Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
LA BRASSERIE DE VAUCELLES, gelegen in de Hauts-de-France, is een ambachtelijke brouwerij die de monastieke brouwtraditie van de 12e eeuw respecteert. Wij vervaardigen onze natuurlijke bieren met lokale grondstoffen, goed ingekocht en zorgvuldig geselecteerd: - het bronwater van Vaucelles - mout - gist - hop Wij gebruiken geen chemische producten, aroma's of behandelingen. Al onze bieren zijn puu...
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
...Bouchées van natuurlijke gerookte zwarte wijting / Bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Bouchées van kabeljauwfilet gemarineerd met tomaten en basilicum / Bouchées van gerookte kabeljauwfilet gemarineerd in Thaise stijl / Assortiment van bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Thaise stijl / Tomaten-basilicum.
Portfolio (1)
Frankrijk, Caromb
...Druivenrassen: Grenache 95%, Carignan 5% Leeftijd van de wijnstokken: 12 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Intense rosé • Eerste neus: Intens op het hout • Tweede neus: Rijpe rode vruchten • In de mond: Verfrissend, mineraal en rond • Lange afdronk Spijs/wijn combinatie: • Kruidige regionale gerechten, • Gerookte vleeswaren • Gegrild vlees met kruiden Bewaarpotentieel: 2 jaar Wijnbereiding: Directe persing. Mosten worden snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Snelle vinificatie en rijping in Franse eikenhouten vaten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Mietesheim
... fondue mee op te fleuren. Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, zonnebloemolie, tarwezetmeel, azijn, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaars: natriumacetaat, citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, natuurlijke aroma's, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumsulfiet, kleurstof: titaniumdioxide. Ook verkrijgbaar in een potje van 35g, een pot van 200g en een emmer van 1kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Levallois Perret
...Deze specerij onderscheidt zich door zijn bittere smaak met kenmerkende tonen van hooi, metaal en gerookte aarde, en kent een diversiteit aan toepassingen in de keuken. Toepassingen van saffraan in de keuken: Het past zeer goed bij visgerechten, zeevruchten en rijst... De voordelen van saffraan: Antioxidant, Ontspannend, Stimuleert de spijsvertering, Rijk aan ijzer en magnesium, Bron van vitamine B6, Rijk aan calorieën...
Portfolio (28)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt vlees: - Chipolata's naturel X6 - Chipolata's 2X2 Snijdbaar - Worstjes X4 - Gerookte worstjes X2 - Frankfurter worstjes X4 - Worstjes 2X1 Snijdbaar - Witte bloedworst X2 - Zwarte bloedworst X2 - Natuurlijke spekblokjes - Gerookte spekblokjes - Ham met bot X3 plakken - Gerookte grillham X2 plakken - Gekookt gebraad plak - Ham uit Vendée X4 plakken - Leverpastei plak - Boerenpaté plak - Pastei in korst X2 - Hoofdpastei plak...
Frankrijk, Vendin Le Vieil
... verpakkingen. De filets van zoetgerookte haring, gerookte makrelen, rollmops en enkele van onze smeersels hebben al bijna een decennium het label "Saveur en Or". Tot op heden beslaat onze productielocatie 3.000 vierkante meter met een team van ongeveer 60 gekwalificeerde medewerkers, die jaarlijks iets meer dan 3.000 ton eindproducten verwerken in moderne faciliteiten, die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën in de voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan voedselveiligheidseisen. Bovendien zijn we gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de IFS, die een auditreferentie is.
Portfolio (1)
Frankrijk, Amancy
... ademen, puur. Vullen in natuurlijke darmen en natuurlijk handmatig binden. Lange stoven, ambachtelijk roken met hout en kruiden uit onze regio, traditionele droging voor onze saucissons, saucisses, chipolatas, merguez uit de Haute-Savoie... Online verkoop en directe verkoop!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play