Frankrijk, Cadeilhan
...Onze biologische zwarte knoflookmosterd is de perfecte aanvulling voor uw vlees, groenten of vinaigrette. Hij is ook ideaal voor uw marinades. Een mosterd met karakter, fijn en sterk met zijn mooie geur van zwarte knoflook. Laat u inspireren door onze receptideeën. INGREDIËNTEN Biologische Franse mosterd (biologische mosterdzaad, biologische alcoholazijn, water, zout) 90% Biologische zwarte knoflook uit de Gers 10% BEWAARADVIES Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arengosse
... Gebruik : Marineer : Perfect voor marinades van wit vlees en vis, met een licht knoflookachtige en aromatische toets. Kruiden : Ideaal om te strooien over gegrilde groenten, salades of pastagerechten. Koken : Gebruik tijdens het koken om uw gerechten te doordrenken met de delicate smaak van de wilde knoflook. Netto gewicht : 250g Verpakking : Zak van 250g Bewaring : Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht om de kwaliteit en intensiteit van de aroma's te behouden. Ideaal voor : Sauzen Soepen Vegetarische gerechten Lichte marinades Referentie:SELAILDESOURSVRAC250...
Portfolio (200)
Frankrijk, Maubeuge
... profiel past goed bij andere groenten. Meng de vlokken eenvoudig met knoflook om vlees te kruiden voor het grillen. Peterselievlokken zullen ook een vleugje bitterheid en aromatische kruiden tonen aan je marinades toevoegen. In de juiste hoeveelheden voegt het een zoete, bijna pittige kruidensmaak toe, maar kan het te veel bitterheid geven als het te veel wordt gebruikt. Peterselie past goed bij basilicum, chili, oregano, peper, rozemarijn, sumak en dragon. Referentie: ART0062...
Portfolio (33)
Frankrijk, Marseille
...Ail aux herbes antipasti Italië groenten CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur Bent u een wederverkoper? U zult de confit knoflook met kruiden waarderen. CROC’ELLA presenteert de confit knoflook met kruiden. De knoflook die vaak in de keuken wordt gebruikt, is nu bij CROC’ELLA verkrijgbaar in een mini potje van 290gr. De knoflook met kruiden wordt verkocht per doos van 12 potjes van 290gr...
Portfolio (145)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE VAN GROENTEN MET ZWARTE TRUFFEL. 100g De enorme smaaksensatie die de zwarte truffel biedt, samen met de "Landelijke" en "Rustieke" geest van deze bereiding, zal uw gasten doen zeggen dat u een vriendelijke leugenaar bent wanneer u hen vertelt dat dit allemaal Vegan is. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, sherryazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien, truffelstukjes (5%), truffelaroma. SKU:004...
Portfolio (7)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... volkorenbrood. Je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals chiazaad of knapperige groenten. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 553 kJ (134 kcal) Vetten: 9,8g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,2g Koolhydraten: 5,7g Waarvan suikers: 0,5g Eiwitten: 3,5g Zout: 1,3g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische persillade "Provence d'Antan" van Araquelle, AB-label Echte Provençaalse recept om uw groenten en alle sauzen voor uw warme of koude gerechten op smaak te brengen. Tip: meng 1 eetlepel biologische persillade door uw vinaigrette. Ingrediënten: biologische basilicum 45%, biologische knoflook 40%, biologische peterselie 15%. Product van de 1e categorie, 3 keer gezeefd, in zijn prachtige versierde doos. Blikje van metaal Netto gewicht 18gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Renaison
...De traditionele begeleiding van Argentijnse steak! Maar we houden er zoveel van, dat we het ook kunnen gebruiken als dip bij falafels, rundvlees kroketten, burgers, gegrilde groenten of frietjes. Met deze mix doorlopen we alle stappen: de frisheid van peterselie en oregano, gevolgd door hints van knoflook en tenslotte een smaak van milde peper. Volg de gebruiksaanwijzing: meng 1 dosis Chimichurri + 1 dosis witte azijn + 2 doses olijfolie.
