Frankrijk, Arles
125km
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
189km
...Witte Wijnazijn "Cuvée Douce" Exclusief gemaakt in eiken vaten, een azijn van 24 maanden rijping. Sauvignon Witte Wijnazijn IGP Côtes du Lot 25 cl...
Portfolio (71)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
247km
... aroma van gedroogde druiven, karamel en houtachtige tonen waarin het rijpt. Dit alles maakt van deze azijn een waar condiment dat de gerechten die het begeleidt, versterkt. In combinatie met de extra vierge olijfolie San Carlos of Pago Baldios San Carlos, zal deze mix uw gerechten transformeren voor het grootste genot van uw smaakpapillen. Aanbevolen voor escabeches, wild, gevogelte, rundvlees, vis en zeevruchten... Fles glas 250ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
39km
...BIOLOGISCHE SAFFRAANMOSTERD ambachtelijk en biologisch samenstelling: Biologische oude stijl mosterd biologische mosterdzaad, biologische saffraan uit Ardèche (Romégier saffraan), biologische azijn, zeezout pot van 200 g Gewicht: 300 g...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
68km
...Ingrediënten: - 99,8 % biologische rode azijn - 0,2 % natuurlijke sjalot smaak Serveersuggesties: Saladedressing, marinades, sauzen. Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Malataverne
77km
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Frankrijk, Sainte Florine
96km
... u in alle eenvoud bewaard. Gemaakt met alleen de versheid van seizoensgebonden groenten, geblancheerd in water, azijn en witte wijn, en in extra vierge olijfolie geplaatst zodra ze zijn gedroogd, in een glazen verpakking die niets verbergt, omdat er bij ons niets te verbergen is.
Portfolio (9)
Frankrijk, Renaison
160km
...De Groene Peper is de echte peperkorrel van de Piper Nigrum plant, simpelweg geoogst voordat hij rijp is. Hierdoor is hij veel milder, maar ook 'groener' in de mond. Vers geoogst, bederft groene peper zeer snel, daarom wordt hij vaak in pekel of azijn bewaard om de versheid en de knapperigheid van deze bes te behouden. Een andere conserveringsmethode is om hem onmiddellijk na de oogst te dehydrateren, zodat zijn kleur en milde geur behouden blijven. Aroma: Oregano, Peper Herkomst: Cochin, India...
Portfolio (56)
Frankrijk, Marseille
188km
...Gevulde paprika's met tonijn 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk De gevulde paprika's met tonijn zijn zowel als aperitief te genieten of als bijgerecht bij een maaltijd. Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), tonijn (18%), azijn, zout, suiker, kappertjes, extra vierge olijfolie, knoflook, peterselie, basilicum. Antioxidant ascorbinezuur E300...
Portfolio (145)
Frankrijk, Toulon
237km
... zeep of witte azijn. Een lokale ondersteuning: door deze vijl te kopen, steunt u de laatste Franse fabriek van natuurlijke slijpstenen. Afmetingen: lengte 10,8 cm - fijne punt 0,8 cm - brede punt 1,9 cm - dikte 0,5 cm - gewicht rond de 20 gram...
Portfolio (191)
Frankrijk, Perpignan Cedex
227km
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Objat
202km
...Ingrediënten: Tarwemeel van Franse oorsprong, boter, tarwe-dreche, 6,7% paarse mosterd (druivenmost, mosterdzaad en -schil, wijn, water, azijn, zout, specerijen, sulfieten), 6,7% oude mosterd (water, alcoholazijn, mosterdzaad en -schil, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, aroma's, antioxidant: kaliumsulfiet), zout. Voedingswaarden per 100g: Energie 1875 Kj, 450 Kcal, vetten 31g, waarvan verzadigde vetzuren 21g, koolhydraten 37g, waarvan suikers 1,2g, eiwitten 5,8g, zout 1,4g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Aiguilhe
49km
...-take van Franse oorsprong (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morels morcheln pfifferlingen porcini setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Handgemaakte luxe blikken en conserven. Originele lijn van Franse paddenstoelen in azijn als pickles, azijncondimenten, uienchutneys. Lijn van typische en traditionele...
Frankrijk, Maureillas-Las-Illas
249km
Sinds 1994 installeren wij brandbeveiligingssystemen voor alle E.R.P. en particulieren. Onze klantenservice is van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur non-stop beschikbaar in het 66.
Frankrijk, Blagnac
222km
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...
Frankrijk, Cabanes
224km
... Gaillacois druivensoorten Duras en Braucol. De witte druivensoorten zijn Sauvignon, Listan en 3 Gaillacois druivensoorten Mauzac, Lenc del El en Muscadelle. Zo produceert LES VIGNES DE GARBASSES witte, rosé, rode wijnen, druivensap en azijn op basis van rode wijn.
Frankrijk, La Mure Argens
225km
... afkomstig zijn uit de smaken van de bergen, zoals azijn, gebak en kruidenthee. De belangrijkste activiteit is de productie van etherische oliën van Lavendel fine AOC; Bleu d’Argens is gespecialiseerd in verzorgings- en aromatische preparaten die zijn gebaseerd op 100% natuurlijke actieve ingrediënten voor het lichaam en welzijn: hydraterende en herstellende crèmes, massageoliën, scrubs, baden, zeep. Het merk Bleu d’Argens heeft sinds 2005 de AOP lavendel fine van Haute Provence en ontving in 2015 de vermelding Slow cosmétique.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play