Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
Frankrijk, Aix En Provence
ADS FOOD is importeur van geselecteerde hoogwaardige voedingsproducten. Wij bieden aromatische oliën, kruiden voor grillen, marinades, specerijen, paneermeel, paraffine, gedroogde kruiden, ketchup, sauzen en gedroogde sauzen.
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Longessaigne
... supplementen. De producten die aan u worden aangeboden zijn bedoeld om te voldoen aan uw verschillende doelen, van gewichtstoename tot verbetering van uithoudingsvermogen en gewichtsverlies. Naast de verkoop van voedingsproducten (eiwitrepen, sauzen en vetarme kruiden). Online winkel gewijd aan fitness, bodybuilding, schoonheid en gezondheid die supplementen, apparatuur, materialen, kleding en accessoires van Franse kwaliteit aanbiedt. Opgericht door een gepassioneerde voor gepassioneerden.
Frankrijk, Cuincy
... gebruiksvriendelijke producten om al uw bereidingen op smaak te brengen en te versterken, waaronder: kruiden, zoete en scherpe peper, Piment d'Espelette, kaneel, knoflook, pepers, gember, curry, kurkuma, maanzaad, Oosters mengsel, Colombo mengsel, Tex Mex mengsel, Tandoori mengsel, Wok mengsel en nog veel meer. Wij bieden ook gedroogde hartige culinaire hulpstoffen voor uw koude bereidingen, soepen...
Frankrijk, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes is een bedrijf dat specerijen, azijnen, sauzen en andere condimenten produceert en verhandelt. Het ontwikkelt een assortiment van hoogwaardige condimenten, kruiden en delicatessen, bereid volgens recepten en met producten van hoge kwaliteit uit de regio.
Frankrijk, Ustaritz
...Opgericht in 1996, is de Maison du Piment gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige Piment d’Espelette AOC AOP. Naast de poeder van Piment d'Espelette, produceert en commercialiseert de Maison du Piment ook touwen van Piment d'Espelette AOC AOP, oliën, azijn en mosterd met Piment d'Espelette, zouten met Piment d'Espelette, sauzen met Piment d'Espelette en Baskische tapas met Piment d'Espelette. De Maison du Piment verkoopt zijn specialiteiten op basis van Piment d'Espelette in Frankrijk en in het buitenland.
Frankrijk, Raismes
Covinor is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de verwerking en verpakking van azijnen, vinaigrettes, sauzen, mayonaises, Dijon-mosterd, enz. Onder de belangrijkste azijnproducenten in Frankrijk biedt Covinor zijn producten aan in 90% van de voedingsdistributie en exporteert het nu naar meer dan 50 landen verspreid over 5 continenten.
... aroma en en een mooie rood/oranje kleur. Het heeft vele mogelijkheden in de gastronomie zowel puur als gemengd in kruidenmixen. Piment d'Espelette is beschikbaar in potjes van 50 gram maar ook in zakken van 250 gram, 1 kg en 5 kg.
Portfolio (1)
Frankrijk, Ramillies
Leveranciers van kruiden voor kip, Mexicaanse kruiden, kruiden voor merguez, kruiden voor worstvlees met of zonder kleurstof, kruiden voor barbecueworstjes, kruiden voor patés, kruiden voor droge worst, kruiden voor knoflookworst, additieven voor ham. Leveranciers van aluminium verpakkingsschalen voor catering, plastic schalen, bestek, voedselreinigers. Voedselbacteriedodende middelen.
Frankrijk, Grans En Provence
Tropic Apéro positioneert zich als leider op de markt van de 4e generatie olijven in grote en middelgrote supermarkten. De missie van Tropic Apéro is om olijven te verrijken met groenten, specerijen, kruiden en sauzen. De verpakking van onze bereidingen maakt gebruik van de twee technieken die de versheid en kwaliteit het beste behouden: pekel en een beschermende atmosfeer.
Frankrijk, Champsac
...Innovatie en respect voor de Franse gastronomische tradities zijn vandaag de dag, net als gisteren, de twee leidende principes van het huis DELOUIS. Om deze principes in de praktijk te brengen, beschikt het huis DELOUIS over een eigen R&D-laboratorium. Franse fabrikant van mosterd, kruiden en smaakmakers. Uitvinder van azijn met verse frambozen. In 1991 heeft het huis DELOUIS de eerste mayonaise zonder conserveermiddelen uitgevonden. Fabrikant van emulgerende vinaigrettes met oude mosterd of Dijon-mosterd.
Frankrijk, Prigonrieux
...Sinds 1790 produceert de VINAIGRERIE GÉNÉRALE onder het merk VINAIGRE TÊTE NOIRE fijne azijnen, klassieke azijnen, vinaigrettes, specerijen, cèpes en "grote schoonmaak" azijnen. De producten uit de lijn "Grote Schoonmaak" zijn 100% natuurlijk en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het reinigen van planchas. Onder de azijnen produceert het bedrijf de volgende azijnen: balsamicoazijn uit Modena, oude wijnazijn, Bordeaux wijnazijn, sherryazijn, appelazijn, witte wijnazijn, enz.
Frankrijk, Mundolsheim
...Als onderdeel van de Moguntia Food Group AG, gevestigd in Oostenrijk, commercialiseert Haya France een breed scala aan gedroogde producten met verschillende texturen: poeder, pasta, 'vloeistoffen' of granulaat zoals sauzen, fondsen en sappen, soepen en bouillons, marinades en kruiden, specerijenmixen, voor vegetarische diëten, enzovoort..... De groep biedt productlijnen zonder allergenen...
Frankrijk, Stutzheim
...Kruiden / Marinades / Sauzen / Kruideniers / Culinaire Hulp / Witte Roux...
Frankrijk, Malville
Frankrijk, Paris