Frankrijk, Astaffort
...Vegan foie gras. 100g Plantaardige smeerbare aperitief. Drie jaar onderzoek om ons dichter bij de visuele en smaakvolle emoties van foie gras te brengen, deze vegan bereiding zal een vleugje haute cuisine en feestelijkheid geven aan uw aperitieven en maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaadmeel, biologische tamari, zwarte peper, sherry azijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat.
Portfolio (7)
Frankrijk, Castelnaudary
...Eendenbouten geconserveerd in hun vet, zout. Vlees van Franse oorsprong. KOKS TIPS: Open de blik en zet het au bain-marie om het vet te laten smelten. Grill de eendenbouten in de oven of in de pan, en geniet ervan met eekhoorntjesbrood of aardappelen gebakken in het vet. Confit is het gerecht uit het Zuidwesten! Een goed gegrilde eendenbout in de oven wordt heerlijk krokant. Het is haute cuisine binnen ieders bereik. Voor deze confit laat ik speciaal de eenden fokken door de heer Marty in Plaigne, een klein dorpje verscholen in de heuvels rond Castelnaudary.
Portfolio (37)
Frankrijk, Bordeaux Cedex
...Sinds 1804 is H. CUVELIER & FILS een wijnhandelaar in Bordeaux. De wijnhandel heeft wijngaarden in de Bordeaux-regio: Château Le Crock (Cru Bourgeois van Saint-Estèphe), Château Léoville Poyferré (2e Cru Classé in Saint-Julien) en Château Moulin Riche (gelegen op een van de mooiste heuvels van de Médoc). De wijnhandel biedt een breed assortiment van grote wijnen uit Bordeaux en heeft zelfs de exclusiviteit over bepaalde grote wijnen uit Bordeaux. Het bedrijf verkoopt zijn wijnen in Frankrijk aan de haute cuisine en wijnwinkels, evenals internationaal.
Frankrijk, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE is een kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van geiten-, schapen- en koemelkkaas met het label "biologische landbouw". Wij bieden een breed scala aan producten aan: tommes, bûches, crottins, cabécous, camemberts, briques, verse kazen... De kaasboerderij maakt gebruik van methoden van oude meesterkaasmakers die bekend staan om het produceren van producten van uitstekende kwaliteit. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE verkoopt zijn producten in regionale supermarkten, gespecialiseerde winkels en de haute cuisine in Frankrijk en daarbuiten.
Frankrijk, Saint-Araille
Surcylage van eieren Eierontwerp: De Europese referentie voor eieren Van het parkietei tot het struisvogelei! Zeldzame eieren, versierde eieren en al het materiaal om ze te versieren, te presenteren en te beschermen. Wij bieden eierschalen van verschillende soorten aan voor decoratie (beeldhouwen, schilderen) maar ook voor meer atypische toepassingen, zoals lampen, geurverspreiders... ook leveringen voor de haute cuisine, cocktailbars, enzovoort...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play