise
...Deze mengmachine is een veelzijdig apparaat dat u zal ondersteunen bij uw bereidingen met meel, sauzen, vlees... Hij is perfect geschikt voor gebruik in de Bakkerij, Patisserie, Slagerij, Pizzeria, Catering, Restaurant, omdat hij zowel zachte deegsoorten als harde deegmengsels zoals pizza en brood kan kneden. De voordelen van dit product: - Gemakkelijk schoon te maken - Volledig roestvrij staal - Geschikt voor professioneel gebruik...
Portfolio (66)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Josselin
... patisseriecreaties, romige zuivelproducten, of zelfs innovaties op basis van vlees, vis, of zelfs vegan producten, onze ingrediënten passen zich aan een verscheidenheid aan producten aan. Bij Solutive staat innovatie centraal in onze aanpak. We onderscheiden ons door onze reactietijd en ons vermogen om markttrends te anticiperen. Door te luisteren naar de behoeften van onze partners en klanten, streven we er voortdurend naar om onze oplossingen te verbeteren en aan te passen om hoogwaardige voedingsproducten te creëren en te voldoen aan de verwachtingen van de consument van vandaag.
Portfolio (15)
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
...gevogelte, kant-en-klaar maaltijden, fruit, groenten en bakproducten; oplossingen voor het steriliseren van fruit, groenten, soepen, sauzen, zuivelproducten en diervoeding; oplossingen voor de verwerking van fruit en sap, concentraten en aseptische processen voor citrusvruchten, tomaten en andere vruchten. JBT is ook een servicebedrijf voor het ontwerp en de realisatie van geautomatiseerde handling...
Frankrijk, Raillencourt Ste Olle
SAUCES EN CREATIONS is gespecialiseerd in de productie van sauzen (voor pasta, vlees, vis, vinaigrette), soepen (romige, gepureerde, gazpacho) en smeersels. We beschikken over een breed assortiment sauzen verpakt in gebruiksvriendelijke containers (mini-flesjes, schaaltjes en tubes, zakjes en duo-zakjes, sticks en potten, knijpflessen, zakken, emmers en jerrycans, containers en big bags). Onze...
Frankrijk, Saint-Etienne
...zeevruchten - in onze Espace Surgelés: kazen, broden, groenten, diepvriesvlees, zeevruchten, desserts, frieten - in onze Espace Epicerie: conserven, sauzen, peulvruchten, gedroogd fruit, specerijen, gebak, granen en zetmeel, broden en tortilla's - in onze Espace Boissons: PET-dranken, blikken - in onze Espace Emballages: dozen, servetten, potten, bestek, zakken - in onze Espace Matériel Pro...
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
Bedrijf gespecialiseerd in de nationale distributie van diepvriesproducten voor de fastfoodsector. Groothandel en detailhandel in diepvriesproducten zoals bevroren kebabvlees, bevroren frietjes, maar ook diverse sauzen en niet-alcoholische dranken.
Frankrijk, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE in contact met de voedingsmiddelenindustrie en biedt het unieke textuurmiddelen op basis van maniok aan, zoals TAPIOCALINE, SPECIALINE en PRETALINE, die worden gebruikt in een groeiend aantal toepassingen: bewerkte vlees- en visproducten, charcuterie, bereide gerechten en sauzen, zuivel- en kaasproducten, BVP. De teams van TIPIAK INTERNATIONAL zorgen voor de commerciële aanwezigheid op buitenlandse markten voor alle consumptieproducten van de groep onder het merk TIPIAK en op professionele kanalen (industrie, horeca, thuisbezorging).
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL is gespecialiseerd in de distributie van speciale machines voor de voedingsindustrie voor: De VOORBEREIDING (Industriële snijders, Hakmachines, Mengmachines met paletten of linten of met een schraper, Wok voor bereide gerechten en sauzen, Speciale lijnen voor de bereiding van sauzen of bereide gerechten, Rijpers zonder mes, Geautomatiseerde productielijnen of...
Frankrijk, Dijon Cedex
CENTRALIAA, groothandel in voedingsmiddelen voor bedrijven, distribueert voedingsmiddelen voor de industrie: groente- en fruitvlokken, gedroogd vlees en zeevruchten, natuurlijke extracten van groenten, wijnen en azijnen, gistextracten, bouillonbereidingen, fondsen en sauzen, gecondenseerde melk, gedroogde tomaten en groenten, atomized vet, voorgekookte peulvruchten, vruchtensappen.
Frankrijk, Colombes
... en Deliveroo. In uw restaurant in Colombes profiteert u van kwaliteitsvlees tegen de beste prijs. De menu's zijn beschikbaar vanaf €9,90 's middags en €12,90 's avonds doordeweeks. De gerechten variëren van €9,90 tot €49,90. Om uw vlees te vergezellen, biedt Le Shérif onbeperkte huisgemaakte bijgerechten en sauzen aan. Ontdek de beste stukken rundvlees van Franse afkomst en ras, zoals entrecôte...
Frankrijk, Vaulx En Velin
PARTNER DISTRIBUTEUR VOOR SNACKKETENS. DRANKEN. HALAL VLEES. BLOEM. VERPAKKING. SAUZEN. IN DE REGIO RHÔNE-ALPES 69 GROOTHANDEL, HALFGROOTHANDEL EN DETAIL.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play