Frankrijk, Avignon
...gedroogd, gewassen, gesneden en vervolgens IQF (Individually Quick Frozen) ingevroren. Knoflook uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 124 Kcal 527 kJ Voedingsvezels: 2.7 g Eiwitten: 5.4 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Maubeuge
... profiel past goed bij andere groenten. Meng de vlokken eenvoudig met knoflook om vlees te kruiden voor het grillen. Peterselievlokken zullen ook een vleugje bitterheid en aromatische kruiden tonen aan je marinades toevoegen. In de juiste hoeveelheden voegt het een zoete, bijna pittige kruidensmaak toe, maar kan het te veel bitterheid geven als het te veel wordt gebruikt. Peterselie past goed bij basilicum, chili, oregano, peper, rozemarijn, sumak en dragon. Referentie: ART0062...
Portfolio (33)
Frankrijk, Arengosse
... Gebruik : Marineer : Perfect voor marinades van wit vlees en vis, met een licht knoflookachtige en aromatische toets. Kruiden : Ideaal om te strooien over gegrilde groenten, salades of pastagerechten. Koken : Gebruik tijdens het koken om uw gerechten te doordrenken met de delicate smaak van de wilde knoflook. Netto gewicht : 250g Verpakking : Zak van 250g Bewaring : Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht om de kwaliteit en intensiteit van de aroma's te behouden. Ideaal voor : Sauzen Soepen Vegetarische gerechten Lichte marinades Referentie:SELAILDESOURSVRAC250...
Portfolio (200)
Frankrijk, Marseille
...Geroosterde cashewnoten met knoflook en kruiden, dat is verleidelijk. U zult genieten van de geroosterde cashewnoten met knoflook en kruiden van CROC'ELLA tijdens uw aperitieven. "Deel een geweldig moment met de geroosterde cashewnoten met knoflook en kruiden van CROC'ELLA" Groot assortiment verpakkingen. CROC'ELLA is de ambachtelijke producent van gedroogd fruit. CROC'ELLA is gevestigd in de...
Portfolio (145)
Frankrijk, Sendets
...*, varkenslever, varkensvet*, Franse zwarte knoflook*, zeezout, peper*, Espelette-peper*, Provençaalse kruiden* * Ingrediënten 100% afkomstig uit de Biologische Landbouw Hoeveelheid: 90g Bewaring: Bewaren in de koelkast na opening...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...De Knoflook- en Peterseliejam is een karakteristieke mosterd met relevante smaken, die zeer gewaardeerd wordt in de mediterrane keuken. Het is een traktatie in combinatie met gegrild vlees en vis, en met salades. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, knoflook 0 0 0,5%, peterselie 0,4%, sjalot, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fleur de sel Camargue Knoflook en Fijne Kruiden biologisch, decoratieve metalen doos, Ingrediënten: Fleur de sel uit de Camargue 80% Knoflook en fijne kruiden zijn de basis van de Provençaalse en Mediterrane keuken. Gemengd met de Fleur de sel uit de Camargue, brengen ze je naar het zuiden van Frankrijk voor een voorproefje van vakantie! Netto gewicht: 70g Ronde metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Sète
...Sepia à la Plancha: meng in een diepe kom de kruiden en smaakmakers zoals peterselie, olijfolie, citroensap, knoflook, peper en zout. Verhit je plancha goed en zorg ervoor dat deze goed is ingevet voordat je de sepia, die je eerder langzaam hebt laten ontdooien, erop legt. Besprenkel regelmatig met de dressing totdat je een mooie gouden kleur krijgt. Serveer met een ratatouille! De Must!
Portfolio (42)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... Drôme, in combinatie met verschillende specerijen en kruiden zoals peper, kurkuma en knoflook. Voor liefhebbers van sterke sensaties en voor de meer terughoudenden, wacht er een unieke proeverijervaring op je! Dankzij hun zachte bereiding hebben onze koekjes een lichte en knapperige textuur en behouden ze een maximum aan voedingsstoffen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...Het klassieke formaat. Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de Drôme. De knoflook wordt gedurende 15 tot 30 dagen op lage temperatuur gekookt. Het zwavel dat de knoflook zijn astringente smaak geeft, wordt vrijgegeven, de van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van drop en balsamico ontwikkelt. De umami-smaak...
Portfolio (5)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm • Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm KENMERKEN • Klaar voor gebruik • Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting TOEPASSINGEN • Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets… • Toppings op pizza VERPAKKING • Zak van 10 tot 15 kg • Doos van 10 kg BEWARING • 12 tot 18 maanden bij -18°C ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN • Knoflook / peterselie • Ketchup • Tomaat • Mexicaans • Curry • Mosterd • BBQ • Kaas...
