...Bouchées van natuurlijke gerookte zwarte wijting / Bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Bouchées van kabeljauwfilet gemarineerd met tomaten en basilicum / Bouchées van gerookte kabeljauwfilet gemarineerd in Thaise stijl / Assortiment van bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Thaise stijl / Tomaten-basilicum.
Portfolio (1)
Frankrijk, Descartes
... gerookte zalm uitsluitend maken van verse vissen. Biologische gerookte zalm Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd door Ecocert voor verse zalmfilet, hele en gesneden biologische gerookte zalm, evenals voor hele en handgesneden gerookte zalm. Dit alles is afkomstig van Schotse, Ierse of Noorse zalm. Dille gemarineerde zalm Deze zalm wordt langzaam gemarineerd bij 0°C, waaraan we fijngehakte dille toevoegen.
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
...De benaming Special Reserve onderscheidt een Ossetra kaviaar van gekweekte oorsprong met buitengewone kenmerken, waarvan de eieren variëren van licht amber tot donker, honing of goud. Deze kaviaar is wonderbaarlijk sensueel, zijn eieren rollen over het gehemelte en de tong om te barsten voor ons grootste geluk in een licht zoute, verfijnde zeesmaak, en in de afdronk komen zeer subtiele noten van gedroogd fruit naar voren. Enkel in de winkel beschikbaar. ** Klik hier voor meer informatie **...
Portfolio (5)
Frankrijk, Vendin Le Vieil
... verpakkingen. De filets van zoetgerookte haring, gerookte makrelen, rollmops en enkele van onze smeersels hebben al bijna een decennium het label "Saveur en Or". Tot op heden beslaat onze productielocatie 3.000 vierkante meter met een team van ongeveer 60 gekwalificeerde medewerkers, die jaarlijks iets meer dan 3.000 ton eindproducten verwerken in moderne faciliteiten, die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën in de voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan voedselveiligheidseisen. Bovendien zijn we gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de IFS, die een auditreferentie is.
Portfolio (1)
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play