Portfolio (56)
Frankrijk, Paris
...58% zwarte knoflook, groentebouillon (water en groenten in variabele verhoudingen: wortelen, selderij, ui, prei), zeezout uit Cervia. Zwarte knoflook is geen variëteit van knoflook, maar een in zeewater geconserveerde knoflook die rechtstreeks uit Korea en Japan komt. Het wordt op lage temperatuur tussen 60 en 80 °C in een vochtige atmosfeer gedroogd gedurende een periode van 15 tot 60 dagen. Dit...
Portfolio (133)
Frankrijk, Mietesheim
... olijven bevat geen kaas of andere dierlijke producten. Groene olijven* (43%), zonnebloemolie*, gedroogde tomaten*, zwarte olijven* (7%), knoflook*, zeezout, olijfolie*, peper*, azijn*. *: Producten van biologische oorsprong...
Portfolio (80)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pasta voor samosa's 300 g bloem 100 g gesmolten boter 150 ml water 25 g maizena Vulling aardappel 2 aardappelen 150 g doperwten of naar keuze 1 ui 2 eetlepels plantaardige olie 2 teentjes knoflook, gehakt ½ theelepel garam masala ½ theelepel gemalen koriander 1 theelepel gehakte gember ½ theelepel kurkuma zout, zwarte peper ½ citroensap 1 theelepel rode peperpoeder 2 eetlepels fijngehakte koriander ½ rode peper, in plakjes...
Frankrijk, Levallois Perret
... smaak aan tomaatgerechten: tomatensauzen, pizza's, ratatouille. Het is uitstekend met allerlei soorten groenten: aubergines, courgettes, champignons, artisjokken, kikkererwten, rijst. Het combineert aangenaam met knoflook, ui, tijm en olijfolie. Het geeft smaak aan vinaigrettes, salades en kazen zoals mozzarella. Het is een genot met eieren, of ze nu in omeletten of roerei zijn. De voordelen van basilicum: Het is een natuurlijk antibacterieel middel dat uw longen en bronchiën reinigt van ongewenste stoffen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...Een bereid gerecht van witte bonen gekruid met groenten, klaar om te consumeren Samenstelling: Knoflook Water Kruiden Olijfolie Zout...
Portfolio (20)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Mespaul
...). Als producent, verpakker en groothandelaar in één, kunnen we onze klanten groenten in grote hoeveelheden en in diverse keuzes aanbieden. Vandaag de dag ontwikkelen we bollen/zaad en oude groenten in het herfstseizoen (pastinaak, topinamboer, crosne, peterseliewortel, knolraap, PDT Vitelotte, Chioggia-biet, crapaudine, knolraap Boule d'Or, radijs Red Meat, radijs Green Meat, pompoenen: Jack be Little, spaghetti-pompoen, butternut, potimarron, andere pompoenen). Certificeringen: IFS (Niveau 7), Global Gap, HVE (Hoge Milieuwaarde), GRASP, Biologische Landbouw.
Frankrijk, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialist in commerciële horeca en luxe hotels. Alle bestemmingen. Algemeen in Fruit, algemeen in Groenten, zomerfruit (steenvruchten, druiven), bessen, citrusvruchten, appels en peren, aardappelen, knoflook, uien, sjalotten. Onze producten: asperges, wilde paddenstoelen, bessen, fruitmanden, kruiden en kleine salades, groentebouquets, Aziatische producten, exotische producten, oude variëteiten citrusvruchten, appels, peren, steenvruchten, Indiase producten. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 46 87 41 19 of per fax op 01 46 87 65 13.
Frankrijk, Tartas
HERBAMMS, specialist in aromatic herbs and market gardening based in the Pyrénées-Atlantiques, is a company that cultivates on more than 45 hectares of land in France, supported by nearly 200 hectares of cooperatives and land in Morocco and Spain, producing aromatic, medicinal herbs, as well as sun-ripened fruits and vegetables. Our production of aromatic herbs is established in France and abroad...
