Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.
Frankrijk, La Capelle En Thiérache
... melkverzameling in een unieke productiezone met een identiek lastenboek voor iedereen en de verkoop van melk via verschillende afzetkanalen om economische zekerheid te waarborgen; de bevoorrading, advies, verkoop van reinigings- en hygiëneproducten voor de melkproductie, en diervoeding.
Frankrijk, Saint Medard D'eyrans
...Sinds meer dan 60 jaar produceert Le Petit Basque wrongel en yoghurt van schapenmelk en heerlijke, smakelijke desserts. De zuivelfabriek Le Petit Basque is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melk, room en verse producten. Het is gevestigd in Saint Médard d'Eyrans, in de regio Bordeaux, en heeft een nationale uitstraling door de verkoop van zijn yoghurt en zuivel desserts. De...
Frankrijk, Reze
Specialist in de productie van PET-preformen voor de verpakking van vloeistoffen, heeft SGT (Société Générale des Techniques) een gevarieerd en compleet assortiment van 155 preformen waarmee het aan alle behoeften van bottelaars kan voldoen: water, frisdrank, olie, azijn, verse en UHT-melk, sap, wijn, huishoudelijke en onderhoudsproducten. Door het produceren van monocouche PET-preformen voldoet...
Frankrijk, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS is een regionale merk, gespecialiseerd in diepvriesgerechten op basis van Aligot, een typisch gerecht uit de Aveyron, en regionale gerechten. De productiewerkplaats, gebouwd in 2019, is gevestigd in Flagnac, in het noorden van de Aveyron, en draagt bij aan de waardering van de lokale en regionale landbouw. De melk voor de productie van verse Tome wordt verzameld in de Aveyron, de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Nogent-Sur-Seine
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.
Opgericht in 1960, is de zuivelcoöperatie JEUNE MONTAGNE gevestigd in Laguiole in Aubrac. De zuivelcoöperatie is gespecialiseerd in de productie van kaasproducten uit de Aubrac van rauwe melk. Gevestigd in het hart van de Aubrac, produceert Jeune Montagne de Aligot van de Aubrac en de Verse Tome van de Aubrac. Ze is ook de belangrijkste producent van de Laguiole A.O.P. kaas van rauwe en volle...
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
Frankrijk, Saint Arnoult En Yvelines
Gelegen in Saint Arnoult in Yvelines, in het departement Yvelines (78), biedt Le Cellier à Fromages een selectie van A.O.P. rauwmelkse kazen, maar ook van boerderijkazen die op een meer vertrouwelijke manier worden geproduceerd. Marie Montini, kaasmaakster opgeleid door een van de beste vakmensen van Frankrijk, biedt ook ultra verse zuivelproducten aan: boter, rauwe melk, verse kaas (zacht of...
Frankrijk, Verdun
Cloche d’Or is een zuivel- en kaasfabriek in Pont de Ruan. Ze maken verse geitenkaas, gevormd volgens traditionele methoden. Producent van geitenkaas. Beschermde oorsprongsbenaming (AOP). Vers en gerijpt. Van rauwe melk. Van gepasteuriseerde verse melk.
Frankrijk, Pont De Ruan
Cloche d’Or is een zuivel- en kaasfabriek in Pont de Ruan. Ze maken verse geitenkaas, gevormd volgens traditionele methoden. Geitenkaas. Beschermde oorsprongsbenaming. Vers en gerijpt. Van rauwe melk. Van gepasteuriseerde verse melk...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play