Frankrijk, Sendets
...Hoge kwaliteit aperitiefproduct gemaakt met Espelette-peper en andere specerijen. In het thema van de hoogwaardige aperitief bieden wij de terrine van varkensvlees met zwarte knoflook aan. Het recept weerspiegelt een groot vakmanschap en combineert subtiel de aroma's van zwarte knoflook, Espelette-peper en peper. Bestel online, levering binnen 48 uur. Ingrediënten: mager varkensvlees...
Portfolio (9)
Frankrijk, Lyon
MVO Distribution, handelaar in alle soorten vlees sinds 2002, biedt u zeer competitieve prijzen voor VARKENSVLEES / RUNDVLEES / GELOPEN / KALF / WILD / LAM / SCHAPEN / EEND / GANS / EVERZWijn / HERT / EZELSVLEES ... Wij onderhandelen rechtstreeks met onze partner-slachthuizen en snijders die actief zijn in Frankrijk en de EU, om bijzonder competitieve tarieven te bieden, zodat u maximale financië...
Portfolio (51)
Frankrijk, Malataverne
... wereldwijde reputatie opgebouwd. Fijner dan een traditionele boerenpaté omdat het minder vet is, de Baskische paté, licht gekruid met piment d'Espelette voor de smaak, spreekt altijd een breed publiek aan. De essentiële eigenschap van de Baskische paté komt van het gebruik van het varkensvlees (mager vlees, zeer smaakvol), gecombineerd met varkenslever, een subtiele mix die zo geliefd is. De Baskische paté, mild of pittig afhankelijk van de voorkeuren en wensen, kan op verschillende manieren worden genoten.
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
...Accord met aperitief, varkensvlees, gevogelte, magere vis (ceviche van dorade) en vegetarisch gerecht (avocado en mango) Vinificatie Handmatige oogst. Vinificatie lichte persing, fermentatie en rijping op droesem in vaten. Rijping 12 maanden met bâtonnage, vernieuwing in nieuw hout tot 30% Oog: kristallijn met gouden reflecties Neus: verleidelijk van fruit en sappige citrusvruchten Mond: vol en...
Portfolio (190)
Frankrijk, Auros
...Eendenleverpastei 20 % Weekendpastei, potje van 175 g, 20 % eendenlever. Gemaakt door een ESAT uit de Périgord (instelling voor de re-integratie van mensen met een handicap). Ingrediënten: vet en mager varkensvlees uit de Zuidwest IGP, eendenlever 20 %, zout, peper. We hebben ook in hetzelfde formaat: - Baskische pastei met Espelette-peper - Plattelandspastei met floc de Gascogne - Terrine van...
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Een ambachtelijke droge worst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneel recept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
Portfolio (40)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play