Frankrijk, Comines
... Wafels Luikse Wafels, Klassieke Wafels, Gevulde Wafels. Pasta om te smeren Originele Speculoos LOTUS om te Smeren 400g, Originele Speculoos LOTUS om te Smeren Crunchy 380g. Frangipanes Frangipane 4x1p, Mini Frangipanes 6x1p. Dinosaurus DINOSAURUS Chocolade 4x3p, DINOSAURUS Melkchocolade 4x3p, DINOSAURUS GEVULD Chocolade 6x2p, DINOSAURUS GEVULD Melkchocolade 6x2p. Patisserie Pur Boter Le Glazik Bretonse Madeleines, Vierkwarts, Mini Taarten, Galettes, Bretonse Taarten.
Frankrijk, Paris
DE FRANSE ESPRESSO. Verkoop en distributie van koffie, thee, chocolade en PROFESSIONELE koffiemachines. Wij branden voor wie op zoek is naar een uitstekende koffie en een kwaliteitsimago à la française. Onze ethiek van kwaliteit en de inzet van onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Onze unieke cultuur van kwaliteit vormt onze waarden: respect voor het gebrande product, tevredenheid van onze klanten. NEEM CONTACT OP, WE ZULLEN BLIJ ZIJN U TE ONTVANGEN.
Frankrijk, Vannes
... 'crumbles' = knapperige inclusies en decoraties - Gekruide croutons en gefrituurde inclusies - Gedroogde kazen - Vleeswaren - Italiaanse kazen - Verwerkte groenten: Halfgedroogd, geconserveerd, in blik - Plantaardige oliën - Gedroogde of geconserveerde vruchten - Noten en afgeleiden: Hazelnoten, Pistachenoten - Suikervullingen en glazuren met tussenliggende of anhydride vochtigheid - Chocolade...
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Frankrijk, Neuf-berquin
... specialiteiten zoals peperkoek, mede, hypocras, moretum, rosé honing, chocolade, nougat..... Een tweede deel: de bijenteeltmaterialen voor zowel amateur- als professionele bijenteelt; u vindt al het moderne materiaal om uw relatie met de bijen te vergemakkelijken: bijenkasten in verschillende afmetingen, bijenhoudersoutfits, honingextractiemachines, accessoires voor het kweken van koninginnen, alle glazen of plastic potten voor de verpakking en nog veel meer.... Een derde deel, het bijenmuseum, voor jong en oud.
...smoothies), koude dranken (smoothies, siropen, ijsthee), warme dranken (chocolade, thee). Zoute (chips) en zoete snacks (koffiekoekjes, biscotti, snoep) van hoge kwaliteit en uniek. Gespecialiseerde apparatuur: professionele blenders, professionele chocolademachines, professionele citruspersen, barista-apparatuur, slagroomspuiten, professionele filterkoffiemachines. Verpakkingen voor warme dranken...
Frankrijk, Guewenheim
...Kwaliteits-pâtissier, chocolatier & ijsmaker in Guewenheim. De Boutique J2B, gelegen nabij Thann, Masevaux, Mulhouse en Cernay in Haut-Rhin, biedt gebak, chocolade, ijs en banket voor fijnproevers en gourmets.
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanale chocolatier, deelt zijn passie voor chocolade met u. Zijn chocolade is het resultaat van een vakmanschap dat moderniteit en traditie combineert. Hij investeert in een ultra moderne en efficiënte productie-installatie, die het mogelijk maakt om traditioneel ambachtelijk werk te combineren met industriële precisie. Een assortiment van meer dan 150 smaken met fruit, bloemblaadjes, specerijen, zaden...
Frankrijk, Sausheim Cedex
...Décors & Créations, opgericht in 1994, is gespecialiseerd in de productie van chocolade decoraties, voedselzeefdruk en thermo-gevormde mallen. Het bedrijf heeft twee recente productielocaties in Mulhouse - Sausheim, waarvan het hoofdkantoor is gewijd aan zeefdruk en chocolade decoraties van 1500 m². Met zijn historische vakmanschap, met name door de integratie van CHOCOSIEGEL, dat erkend is in de creatie van thermo-gevormde mallen, blijft Décors & Créations zich perfectioneren om u nog beter van dienst te zijn.
