...Beschrijving
De plantaardige perskoek van karanja is het droge residu dat wordt verkregen uit de olie-extractie van de noten van de pongolote boom of Indische beuk. De olie wordt in de cosmetica gebruikt voor huidbescherming en haarverzorging.
Deze organische meststof wordt in de biologische landbouw gebruikt vanwege de langzame en geleidelijke stikstofafgifte en zijn beschermende eigenschappen...
...Product verkregen uit de perskoek of de pellets (bijproduct). Deze worden verkregen tijdens het persen van de ongeschilde en rauwe zaden van Sacha Inchi.
Dit perskoek of deze pellets ondergaan een proces van extrusie, drogen en malen, wat aan het einde van het proces een fijne poeder oplevert.
Natuurlijk
Met Kurkuma
Met cacao
Gebruik en voorbereiding door de klant / consument
Product bestemd voor...
...Melkchocolade is chocolade die gewoonlijk tussen de 25 % en 40 % cacao en cacaoboter bevat, melk meestal in de vorm van melkpoeder, evenals suiker. Melkchocolade werd in 1875 uitgevonden door Daniel Peter in Vevey, Zwitserland. Hoe wordt chocolade gemaakt? Er worden boter en vloeistof geëxtraheerd, die worden gedesodoreerd en in vormen gegoten, en de perskoek, die wordt vergruisd om cacaopoeder te worden. Cacaomassa en cacaoboter die uit de pers komen, worden gemengd om chocolade te verkrijgen. Voor pure chocolade wordt suiker toegevoegd; vervolgens melkpoeder voor melkchocolade.
...Onze hennepmeel is afkomstig van hennepzaden, ook wel chènevis genoemd, en is afkomstig van de teelt van Cannabis met een extreem laag THC-gehalte (<0,2%) in overeenstemming met de wetgeving. Zeer rijk aan vezels (40%) en eiwitten (33%). Verkregen met onze molen uit de perskoek die ontstaat bij het persen van de zaden voor de productie van hennepolie.