Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzond...
Portfolio (4)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Carros
Mic Mac Pâtisserie is een ambachtelijk bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in de productie en distributie van hoogwaardige macarons. We hebben een breed scala aan smaken beschikbaar. We bieden schalen van 12 macarons in een unieke smaak aan. We kunnen binnen 24/48 uur in heel Frankrijk leveren. U plaatst uw bestelling rechtstreeks op onze beveiligde website www.micmacpatisserie.com nadat u z...
Portfolio (10)
Frankrijk, Cornillé
...Dankzij de hoge temperatuurvastheid, de neutrale smaak en geur, garandeert de verfijnde rundvet PRADINE® alle soorten bereiding (frituren, fondue ...) zonder de kwaliteit van de voedingsmiddelen aan te tasten. De omega-9/ verzadigde vetzuurbalans maakt van PRADINE® een gezonde en oxidatieweerstandige voedingsvet. Even flexibel als palmolie of boter, is PRADINE® ook een nuttig ingrediënt voor professionals in de bakkerij, patisserie, banketbakkerij en kaasbereiding. Afkomstig uit onze Franse gebieden, is PRADINE® een duurzame alternatieve voor palmolie.
Portfolio (17)
Frankrijk, L'union
... onze ingrediënten voor banketbakkerij kunt u er zeker van zijn dat u al deze kwaliteiten kunt samenbrengen in uw producten (beheersing van de productie, harmonieuze ontwikkelingen, respect voor de smaak,…). Ons assortiment ingrediënten voor banketbakkerij is zeer divers: Speciale verbeteringsmiddelen die het gladmaken van het deeg en de zachtheid van het product bevorderen. Banketbakkerij PAC (Klaar om te Bakken) voor meel dat kracht mist. Verbeteringsmiddel voor biscuitjes dat als waterbinder werkt. Tal van andere categorieën ingrediënten ….
Portfolio (12)
Synergie Agencement Réfrigération Cuisson is gespecialiseerd in het ontwerp en de turnkey realisatie van alle industriële installaties voor de voedingssector, laboratoria voor de verwerking van voedingsmiddelen en de voedingsindustrie. Wij voldoen aan alle behoeften voor de Agroalimentaire: industriële en commerciële koeling, verwarming, positieve en negatieve koelkamers, ijsmachines in blokken of...
Portfolio (50)
Frankrijk, Landeleau
Les Délices de Landeleau is een familiebedrijf dat sinds 1955 crêpes, galettes, blinis en soortgelijke producten produceert, op basis van traditionele recepten en kwaliteitsingrediënten. Sinds het oorspronkelijke product, de traditionele Bretonse crêpe, is het assortiment uitgebreid om producten aan te bieden die voldoen aan de huidige consumptietrends en de behoeften van verschillende dieetvoorke...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint-Denis
Touflet Boulanger zorgt elke dag voor de productie en levering van vers brood en gebak aan de collectieve horeca. Met 10 bakkerijen zijn we dicht bij onze klanten: we leveren het hele jaar door in Île-de-France, Normandië en Hauts-de-France. Schoolvoeding, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen en hotels, wij zijn experts in de collectieve horeca en weten aan uw eisen te voldoen. Ontdek onze 8 asso...
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
Fabrikant van gebakken en bevroren patisserie voor grote en middelgrote oppervlakken, voor de horeca, voor brasserieën, sandwichzaken,... Fabrikant van bevroren verpakte patisserie. Fabrikant van industriële patisserie. Fabrikant van koekjes, muffins, brownies, chouquettes, chocolade chouquettes, macarons, petit fours, cakes, vierkwarten, chocolade moelleux, madeleines in bevroren verpakking. Fabr...
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
L Forms : Experts in Siliconen Mallen Ontwerp Wij maken hoogwaardige siliconen mallen voor verschillende creatieve professionele en industriële toepassingen. Onze specialiteiten omvatten : Chocolade : Onze mallen maken het mogelijk om chocolade in delicate vormen en met fijne details te creëren, perfect voor chocolatiers die hun klanten willen imponeren of hun creativiteit willen ontwikkelen. G...
