Frankrijk, St Paul De Varax
...ADORLA Specialist Hout & Kolen biedt u de grootste keuze aan producten die het hele jaar door beschikbaar zijn tegen de beste prijs met levering aan huis. Directe online verkoop, levering door heel Nederland, al uw behoeften voor verwarming of koken. Anthraciet Kolen, Boulet Starcite, Petroleum Koks, Lignite Briketten, Smidskolen, Houtblokken, Geperst Hout, Dag- en Nachtblokken, Zak Houtskool, Houtskool van Restaurantkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de directe verkoop van goedkope Hout en Kolen met levering aan huis!
Frankrijk, Pleucadeuc
... te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team gericht op toegepaste research met drie chef-koks - Een R&D-laboratorium dat is gewijd aan de ontwikkeling van producten en een klantontvangstruimte - Een semi-industriële proefwerkplaats - Een getraind panel voor interne proeverijen. Twee industriële productielocaties van meer dan 12.000 m2, gewijd en gecertificeerd, hoogtechnologisch en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris 17
... bijbehorende kosten om de beste kwaliteit en de meest eerlijke prijs te garanderen. Voortdurend onderzoek en proeven om de volgende gastronomische schat te ontdekken.\n\nLES MEILLEURES SAVEURS\n\nDe heerlijke smaken van de beste truffels ter wereld, zodat elke maaltijd een memorabele culinaire ervaring wordt. Gemakkelijk te gebruiken, voor fijnproevers, liefhebbers van charcuterie en professionele koks...
Frankrijk, Bois-Grenier
... is tegenwoordig een sterke verwachting van consumenten en gasten, waarvan de uitdaging verder gaat dan alleen hun wens: het bevorderen van het behoud en de groei van de lokale economische structuur voor de productie van groenten en fruit plaatst ons in het hart van duurzaamheids- en milieubehoudsbeleid. Charlet biedt dagelijks oplossingen aan distributeurs en koks op het gebied van de bevoorrading...
Sinds 1968 helpt mijn vader me actief bij het maken en repareren van violen, altviolen en celli. Hij was gevestigd in Parijs (in de Marais). Hij en ik hebben besloten dat de waarde van onze kunst ook bekend kan worden in Noord-Bourgondië. Net zoals de grote koks tegenwoordig in de provincie te vinden zijn, willen wij het vakmanschap van mijn vader, die nu 50 jaar ervaring in de instrumentenbouw...
Frankrijk, Livron-Sur-Drôme
Eken is een Frans merk dat slimme en stevige keukengerei en tafelaccessoires ontwerpt en vervaardigt. Gepassioneerd door techniek en koken, werken we samen met uitvinders en koks om steeds praktischere en designgerichte keukengerei aan te bieden. Onze aanpak is eenvoudig: kwaliteitskeukengerei produceren om onze klanten tevreden te stellen. Maar ook om uitvinders van culinaire objecten te...
Portfolio (5)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... een groot aantal Indiase specialiteiten, Halal, Vegetarisch en Veganistisch, die aan al uw wensen zullen voldoen. Uw gerechten worden op verzoek gekruid. Een adres dat we aanbevelen aan alle liefhebbers van de Indiase keuken. Dit restaurant, geopend 6 dagen per week sinds 2003, presenteert een keuken die rechtstreeks uit India komt, met zijn smaken en gerechten doordrenkt met specerijen. De koks...
Frankrijk, Pujols
... afkomstig zijn uit geïntegreerde en perfect beheerde ketens. Onze oliën zijn uniek, elegant en 100% natuurlijk. Er komt geen chemische toevoeging aan te pas in onze productiemethode. Ons proces wordt toegepast op al onze oliën en producten om u ingrediënten van superieure kwaliteit te garanderen. Onze oliën kunnen alledaagse gerechten verrijken, chef-koks recepten verheffen, maar ook cosmetische...
