Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... citroensorbet of over de beroemde baba uit Napels. Ook zeer gewaardeerd voor zowel hartige als zoete culinaire bereidingen. Limoncello groen Variant van onze authentieke limoncello geel, het recept blijft onveranderd, maar we gebruiken vroegere biologische groene citroenen dan de gele citroenen. Het wordt op dezelfde manier geconsumeerd als de limoncello geel. Zachter van smaak voor een verfijnde proeverij. Te drinken zeer koud.
Portfolio (41)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Peer, suiker, citroensap, gelatine: appelpectines. Bevat minder dan 2% alcohol. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 1023/241 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 53 g Eiwitten 0.5 g Zout 0.01 g De “Confiture Poire au Vieux Marc” is een...
Portfolio (46)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De sterke drank: Nona June is een heerlijke alcoholvrije drank die doet denken aan gin en is gemaakt van 9 hoogwaardige botanicals (jeneverbes, basilicum, citrusvruchten, vlierbloesem, engelwortel, verse koriander, citroengras, enz.). Bij het proeven komen er tonen van gele en groene citroen naar voren, een mooie aanwezigheid van basilicum en een vleugje peper. Het geheel is fris en zeer...
Portfolio (321)
Frankrijk, La Cadière-D'azur
...Biologische cultuur. Handmatige oogst in kisten. Volledige ontsteeling, Fermentatie in thermoregulierte roestvrijstalen tanks. Rijping in thermoregulierte roestvrijstalen tanks, Lichte filtratie, Traditionele kurk, Rijping op droesem. PROEVERIJ OOG: Diepe gele kleur. NEUS: Aromatisch, levendig, aroma's van witte bloemen, genereuze citrusaroma's. MOND: Harmonieus, genereus, vol, tonen van witte bloemen, goede intensiteit, goede persistentie. Druivensoorten: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl...
Portfolio (8)
Frankrijk, Mandelieu-La Napoule
... | Zonder parfum | Zonder alcohol | Zonder kleurstoffen | Zonder allergenen | Vrij van Methylisothiazolinone (MIT / MI). Zonder formaldehyde (FD) = bevat geen DMDM-hydantoïne, diazolidinylureum, imidazolidinylureum, methenamine, quaternium-15 en natriumhydroxymethylglycinate. Gebruik Dagelijkse huidverzorging voor gezicht en lichaam Unisex: voor vrouwen en mannen, voor alle huidtypes Cellulite en lokale obesitas Verstevigende massages Afslankmassages Dubbele kin Effectiviteit van actieve ingrediënten * Activeert lipolyse Vermindert het uiterlijk van cellulite...
Portfolio (37)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Lardier Et Valença
... segmenten gevuld met pitten. Weinig sappig, zijn bitterheid en zuurheid maken het een voedingsmiddel dat vooral in culinaire bereidingen wordt gebruikt. Bevat alcohol: Nee Totaal brutogewicht per eenheid (kg): 1 Dichtheid: 0.916 Volume per eenheid in liter: 1.091703...
Portfolio (97)
Frankrijk, Nanterre
Frankrijk, Saint Cannat
... traditionele methode genoemd, waarvan de specificiteit een tweede fermentatie in de fles is. Alcohol: 12% Restsuikers: 10-12 g/L PROEVERIJ Lichte, gele kleur met glanzende reflecties. Frisse neus en "oraal" met noten van amandel. Gulle sensatie in de mond, gevolgd door een mooie afdronk. De frisheid en de aroma's van fruit vermengen zich elegant. Deze Bourgogne mousseux is ideaal als aperitief en zal perfect passen bij uw vis- en schaaldiergerechten. Ideale serveertemperatuur: 6-8°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Mazion
...VARIËTEIT VAN DRUIVEN: 100% CHARDONNAY METHODE VAN WIJNMAKING: de traditionele mousserende wijn wordt 10 maanden in roestvrijstalen tanks gerijpt. We hebben goudvlokken en de likeur toegevoegd voor het afsluiten. ALCOHOL: 12% Vol DOSERING: Type Brut, 0,75% (ongeveer 6g suiker per liter) VERPAKKING: fles van 750 ml WIJNNOTITIES: Heldere wijn, gele reflecties. Een stroom van scherpe bubbels...
Portfolio (11)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play