Frankrijk, Marseille
Sinds 2016 is het bedrijf LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in het maritiem transport van goederen, met name oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie,...), dranken, maar ook in de transport van diepvriesproducten zoals zeevruchten, vis en vlees. Het bedrijf opereert en transporteert internationaal, voornamelijk in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en West-Afrika. Aarzel niet om con...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Wissous
Ons verwerkingslaboratorium, gelegen in Île-de-France, is gespecialiseerd in de voorbereiding en verwerking van zeeproducten. Wij bieden een scala aan diensten aan, van fileren tot portioneren, evenals de voorbereiding van bewerkte producten zoals gerookte zalm en andere op maat gemaakte specialiteiten. Onze moderne faciliteiten, die voldoen aan de sanitaire normen, garanderen een optimale...
Frankrijk, Le Portel
...Wij zijn producent/fabrikant van vispulp, visvlees en stukjes vis (zalm, kabeljauw, schelvis) die we in industriële blokken invriezen. Onze jaarlijkse productie bedraagt ongeveer 4000 ton diepvriesproducten. Onze fabriek, gevestigd in Boulogne/Mer, is BRC-, BIO- en MSC-gecertificeerd.
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Paris
PETROSSIAN is wereldwijd beroemd om zijn prestigieuze kaviaar. De online winkel Petrossian.fr stelt u in staat om kaviaar, zalm en een hele selectie van hoogwaardige delicatessen te bestellen. Naast de kaviaarselectie, een tiental variëteiten aangeboden in de beroemde blauwe blikken, heeft PETROSSIAN afgeleide producten ontwikkeld die zijn ontworpen voor aperitief en brunch. Voorbeelden: de mini...
Portfolio (5)
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Opgericht in 1989, is Maison CASTEIGT gespecialiseerd in het roken van zalm. De zalmen komen van partners in Schotland en Noorwegen. Ze worden vervolgens met de hand, zonder machines, aan de voet van de Pyreneeën verwerkt en zijn gegarandeerd nooit bevroren. Maison CASTEIGT verkoopt zijn zalmen in Frankrijk aan de grote detailhandel, delicatessenwinkels en viswinkels.
Frankrijk, Descartes
...Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van de plakken op aanvraag: 20, 30, 40, 50, 60 of 70 gram, snijden over de volledige lengte voor het maken van canapé's, •bijzondere snede: reep, blokje, enz.
Portfolio (1)
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Tourlaville
... gespecialiseerd in schelpdieren: sint-jakobsschelpen en -noten, wulk, mosselen uit Barfleur, zeepieren, venusschelpen en clams; en Normandische schaaldieren zoals kreeften en krabben. We bieden ook een breed scala aan vissen van onze kust, zoals zeebaars, grijze dorade, makreel, zalm en verschillende koppotigen. We bieden tal van diensten aan om aan de eisen van onze klanten te voldoen: fileren, sorteren, schubben, ontdarmen, verpakken, invriezen, verzending binnen Frankrijk, exportverzending.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play