Frankrijk, Paris
... aanbiedt. Ons doel: de Middellandse Zee op je bord brengen! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de ingrediënten en specerijen, en de nauwkeurigheid van de koks die zorgen voor een uitstekende culinaire reis. De meest populaire en iconische voorgerechten en kant-en-klare maaltijden zijn samengesteld en geïnspireerd door de authentieke Tunesische keuken. Het geheim van deze...
Portfolio (20)
Frankrijk, PARIS
De Nationale Unie van Hotels, Restaurants, Cafés en Catering, SYNHORCAT, is ontstaan uit een fusie tussen de Nationale Unie van Restaurateurs, Limonadiers en Hotels (S.N.R.L.H.) en de Franse Unie van de Hôtellerie (S.F.H.), de oudste beroepsorganisaties van Frankrijk (aangezien ze respectievelijk zijn opgericht in 1876 en 1871), waaraan de Professionele Unie van Ambachtelijke Koks (U.P.A.C.) is toegevoegd.
Frankrijk, Paris
...Mastrad is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de verkoop van innovatieve culinaire accessoires met een creatief design. Al meer dan 20 jaar zetten we "de kunst van het nuttige" in voor koks, voor alle koks. En dat zal niet snel veranderen.
Frankrijk, Castets
... vissen van de veiling van Saint Jean de Luz of de Adour (chipirones, witte tonijn, lamprei...). Al onze conserven worden bereid en gekookt in ons atelier van 600m2 volgens CEE- en HACCP-normen, door ons team van drie koks.
Frankrijk, Berck
... draagbaarheid. Het moet gezegd worden dat dit het meest verkochte mes ter wereld is. De site biedt echter ook andere soorten messen te koop aan: met name het zakmes (automatisch), vlindermes of zelfs jachtmes. Om de ruime keuze te benadrukken, weet dat er zelfs een categorie op de site is gereserveerd voor keukenmessen. Een waar genoegen voor professionele koks die zich kunnen uitrusten met zeer hoogwaardige materialen. Op le-couteau.com zijn er verschillende leveringsmethoden mogelijk: bij je thuis of op een afhaalpunt. De garantie dat je je pakket altijd heel gemakkelijk kunt ontvangen!
Frankrijk, Tremblay En France
...Alimat Tremblay is gespecialiseerd in de constructie en fabricage van handmatige en semi-industriële apparatuur voor de sectoren van de patisserie, koekjesindustrie, catering en hartige producten. Onze producten: spuitmachines, koekjesrotators, doseerinjectoren, doseermachines, transferpompen, taartvormers, glazuurmachines, Bain Marie-koks, plaatreinigers, bolvormers, glansmachines, tartletmachines, one shot, temperers / omhulmachines, chocoladefonteinen.
Frankrijk, Cergy Pontoise
Kom ontdek de nieuwe talenten die door Pool Events Productions zijn onthuld, voor unieke evenementen. Artiesten, koks, illusionisten, enzovoort... Uitmuntendheid en creativiteit staan centraal! Als u op zoek bent naar nieuwe trends op het gebied van communicatie, zult u onze gepersonaliseerde marketingconcepten waarderen. Voor meer informatie, neem contact met ons op: 01.30.17.09.55...
Frankrijk, LEVALLOIS-PERRET
La Cuisine Collective is de marktleider in de vakpers binnen de sector van de collectieve voeding in Frankrijk. Dit tijdschrift is bedoeld voor alle betrokkenen in het beroep (managers, beheerders, inkopers, chefs-koks, koks, groothandelaars, industrieën, distributeurs, enzovoort...).
Frankrijk, Heudebouville
Cuisine Solutions Europe biedt een breed scala aan sous-vide bereide voedingsproducten die niet alleen een onmiskenbare smaakkwaliteit garanderen, maar ook een groot gebruiksgemak. Met aanwezigheid in de Verenigde Staten, Frankrijk en Chili is de bekendheid internationaal. Met een assortiment van ongeveer honderd producten biedt Cuisine Solutions Europe oneindige flexibiliteit voor alle professionele koks.
