Frankrijk, Montbozon
Fabricage van het Biscuit de Montbozon in Haute-Saône (Frankrijk). Het recept van het authentieke biscuit de Montbozon is niet van gisteren. Het begon lang geleden, aan het hof van koning Lodewijk XVI. Het is een revolutie dat vandaag de dag iedereen kan genieten van het biscuit de Montbozon. Want voordat het in de voorraadkasten van de Fransen belandde, maakte het furore in Versailles, vooral bij...
Frankrijk, La Loubière
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces). Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten. De heer MOLI...
Frankrijk, Condat Sur Trincou
Sinds meer dan 25 jaar biedt MARTINE SPECIALITES winkels en de horeca een breed scala aan patisserieën die aan alle wensen voldoen: van de basisdeeg, die hun creatieve geest de vrije loop laat, tot de gebakken taart, geglazuurd en versierd, klaar om te verkopen. MARTINE SPECIALITES wordt versterkt door DELMOTTE en 3 ABERS onder de Europese Desserts-vlag. Deze drie bedrijven bundelen hun expertise ...
Frankrijk, Huelgoat
De crêperie Keltia Nevez werd opgericht in 1982, in Huelgoat (centrum Finistère), een toeristische stad bekend om zijn legendarische bos en chaos. Onze crêpes worden ambachtelijk bereid met boerenmelk, verse eieren en verse boter, zonder conserveermiddelen of additieven. We bieden ook een biologische lijn aan met tarwe of spelt. Ambachtelijke productie en lokale ingrediënten. We hechten veel waard...
Frankrijk, Bordeaux
JOCK is een bedrijf uit Bordeaux dat gespecialiseerd is in de productie van poeder desserts. JOCK biedt kant-en-klare dessertdeeg en dessertbereidingen aan, zoals chocoladecrèmes. JOCK stelt zijn expertise en ruime ervaring ter beschikking om u kwaliteitsproducten aan te bieden.
Frankrijk, Le Cateau-Cambresis
SASA is al 40 jaar de wereldwijde expert in bak- en patisserie-ondersteuningen voor professionals. We bieden een assortiment opslagoplossingen (kasten, wagens) en fermentatie- en bakondersteuningen (vormen, platen). SASA is een dochteronderneming van de SASA DEMARLE-groep, die de bedrijven SASA en DEMARLE samenbrengt, die verschillende oplossingen bieden die zijn afgestemd op de voedingsmiddelenin...
Frankrijk, Damigny
De Etablissements Havard verwelkomt u en adviseert u om uw recepties te laten slagen, zodat uw ceremonie een onvergetelijk moment wordt. Het bedrijf bestaat al vier generaties en heeft veel ervaring in de voedingssector. De Etablissements Havard kunnen grondstoffen voor bakkerij en banketbakkerij leveren, evenals materiaal, professionele kleding, maar ook servies, tafelkleden, servetten en tafeldecoratie om de organisatie van uw evenementen te vergemakkelijken.
Frankrijk, Schiltigheim Cedex
INDUSTRADE is marktleider in apparatuur en benodigdheden voor de voedingsmiddelenindustrie en de horeca, met oplossingen voor het snijden en voorbereiden van voedsel voor de vlees-, gevogelte-, visindustrie, de verwerking van fruit en groenten, bakkerij, banketbakkerij, patisserie en catering, evenals voor de horeca en cateraars (commerciële horeca, collectieve keukens). Via haar divisie...
...zeevruchten, koekjes, banketbakkerij, distributie en horeca en eiproducten. Het LBO is geaccrediteerd voor de volgende analyses: Microbiologische analyses van producten en agrovoedingsmilieu; Watermonsters voor het tellen van Legionella op koelinstallaties en warmwaterinstallaties; Microbiologische analyses van water: telling van Legionella; Fysisch-chemische analyses voor de bepaling van de samenstelling, kwaliteits- en technologische criteria, en voedingsetikettering in menselijke en diervoeding.
Frankrijk, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS ontwikkelt, ontwerpt en vervaardigt op maat gemaakte geautomatiseerde industriële apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. PROCYS is gespecialiseerd in de sectoren van de koekjes, patisserie, banketbakkerij, chocolade, snoepgoed... en is betrokken vanaf de productie-uitgang (oven, frituur, mal) tot aan de invoer in de verpakkingsmachines. PROCYS past zijn oplossingen aan de wensen van...