Portfolio (10)
Frankrijk, Grasse
... overeenstemming met de geldende regelgeving. Daarnaast bieden wij kleurstoffen en texturizers aan. Wij leveren aan voedingsmiddelenfabrikanten in alle sectoren, zoals snoep, banketbakkerij, dranken, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, specerijen, evenals aan fabrikanten van e-liquids en farmaceutische producten. Wij bedienen ook alle voedingssectoren via talrijke voedingsdistributeurs...
Portfolio (186)
Frankrijk, Paris
Bij Paradis des Épices zijn we gepassioneerd door de rijkdom van de smaken van vanille. Als gespecialiseerde distributeur bieden we een exquise selectie aan, waaronder de prestigieuze Vanille Bourbon van Madagascar, om te voldoen aan de eisen van professionals. We richten ons op de agrovoedingsbedrijven, restaurants, hotels, voedingsindustrieën, groothandels, detailhandelaren en cosmetische bedri...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montauroux
Sinds 2013 is EBBO FOOD CONSULTANT de specialist in de dresseuse pocheuse voor biscuiterie en patisserie. De enige dresseuses op de markt die zijn uitgerust met de 3D, het diafragma voor deeg met veel inclusies, guillotine voor co-extrusie biscuits en nog veel meer technologieën. Leverancier van machines voor uw hartige en zoete toepassingen sinds bijna 10 jaar. Ons team van consultants staat ook ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Bagnolet
Baisers Sucrés biedt een breed scala aan chocolade voor professionals in de voedingssector (restaurants, bakkerijen, patisserieën, cateraars...) in Île-de-France. Kiezen voor Baisers Sucrés betekent kiezen voor kwaliteitschocolatiers en authentieke producten, onder een servicecontract geleverd binnen 24 tot 48 uur, in positieve of negatieve koude. Onze waarden: ambachtelijke kwaliteit, ons vak, on...
Frankrijk, Cormeilles En Parisis
QUALITY SERVICES is een bedrijf dat in 2015 is opgericht. Dynamisch en ambitieus, blijft het bedrijf zijn vaardigheden ontwikkelen en uitbreiden. Gevestigd in Saint-Denis, is het doel sinds de oprichting om de nummer 1 leverancier van Telecom-producten (telefoons, accessoires, SIM-kaarten, opwaarderingen, geldtransfers) te worden en deze producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen,...
Portfolio (90)
Frankrijk, Cergy-Pontoise
MAISON WACOLS is een fabrikant van voedingsrijke en biologische meelsoorten. Onze meelsoorten zijn samengesteld uit groenten, planten en superfoods en maken het mogelijk om voedingsclaims te behalen. Het aantal ingrediënten is kort en elk van hen is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn voedings- en smaakkenmerken. Onze meelsoorten verrijken alledaagse producten zoals brood, veranderen de sma...
Portfolio (4)
Frankrijk, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS vervaardigt en distribueert hoogwaardige diepgevroren gebakjes, ontwikkeld op basis van eigen recepten: Amerikaanse desserts of Franse desserts, koekjes, brownies, muffins, crumbles, moelleux, taarten, enz. AMERICAN DESSERTS legt de nadruk op smaakplezier en authenticiteit met een 'huisgemaakt' uiterlijk. Onze gebakjes worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde GMO-vrije ingredi...
Frankrijk, Brioux sur Boutonne
specialist in kaasgebak, kerststammen, Broyé du Poitou, galettes...
Frankrijk, St Paul De Loubressac
ey Surgelés is gelegen in de Lot, aan de nationale weg 20 en op 5 minuten van de afrit Cahors Sud. Opgericht in 1994, is het gespecialiseerd in de productie van diepgevroren rauwe gebakjes. Het kent een regelmatige groei en heeft in 2010 een omzet van 2 miljoen euro gerealiseerd. De belangrijkste klanten zijn regionale en nationale distributeurs van diepvriesproducten, evenals enkele ketens van de...
Frankrijk, Comines
Lotus Bakeries staat bekend als de specialist in authentieke en kwaliteitsvolle specialiteiten in de koekjes- en patisserie-industrie. Lotus Bakeries, waarvan het hoofdkantoor nog steeds in België is gevestigd, is een dynamisch internationaal bedrijf met productiefaciliteiten in België, Nederland, Frankrijk, Zweden en Canada. Wij zijn sterk internationaal aanwezig; Lotus Bakeries produceert en bie...