Frankrijk, Montreuil
Opgericht in 1994, heeft het merk FIGCO zich snel gepositioneerd als leider in het ontwerpen van kookapparatuur voor de Aziatische horeca. Onze apparaten, zoals wokbranders, draakbranders en krachtige fornuizen, zijn ontworpen op basis van de behoeften van koks. Om zo goed mogelijk aan de huidige regelgeving te voldoen, ondergaan al onze apparaten jaarlijkse controles. Onze branders zijn...
Frankrijk, Vailly Sur Aisne
... aan te bieden: kruidnagel, pepercollectie, gemalen sumak, vanille, za'atar, roze bessen, kaneel, combava, zouten, ... Onze klanten zijn delicatessenwinkels, professionals in de voedingssector, restauranthouders, chef-koks, patissiers, maar ook bedrijven of ondernemingscommissies voor zakelijke geschenken en culinaire geschenkpakketten.
Frankrijk, Saint-Félix Lauragais
... laten functioneren van een ambachtelijke conservenfabriek: onberispelijke grondstoffen, het onderzoek en de toepassing van de traditionele recepten die ons zijn nagelaten. Hij liet daarom een conservenfabriek bouwen op de Ferme de Bordeneuve en nam een van die beroemde koks uit Lauragais in dienst: mevrouw Sicard, die, ondanks haar zoete stem en grootmoederlijke glimlach, haar keuken met een...
Frankrijk, Canejan
...HUMBLOT is een bedrijf dat evenementen organiseert. HUMBLOT biedt op maat gemaakte diensten aan, afgestemd op uw projecten, waarbij vakmanschap, esthetisch gevoel en originaliteit samenkomen. Projectmanagers, chef-koks, maîtres d'hôtel, serveerders, chauffeurs, bezorgers... al deze medewerkers, met hun diverse beroepen en talenten, zorgen voor de show van uw evenementen. HUMBLOT organiseert congressen, seminars, inauguraties, productlanceringen, incentive-avonden...
Frankrijk, Blaringhem
... de koks aan de kookplaten is onze prioriteit. Afzuiging, rookafvoer en compensatieblowing zijn onze specialiteit, we bieden ook de fabricage en installatie van RVS achterwanden en afwerkingsstukken in fijn plaatwerk aan.
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Massy
... metingen en exclusieve stoffen is elk op maat gemaakt ontwerp een uniek juweel dat een leven lang meegaat. Men zegt vaak dat de beste koks veeleisend zijn over hun ingrediënten, en dat geldt ook voor de meesterontwerpers van op maat gemaakte kleding. Onze op maat gemaakte kledingstukken worden vervaardigd met vakmanschap van weleer, een bijzondere aandacht voor de afwerking en een toewijding aan klanttevredenheid.
Frankrijk, Levallois-Perret
... gezondheid te behouden. Als u een speciaal dieet volgt, kunnen onze diëtisten uw menu's aanpassen aan uw dieet. Na een eerste contact bij u thuis om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen, gaan onze chef-koks aan de slag om u warme maaltijden te leveren, bereid met verse en seizoensgebonden producten. Voor meer informatie kunt u gerust onze website bezoeken en contact met ons opnemen!
Frankrijk, Neuilly Sur Seine
Frankrijk, Soufflenheim
Poterie Ernewein-Haas, pottenbakker uit Soufflenheim - Alsace: al generaties lang maken en verbeteren wij gebruiksmodellen die in hun eenvoud van gebruik en hun genereuze bijdrage aan smaken, zowel de lokale koks als de grootste chefs van de Franse gastronomie tevredenstellen. Wij worden benaderd door hotelscholen uit verschillende landen, die hun koks het vak van deze traditionele en regionale...
Frankrijk, Le Cannet
... door degenen die Tunesië bezoeken en de ongeëvenaarde smaak van fruit en groenten ontdekken, die ze graag terug willen vinden op hun bord in Europa, en meer specifiek in Frankrijk. Een keer contact met ons opnemen, maakt van u een trouwe klant door de kwaliteit en de keuze van onze fruit en groenten, die grote chef-koks hebben betoverd tijdens hun bezoek aan onze grootste Tunesische restaurants...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play