Frankrijk, Avignon
...De biologische linze, met de Latijnse naam Lens Culinaris, behoort tot de familie van de Peulvruchten. Na ontvangst in de fabriek wordt de linzenzaad gesorteerd, gewassen, gerehydrateerd, voorgekookt en vervolgens IQF (Individueel Vriesproces) ingevroren. Biologische linze: 100% Totaal energie: 124 Kcal 521 kJ Voedingsvezels: 8,5 g Eiwitten: 10,1 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Frankrijk, Chateauvieux
...De groene linze behoort tot de oude mediterrane culturen. Het is een peulvrucht met uitzonderlijke smaakkwaliteiten. Het bevat meer ijzer dan spinazie en sommige voedingsdeskundigen beweren dat de consumptie van groene linzen bijdraagt aan het verlagen van het cholesterolgehalte.
Portfolio (21)
...De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd. De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd. Referentie:22521...
Portfolio (123)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...De lentille is fijner dan de gewone linze, beter verteerbaar en behoudt zijn vorm tijdens het koken. Rijk aan eiwitten (gemiddeld 24%), vezels, een bron van antioxidanten, foliumzuur, ijzer, zink… We verbouwen het in combinatie met tarwe en veldbonen in de biologische landbouw.
Portfolio (15)
Populaire landen voor deze zoekterm