Frankrijk, Laissac
...lonzo, gedroogde hamnoot, gedroogd Aubrac-rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst, saucisson, vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren die in onze werkplaats in Laissac in Aveyron worden vervaardigd. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van de Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recycleerbaar en inwisselbaar glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt, blijft de Popine 3 maanden op kamertemperatuur houdbaar. Beschikbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), zal het uw raclette in de winter en vleeswarenplank in het mooie seizoen vergezellen.
Portfolio (29)
Frankrijk, Carpentras
Sinds 1985 zijn we gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van op maat gemaakte worstjes, of ze nu van klein of groot formaat zijn. We zijn er trots op 100% lokale en Franse kwaliteitsproducten aan te bieden, die wereldwijd erkend zijn en in 2018 en 2023 met medailles zijn bekroond. Gelegen in Carpentras, aan de voet van de Mont Ventoux, combineren we traditie en uitmuntendheid om u de beste...
Portfolio (16)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
... Corsicaanse worst, uitsluitend op basis van Franse vlees en met respect voor de tradities. Het bedrijf is actief in de productie, verpakking en verzending van hun producten. Bezorgd om de kwaliteit van zijn goederen, garandeert het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni een transport onder de beste voorwaarden. De verzendingen gebeuren naar Frankrijk en naar Europa via weg- of zeevervoer. Leverancier van...
Portfolio (8)
Frankrijk, Laguinge
Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan d...
Frankrijk, Rillieux La Pape
Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur. Patri...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
Een productfamilie gemaakt in de puurste traditie van bergcharcuterie. Gemaakt van de beste stukken vlees, onze Grande Tradition-lijn is de essentie van het vakmanschap van Batistou. DE HAMMEN Onze hammen zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Franse varkens en zijn geïnspireerd op de ronde snit die "Parma" wordt genoemd. Gematigd gezouten en met de hand ingewreven met droge zou...
Portfolio (2)
Frankrijk, La Fouillade
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
Frankrijk, Baud
...machines en systemen voor portioneren, coaten, koken en het maken van worst; schil- en ontvelsystemen; modulaire fileersystemen; vorm- en portioneringssystemen voor vleesproducten; systemen voor het ontbenen, trimmen, portioneren, verpakken en etiketteren van vlees en spek; snijmachines voor vis. MAREL ondersteunt de industrie bij de uitvoering van hun projecten en biedt haar klanten innovatieve...
Frankrijk, Parthenay
Favid streeft ernaar een duurzame en persoonlijke relatie met elk van zijn klanten op te bouwen, met als doel hen producten aan te bieden die het beste voldoen aan hun behoeften op het gebied van samenstelling, presentatie en verpakking. Onze missie: De voedingsindustrie een assortiment van rauwe en gekookte PAI's aanbieden, waarmee ze nieuwe eindproducten kunnen ontwikkelen en de kwaliteit en kos...
Frankrijk, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en rijpen...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend...
Frankrijk, Les Aldudes
Het bedrijf PIERRE OTEIZA produceert regionale voedingsmiddelen. Wij bieden hammen, buiken, eendenborsten, saucissons, chorizo, garbures, romige soepen, foie gras, rillettes, patés, confits, cassoulets, kazen en wijn aan. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Foix
In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europes...
Wij zijn producent van Serrano-ham A.O.C uit Teruel (Calamocha) en producent van Ibérico Bellota-ham uit Los Pédroches (Cordoba). Wij distribueren in heel Frankrijk, België, Zwitserland en Corsica, met levering vanuit een Bodéga-warehouse in 87520 Veyrac!!!! U kunt Serrano-ham met bot en zonder bot in vacuümverpakking vinden. Ook lomo Ibérico, worst, chorizo en sobrasada uit Mallorca.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Boutargue of Poutargue, afhankelijk van de verschillende edities, varieert de Larousse gastronomique tussen de spellingen maar blijft trouw aan dezelfde definitie: Zoute, gedroogde en geperste eieren van mul. De boutargue komt voor in de vorm van een afgeplatte worst, meestal bedekt met was om een betere conservering te garanderen. Natuurlijke product zonder conserveermiddelen, zonder...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Hoerdt
...vacuüm mengers, duwers, kookcellen, roken, braden, koelen, atmosferische mengers, vacuüm mengers, injectoren, snijders, zout, roken, doseren, mengsels voor vlees, vis, ovens, stoven, rookkasten, kookapparatuur, emulsifiers voor soepen, sauzen, mayonaise, mosterd, ophangsystemen en pelmachines, portionerings- en snijsystemen voor worst, vormers, paneren, kookapparatuur en friteuses, diepvriezers, transport- en handling apparatuur, wasmachines, was tunnels.
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.
Frankrijk, Pleucadeuc
BRITEK biedt industriële machines voor de verwerking, het koken en de verpakking van voedingsmiddelen, zowel nieuw als tweedehands: pekelinjectoren, automatische hakmachines, mengers en kneedmachines, cutters, vacuümpompen, complete lijnen voor de productie van gemalen vlees in schalen en van worst in natuurlijke darmen, bevroren vleesguillotines, elektrische kookpannen, stoompannen, elektrische olie-baden, kookcellen, roken, vacuümverpakkers, warmwater retractietanks, handmatige en automatische clipmachines. BRITEK exporteert over de hele wereld.
Frankrijk, Lacaune
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, droge worst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play