Frankrijk, Baixas
... merk biologische thee en infusies opgericht, genaamd idtea. Onze producten worden sinds enkele jaren verkocht in biologische winkels en delicatessenwinkels. We bereiden onze producten met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Voor onze recepten streven we naar een goede balans tussen groenten, specerijen en aromatische kruiden. We gebruiken geen dierlijke ingrediënten, geen additieven...
Frankrijk, FRONTIGNAN
...Onze onderneming is gespecialiseerd in gemarineerde olijven, evenals andere afgeleide producten, zoals tapenade, pistou, gemarineerde knoflook, en halfgedroogde tomaten... Onze olijven worden zorgvuldig geselecteerd en bereid volgens verschillende recepten. Dankzij onze vakkennis behouden de olijven een unieke kwaliteit van textuur en kleur. We bieden ook vooral een assortiment van beroemde olijven uit verschillende regio's, zoals de Lucque en de Picholine. Zeker dat we u tevreden zullen stellen, worden onze producten verpakt in potten, emmers, blikken, bakjes, zakken en zakjes.
Frankrijk, Eurre
La Drôme is een plek die alle noodzakelijke factoren voor de teelt van kwaliteitsproducten samenbrengt. Er zijn verschillende variëteiten te vinden: de witte herfstknoflook, de paarse knoflook, de herfst- en lentebieslook, de ui en de lenteporree... Daarom hebben twee gepassioneerde producenten het bedrijf Eurobulbe opgericht en verkopen zij hun kwaliteitsproducten in Frankrijk en Europa.
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
CONDIFRANCE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van knoflook, uien, sjalotten, sjalotjes en pompoenen. Het bedrijf distribueert zijn producten via grote en middelgrote supermarkten en via groothandels; zijn producten worden zowel in Frankrijk als in het buitenland verkocht.
Frankrijk, Landivisiau
Bretagne Pack is het eerste Franse bedrijf dat BIODEGRADABLE verpakkingsnetten van CELLULOSE produceert. De netten van Bretagne Pack voldoen aan de normen van de AGEC-wet, zijn gecertificeerd voor contact met voedsel en 100% gemaakt in Frankrijk. Netten voor fruit en groenten: knoflook, aubergine, avocado, citroen, clementines, courgette, sjalot, mandarijn, hazelnoten, walnoten, ui, sinaasappel...
Portfolio (1)
Frankrijk, Mornas
LES GRANDS PRES is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van knoflook en zoete uien. Als producenten met meer dan 40 jaar ervaring verkopen we onze producten in Frankrijk en internationaal. Met oog voor kwaliteit zullen onze hoogwaardige producten voldoen aan de meest veeleisende klanten.
Frankrijk, Loriol Sur Drome
L’Hermitail is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt, productie en verwerking van knoflook, uien en sjalotten. Zijn reputatie en kwaliteitsproducten hebben het in staat gesteld de internationale markt te bereiken.
Frankrijk, Paris
...palmolie, cacaoboter, sheaboter…). Daarnaast zijn er tropische en exotische vruchten en groenten (mango, ananas, kokosnoot, gember, gedroogde mango en ananas). NaturAfrica verkoopt ook producten zoals bijenwas en plantaardige wassen van alle oorsprongen. NaturAfrica exporteert ook consumptiegoederen naar Afrika, waaronder aardappelen, uien, wortelen, knoflook…...
Frankrijk, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières Sur Seine, Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import-export van voedingsproducten, waaronder knoflook, rapen, sinaasappels, olijfolie, wijnen, enzovoort... De agrovoedingsindustrie produceert consumptiegoederen uit producten die afkomstig zijn van landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesmaaltijden, paté, chocolade en andere snoepwaren komen uit deze bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play