Frankrijk, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de installatie van roestvrijstalen apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bieden aangepaste assortimenten van machines, apparatuur en diensten voor de verwerking van vleesproducten, vis en de gehele voedingsmiddelenketen (conserven, banketbakkerij...). Zo vervaardigen wij machines voor de slacht die...
Frankrijk, Fontaine Les Gres
... mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, begeleiden we u in de totaliteit van uw project door maatwerkproducten te realiseren. Als specialist in de inrichting van verkooppunten zijn we voornamelijk actief in de tuinbouw; horticultuur; bloemisterij; uitvaart; fruit en groenten; bakkerij-banketbakkerij en vis. Ongeacht uw vakgebied, integreren we uw beperkingen en bieden we u passende meubels aan om...
Frankrijk, St Florentin
... banketverpakkingen: gebakdozen & aanvullingen (zakken - rekfolie - bakvormen), patisserie dozen & aanvullingen (kant-en-klare, ronde goud, aluminium), dozen en bakken voor ijs. Het biedt een assortiment cateringdozen: saladeboxen, banketbakkerij- en vleeswarenboxen en cateringbereidingen, dozen voor kant-en-klaar maaltijden, rotisserie dozen. Voor de bakjes biedt het: eenvoudige bakjes, vleeswarenbakjes en...
Frankrijk, Levallois Perret Cedex
...textuurmiddelen, probiotica, vezels, plantaardige extracten en aromatische stoffen. Onze producten vinden hun toepassingen in de voedingsindustrie, met name in de bakkerij, banketbakkerij, babyvoeding, dranken, dieet- en voedingsproducten. Met sterke posities op de Franse markt, breiden we ons vandaag de dag internationaal uit en realiseren we meer dan 45% van onze omzet in het buitenland, in meer dan 30 landen in Europa, Azië of Noord-Amerika.
Specialist in verkoopruimtes en winkelinrichtingen voor de voedingssector: Bakkerij, Banketbakkerij, Chocolatier, Slager, Roesteraar, Vleeswaren - Catering.... MOSAIC Inrichting biedt haute couture in inrichting. Ontdek al het werk van MOSAIC Inrichting op de website www.mosaic-agencement.com...
Frankrijk, Nice
... investeringen, van alle merken en typen, vanaf 2.500 euro excl. btw, van 24 tot 60 maanden. Tuinen en parken, voedingssector, Bakkerij, Banketbakkerij, Slagerij, Charcuterie, gekoelde vitrines... Informatica, beveiligingssystemen, videobewaking... Kantoorapparatuur, telefoonsystemen... Was-droogcombinaties... kleine apparatuur: schoonmaak, vegen, handling, garage-uitrusting... Neem contact met ons op...
Frankrijk, Meudon
Similae Mills Gespecialiseerd in meelmixen, biedt ons team oplossingen voor professionals, 100% glutenvrij en lactosevrij. Omdat glutenvrij geen beperking zou moeten zijn, zijn onze mixen eenvoudig te gebruiken! Met meer dan 5 jaar ervaring als glutenvrije meelproducenten, produceren we onze mixen met een compromisloze selectiviteit van granen en een 100% gegarandeerd glutenvrij dankzij onze produ...
Frankrijk, Biguglia
Frankrijk, Ste Gemmes Sur Loire
Frankrijk, Baillet En France
Chrono-Pieces is een merk van de SED-OUAKIL COMPAGNY, een Franse en onafhankelijke groep die sinds 1977 in dienst van zijn klanten staat. Een van de leiders in de verkoop per post met telefonische ondersteuning voor de installatie van alle apparatuur bestemd voor de bakkerij-patisserie-cateraar.
Frankrijk, Vignoux Sous Les Aix
Frankrijk, St Just St Rambert
Frankrijk, Bergues
Frankrijk, Plourin-Lès-Morlaix
Frankrijk, Fleury
Frankrijk, Rocamadour
Frankrijk, Saint Thonan
Frankrijk, La Murette

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play