Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... appellatie. De persistentie in de mond is lang en onthult een perfect gebalanceerde afdronk. GERECHTEN EN WIJN Serveer op een temperatuur van ongeveer 16°C bij bloedworst met aardappelpuree, een varkenswang in rode wijn of een gebakken konijn met uien. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Portfolio (60)
Frankrijk, Maubeuge
...surfend op een golf van kleur en smaak! Wie kent de cordon bleu niet? Dit gevogelte, vakkundig omhuld met een gouden paneermeel, geeft die bijzondere crunch in de mond. De Tropical paneermeel stelt u in staat om het nog beter te doen; gebruik uw kipfilets, marineer of laat ze weken in een eiwit, en breng vervolgens de paneermeel direct aan op uw vlees. U krijgt een krokant product met een gele kleur, met een schitterende paneermeel met kerrie smaak, gemarkeerd met paprika, peterselie en uien. Uw klanten zullen er dol op zijn! Referentie: ART0027...
Portfolio (33)
Frankrijk, Paris
...Een groentensaus (courgettes, uien, paprika's) gebakken in een zoetzure saus, die zowel bij kaas, vleeswaren als salades past. De knapperigheid van deze biologische groenten is een goede smaakvervanger voor augurken en spreekt zowel kinderen als volwassenen aan! Afmetingen: 120*71 Netto gewicht: 570g Volume: 420g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Thaise curry bestaande uit fijngehakte groenten, gebakken uien, broccoli, wortelen, tofu en delicately geparfumeerde butternutpompoen, in een authentieke currysaus op basis van kokosmelk. De geurige jasmijnrijst maakt dit gerecht compleet, dat geen zuivel of tarwemeel bevat. Gewicht: 285gr...
Portfolio (184)
Frankrijk, BRIE
...Een gemakkelijke dosering dankzij de scherpe dop: 3 verschillende debieten. Technische THT 12 maanden Verpakking 6 eenheden per doos Palletisatie 180 dozen per pallet Bewaring Kamertemperatuur Een emulgerende saus, origineel door zijn gebakken uiensmaak, die een zoete toets toevoegt aan uw burgers, kebabs en sandwiches.
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Serveer onze koude Tomaten met Gebakken Aubergines in de zomer als bijgerecht bij uw barbecue. U kunt ze ook lauw of opgewarmd serveren, afhankelijk van uw smaak of het seizoen, in de traditionele oven of de magnetron, om er uw hoofdgerecht van te maken. Ingrediënten Aubergines (58%), tomaten (28%), uien (3%), verse peterselie, olijfolie...
Portfolio (142)
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play