Frankrijk, Beaune
Onder begeleiding van grote chefs in een moderne en culinaire omgeving, ontdek en leer in enkele uren de geheimen van het maken die uw gebak omtoveren tot uitzonderlijke creaties. Het vakmanschap van gerenommeerde en gepassioneerde chefs, gecombineerd met de professionele apparatuur die tot uw beschikking staat, zal uw smaakpapillen verwennen zodat u op uw beurt andere smaakpapillen kunt verwennen...
Frankrijk, Montfavet
TEXIFRANCE AVG is een bedrijf gevestigd in Avignon, gespecialiseerd in de import en verkoop van aromatische producten, extracten en essentiële oliën. Transformatie van peulen en zaden in poeders (Vanille, koffie, kruidnagel, kaneel), kwaliteitsproducten verpakt in potten, isolerende zakken of glazen buizen, goed verzorgde en gedesinfecteerde producten. Bij Texifrance AVG draait alles om kwaliteit...
Portfolio (7)
Frankrijk, Torcy
...De consumptie gebeurt op verschillende manieren: consumptie door molding, directe consumptie. Het product heeft een residueel vochtgehalte tussen de 9-12%. Deze transformatie is vooral interessant voor de snoep- en banketbakkerij. Gedroogde vruchten worden gegeten tijdens het wandelen, als snack, als hongerstiller, als aperitief of als dessert. Ook ideaal voor sporters. Ze worden ook gebruikt in de banketbakkerij en vervangen net zo goed de rozijnen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Arnouville
Aankoop verkoop van bederfelijke oosterse voedingsmiddelen...
Frankrijk, Realmont
Geïntegreerd in de Meelfabriek Batigne, houdt SISO (Société Immobilière du Sud Ouest) zich al bijna 20 jaar bezig met de overdracht van handelsfondsen van Bakkerij - Banketbakkerij (gematigd tarief). Zijn sector bestrijkt de departementen: Alpes Maritimes, Ariège, Aude, Aveyron, Bouche-Du-Rhône, Gard, Haute-Garonne, Hérault, Lot, Pyrénées Orientales, Tarn, Tarn-Et-Garonne, Var en Vaucluse. Wij bieden u een ruime keuze aan handelsfondsen te koop. Het commerciële team is ook aanwezig om u te ondersteunen bij uw aankoopproject voor een bakkerij.
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Frankrijk, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION is gespecialiseerd in de import en handel van suikers en biedt een compleet assortiment droge suikers aan, vervaardigd uit suikerriet en suikerbieten. Ook verkoopt het 'speciale' suikers zoals poedersuiker of korrelsuiker, evenals suikers die afkomstig zijn uit biologische landbouw en eerlijke handel. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de voedingsmiddelenindustrie en ambachtslieden in sectoren zoals banketbakkerij, snoepgoed, sterke dranken en nog veel meer.
Frankrijk, Boufféré
Aan het einde van de jaren '70 koopt Gilles FONTENEAU een ambachtelijke bakkerij-patisserie in Chavagnes-en-Paillers. Van oorsprong en uit liefde voor de Vendée, vormt hij met passie de brioche in zijn bakkerij. Al snel komen de prijzen om zijn inspanningen te belonen. 1981 en 1988 brengen hem in de schijnwerpers en in 1992 ontvangt hij de eerste prijs voor de beste Vendéense brioche. In 1983 koop...
Frankrijk, St Maur Des Fosses
Het bedrijf HUBERT CLOIX ontwerpt, vervaardigt en commercialiseert pastocuiseurs en ijsmachines in de voedingssector. De klantenkring is breed en omvat zowel ambachtelijke bakkers en patissiers als industriële klanten, evenals ijsbereiders, chocolatiers, cateraars, restauranthouders, centrale keukens, ziekenhuizen en grote en middelgrote supermarkten, enz. Onze productlijnen omvatten pastocuiseurs...
Frankrijk, Sennecey-Lès-Dijon
In BOURGOGNE zijn wij de specialisten in apparatuur en materialen voor bakkerijen en patisserie. Ons assortiment apparatuur dekt het volledige scala aan machines voor bakkerijen en patisserie- of chocolaterielaboratoria (ovens, koeling, fermentatie, mengen, verdelen, vormen, uitrollen...) evenals de materialen voor de inrichting van uw winkel (vitrines, broodmanden, snijmachines...). Wij bestudere...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play