Frankrijk, Perpignan
CEMOI is een bedrijf dat zich uitsluitend richt op chocolade. CEMOI produceert chocolade in al zijn vormen voor industriële doeleinden. Er is chocolade in vloeibare of vaste vorm: Coating, bakkerijstokken, druppels en chips, tank, cacaomassa, … Cacaopoeder, vloeibare of vaste glazuurpasta, vloeibare of vaste vulling,… Om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, beschikt CEMOI over een zeer breed assortiment chocoladeproducten, bovendien dekt het bedrijf alle productsegmenten van instapniveau tot zeer hoog segment.
Frankrijk, Saint-Lo
...Kadodis selecteert in Frankrijk en België ambachtslieden en kleine MKB's die bekend staan om hun vakmanschap en de kwaliteit van hun chocolade, koekjes, taarten en fruitpasta's. Geniet van zijn heerlijke pralines, fijne pure chocolade, ganaches, fantasietruffels, pralinés, mendiants, krokante lekkernijen, cerisettes, orangettes, fruitpasta's, nougats. Het koninkrijk van chocolade. De lekkernijen van Charlotte.
Frankrijk, Salles-Et-Pratviel
... traditionele en authentieke manier, met respect voor het vakmanschap van de meester-chocolatiers, waarbij een concept van gezondheid en welzijn wordt geïntegreerd. Alle chocolade wordt gemaakt van gebroken bonen volgens een traditionele methode.
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
Frankrijk, Luc-Sur-Aude
... wensen van onze ontwerpers. Chocolade aanbieden voor alle gelegenheden, verlangens of voor elke attentie die het leven verfraait. Paris Chocolat is ontstaan uit de wens om een breder publiek te bereiken met een bedrijf dat in 1951 onder de naam Nougalet is opgericht, en zo te profiteren van een unieke knowhow van meer dan 60 jaar, ambachtelijke methoden en een selectie van de beste ingrediënten. Paris Chocolat heeft een perfecte symbiose weten te creëren tussen ambachtelijke knowhow en de wensen van onze ontwerpers.
Le chocolat des Français is een nieuw merk dat ambachtelijke chocolade aanbiedt, 100% pure cacaoboter en gemaakt in Frankrijk.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Frankrijk, Fecamp
...Olivier HAUTOT en zijn team, meesters in de kunst van het combineren van nieuwe smaken en subtiele aroma's, laten u genieten van een hele reeks pure cacaoboter chocolade, speciaal gemaakt voor het plezier van uw zintuigen.De geneugten van ambachtelijke chocolade.Het respect voor smaak door traditie. Ontdek onze creaties van chocoladebonbons en laat u verleiden door onze collectie Hautot bonbons.
Frankrijk, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
De chocolaterie LAIA Txokolategia is gelegen in het hart van het Baskenland, in Baïgorry, een land van tradities en gastronomische schatten. Het is een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën die nog werken met cacaobonen om alle stappen van de transformatie naar chocolade te beheersen. Wij bieden u ons brede assortiment producten aan op verschillende verkooppunten in het departement 64.
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
Frankrijk, Quiberon
... vullingen zoals pralines, ganaches, caramels, nougatines, marsepeinen... Bezoek de online winkel van Henri Le Roux om de verfijning en elegantie te ontdekken! U vindt er onze assortimenten van pure of melkchocolade, onze chocolade tabletten van grote cacaobonen met nobele oorsprong! Laat u ook verleiden door de caramels van Henri Le Roux, naast de heerlijke CBS® zijn er meer dan 10 fruitige smaken om te ontdekken! En niet te vergeten onze andere lekkernijen: de Caramélier®, een smeersel met CBS® (Caramel au Beurre Salé), of de Bonsoncoeur®, een fijne chocoladepasta.
Frankrijk, Paris
... diabetici, bieden we ook een assortiment suikervrije chocolade aan. Tot slot vindt u diverse delicatessenproducten, zoals jam, gearomatiseerde suikers, speculaas en peperkoek. Kom ons bezoeken in onze winkel in Parijs, in het hart van het 5e arrondissement. We verwelkomen u van dinsdag tot zaterdag. Daarnaast kunt u ook onze website bezoeken: www.ambresucre.fr...