Portfolio (9)
Frankrijk, Renaison
...Om je eigen harissasaus te maken: meng 1 deel Harissa-kruiden met 1 deel olijfolie voor de authentieke harissasaus. Onze mix is sterk in chili en knoflook en kan je bereidingen aanvullen. Let op: de mix van Harissa + olijfolie moet op het laatste moment worden gemaakt.
Portfolio (56)
Frankrijk, Ham
...maar zijn aroma is net zo intens. Pistou is een traditioneel recept, afkomstig uit de Provence, dat zijn naam ontleent aan de Italiaanse pesto. Deze 2 recepten, hoewel zeer vergelijkbaar en geïnspireerd door elkaar, zijn volledig verschillend. Terwijl de "Pesto Genovese" wordt bereid met basilicum, olijfolie, knoflook, kaas en pijnboompitten, bevat de Pistou alleen basilicum, knoflook, olijfolie en verder niets.
Portfolio (127)
Frankrijk, Castelnaudary
...Artisanale cassoulet een portie 100% huisgemaakt Ingrediënten: Lingotbonen, confit de eend, varkensworst, varkensvlees met zwoerd, Kookvocht: uien, knoflook, tomaat, zout, peper, kruiden, Kleurstoffen: karamel, SPOREN VAN SULFITES. 650g netto minimum. 12,50€ per portie. GEWICHT: 21 kg...
Portfolio (37)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is verrijkt met een saus op basis van Provençaalse tomaten. Ingrediënten kleine spelt (44%), tomatensaus (tomaten, uien, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden en specerijen), olijfolie, uien, knoflook, zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Paris
...Een bereid gerecht van witte bonen gekruid met groenten, klaar om te consumeren Samenstelling: Knoflook Water Kruiden Olijfolie Zout...
Portfolio (20)
Frankrijk, Guenange
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept. U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip! Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden Gemaakt in Frankrijk 250 ml 0 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: paprika's, uien, olijfolie, knoflook, aromatische kruiden, Espelette-peper, zout, peper. Gewicht: 190g Referentie: POIVRO Gewicht: 190g...
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
...CHERCHEURS D'OR VERT is een bedrijf dat in 2020 is opgericht en gespecialiseerd is in de distributie van olijfolie. We bieden ook delicatessen aan zoals azijn, mosterd of honing. Onze missie is om voor u uitzonderlijke producten van hoge kwaliteit te selecteren om uw smaakpapillen te verwennen. We bieden onder andere aromatische olijfoliën aan met truffel, knoflook, citroen, basilicum of...
Portfolio (3)
Frankrijk, Le Havre
... verfijning aan elke culinaire creatie toevoegen. Onze producten onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit, ideaal voor veeleisende chefs en fijnproevers. Verschillende variëteiten van peper, elk met een unieke smaak om gerechten te verbeteren. Gember: Verkrijgbaar in poeder of vers, het voegt een exotische en pittige toets toe aan recepten. Saffraan: Bekend om zijn unieke aroma en gouden kleur...
Portfolio (16)
Frankrijk, Baixas
... merk biologische thee en infusies opgericht, genaamd idtea. Onze producten worden sinds enkele jaren verkocht in biologische winkels en delicatessenwinkels. We bereiden onze producten met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Voor onze recepten streven we naar een goede balans tussen groenten, specerijen en aromatische kruiden. We gebruiken geen dierlijke ingrediënten, geen additieven...
Frankrijk, Clermont Ferrand
... verhouding (Astragalus, Nopal, Moederkruid, Terminalia, Engelwortel, Klis, Haver, Epilobium, Rabarber, Brandnetel, Vlier, Scutellaria) en gestandaardiseerde extracten (Gember, Kaneel, Rhodiola, Ginseng, Siberische ginseng, Centella Asiatica, Boswellia, Garcinia, Ashwagandha, Griffonia simplicifolia, Zoethout, Wakame, Knoflook, Mariadistel, Koffie, Hawthorn, Soja, Kattenklauw, Sint-Janskruid...
Frankrijk, Eurre
La Drôme is een plek die alle noodzakelijke factoren voor de teelt van kwaliteitsproducten samenbrengt. Er zijn verschillende variëteiten te vinden: de witte herfstknoflook, de paarse knoflook, de herfst- en lentebieslook, de ui en de lenteporree... Daarom hebben twee gepassioneerde producenten het bedrijf Eurobulbe opgericht en verkopen zij hun kwaliteitsproducten in Frankrijk en Europa.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play