Frankrijk, Benfeld
Gespecialiseerd in eetbare decoraties, biedt PCB CREATION professionals in de patisserie en horeca een zeer breed scala aan decoraties: kant-en-klare decoraties van chocolade of marshmallow, doe-het-zelf decoraties, decoraties voor chocoladebonbons of desserts, allemaal producten die hen helpen bij het decoreren. PCB is voortdurend op zoek naar nieuwe processen om te voldoen aan de behoeften van...
Frankrijk, Tulette
...Le Comptoir de Mathilde, een Franse en ambachtelijke productie sinds 2007. Fijne delicatessen, chocolade, smeerpasta's, babas, allemaal traditionele recepten voor het plezier van fijnproevers en originele cadeau-ideeën. Meester in de kunst van het maken van de beste chocolade en specialist in Franse smeerpasta, zonder palmolie en zonder GGO's, onthullen wij ons ambachtelijke vakmanschap. Ontdek...
Frankrijk, Perpignan
In 1995 werd de dochteronderneming DIPA opgericht en ontwikkeld door de groep Cemoi. DIPA is opgericht om te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de horeca (chocolatiers, patissiers en ijsbereiders) die specifieke eisen stellen aan chocolade en snoepgoed. DIPA profiteert zo van de kwaliteit van de chocolade die door Cemoi wordt geproduceerd, die onder andere een fabriek in Ivoorkust...
Frankrijk, SERRES-CASTET
...Ambachtelijke productie van snoep, fijne chocolade, gedroogd fruit en amandelen omhuld met chocolade van hoge kwaliteit. Assortiment van snoep en chocolade-specialiteiten, waaronder de beroemde GEBRANDEDE DRUIVEN, gemarineerd in grote cru's zoals Sauternes, Jurançon... Sinds 1945, het jaar van oprichting van de chocolaterie door Guy Verdier, zet de 3e generatie zich in om het nobele karakter van...
Frankrijk, Troyes
...Etablissement Jacquot & Cie is al meer dan 40 jaar specialist in chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van chocolade lekkernijen die voortkomen uit overstock of onverkochte producten. Wij zijn experts in seizoensgebonden chocolade met mallen (Kerst & Pasen) onder aluminium en chocolade lekkernijen.
Frankrijk, Houlgate
...Het familiebedrijf Patrelle bestaat nu al meer dan anderhalve eeuw. Aan de basis van dit bedrijf stond één enkel product: het Patrelle-aroma. Patrelle is tegenwoordig uitgegroeid tot een breed scala aan producten: de aroma's nog steeds (Patrelle-aroma, balsamico, barbecue, rundvlees) maar ook de vruchtensauzen (frambozen, aardbeien, rode vruchten, abrikozen, zwarte bessen, abrikozen-mango) en chocolade.
Frankrijk, Damville
...Chocolatier sinds 1948, Michel Cluizel behoort tot de weinige Cacaofèviers (verwerkers van cacaobonen) ter wereld. Hij vervaardigt uitzonderlijke chocolade in zijn ateliers, in het zuiden van Normandië, waar 240 mensen werken. Michel Cluizel zet zich op unieke wijze in voor kwaliteit, wereldwijd, bovenop biologische chocolade of 'puur cacaoboter', door al zijn donkere, witte en melkchocolade te garanderen. Vanaf de cacaoplantages, suikerriet en vanille, is de chocoladeproductie een groot avontuur waarin ervaring, expertise en vakmanschap van de chocolatier samenkomen.
Frankrijk, Saint Mard De Réno
... specialiteit, hennep, is daar een voorbeeld van. We hebben al 9 afgeleide producten van hennepzaad: hele zaden, gepelde zaden, olie, meel, eiwit, koekjes, chocolade, balsem! Onze eerste verkoop: de lentillon, fijner en beter verteerbaar dan de klassieke linze. De volgende: quinoa, spelt. De volkorenmeel maar met een fijne maling voor dagelijks gebruik: zachte tarwe, harde tarwe, grote spelt...
Portfolio (15)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play